Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
7.2.06 09:34

Jo, Erizo, a kolik měříš, že budeš malé pivo? Já mám 173cm, takže toho se bát nemusím, ale jestli přiberu mooooc, tak to bude asi sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 09:36

Erizo ,
tak lacláče mám taky, už je mám dlouho, koupili mi je naši, nosila jsem je občas na výlety na houby a tak. A teď se budou hodit, taky budu vypadat jako pivo, jen velké :lol:

Právě jsem do sebe narvala jogurt, ale byl hnusenj. No, jíst se musí.
Tak jdu vařit koprovku, malej na ni má chuť, velkej ji moc nemusí a tak jemu udělám žaludky na slanině.
Tak zatím človíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 09:41

Monikob
s tím pouštěním bych si nebyla jistá já když čekala první, tak mne téměř nikdo nepouštěl, každý koukal někam jinam.
Ale většinou mladí kluci pouštěli a ti trošku starší, tudíž kolem 40 ani nehli zadkem, vcelku dost hustý.
Za to v obchodě mne paní vždy brala přednostně, abych se jí tam nesložila:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 09:43

MONIKAB

Tak co si pamatuju s prvni dcerou :D nikdo me nepoustel sednout,asi tak do 7mesice :( jelikoz jsem mela tak male brisko,ze to nebylo ani videt :D
A merim stejne jako ty :D pred tehotenstvim jsem mela 51kg a ted uz mam 58 :? :D ale nastesti je to vsechno v brisku a vprsou :D
Jinak kalhoty,uz jsem si musela kupovat po druhym mesici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 09:43

Já mám jen 160cm a před těhotenstvím jsem měla 50kg.
Proto bych ráda i pak držela přibírání v určité normě, ideál cca 12kg (cha cha), 26 kg bych asi neutáhla … :(
Já jsem našla na internetu odkaz na obchod s těhu oblečením na Palmovce (takže informace spíše pro Pražáky), byla jsem se tam juknout, je tam fajn ženská. Kalhoty tam ale stojí okolo 1.400,– Kč. Ale líbily se mi víc než v CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 09:49

Jinak jsem si říkala, že nemáme špatně ty mimísky naplánované … Největší břicha v létě, kdy se dají nosit šaty (já doufám, že budu moci použít dvoje volné z dřívějška jako těhotenské), porodíme ještě před podzimem, takže nebudeme muset schánět žádné volnější kabáty …
V létě se dá chodit jen v nazouvacích botách, takže nebudu muset pořád něhoho otravovat, aby mi zavazoval tkaničky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 09:54

Erizo,
určitě z hlediska šatníku jsou naše miminka v plusu, ale tahat bříško v těch vedrech:-))
Každopádně jsi mi připoměla, jak jsem byla vzteklá, když jsem si nemohla zavázat boty, supěla jsem vzteky a manžel se tomu vždycky chechtal a čekal, až se dopachtím a řeknu mu o to zavázání:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 09:56

To je pravda :D ze jsme si to vymysleli dobre s miminkama,ale co me mrzi,ze v lete na dovoleny,budu koukat na dceru a pritele jak se koupou a placaji na plazi a ja budu sedet pod slunecnikem a tise zavidet :? :D :D

Mam totiz zakaz plavani v bazenu a ostatnich zarizeni :? :cry: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.06 10:02

Erizo, myslíš ten obchod Svět mateřství, nebo tak nějak se jmenuje? To je teda síla, těch peněz. :?

S tím pouštěním se právě taky bojím. Já před rokem chodila o 2 berlích po operaci kolene a to jste měli vidět jak „ochotně“ mě pouštěli sedat. A v létě jsem potkala spolužačku, měla 14 dní před porodem a když jsme nastoupily do autobusu, tak se nikdo nezvedl,tak jsem se začala divit a ona mi řekla, že to je normální, že jí pustili sednout snad jen 2×.

Jinak já zatím vážím 64kg (kdeže je mých 51kg ještě při státnicích, před 4,5 rokama :roll: ) Ale mám hodně křivou páteř, tak „nesmím“ moc přibrat ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 10:03

Matulienko, třeba bude zase chladné léto :D

Musím se přiznat, že já (zatím) nějaké obavy z vedra nemám, vždycky jsem ho dobře snášela, naopak jsem aktivnější. Ani se nepotím.
Určitě to bude horší s bříškem, ale snad ne o tolik …
Vím, že všichni nemají takové štěstí, tak Vám všem budu držet palce, aby jste to co nejléle přestály :)

Já jsem se těšila na těhotenství i z toho důvodu, že konečně mi jednou bude teplo … a zatím jsem pořád stejně zimouřivá. Ještě se u mne zvýšený „půtok krve“ (nebo jak se tomu říká) neobjevil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 10:06

Monikob, ano, obchod jmenuje se Svět mateřství.
Co mne ale potěšilo, kalhoty mi zkrátí na míru zadarmo. Asi si je od nich pořídím, protože jsem zatím jinde na lacláče nenarazila a ta paní byla fajn.
Druhé kalhoty budu mít pasovky (naštěstí zadarmo vypůjčené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 10:07

Holky a kdy se chystate kupovat vybavicku :?: Ja si rikala,ze az tak po 20tt :D ale kdyz tak projizdim ten internet :wink: a obchody ve meste,ja bych to uz nejradeji koupila ted :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.06 10:08

Holky, musím si ještě změnit metřík, protože Dr. mi posunul dle UTZ termín na 1.8. Tak jsem mu řekla, že se mi zdálo, že se mrně narodí 2.8. a on na to, že to tak nějak bude.

Holky teď jsem mluvila se sestrou a říkala jí jak jsem šíleně unavená i když spím 10 hodin denně, mám kruhy pod očima a tak, tak mi předpověděla holčičku a její kolegyně v kanclu se smála že je gynekolog amatér. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 10:13

MONIKAB

Tak to by jsme meli termin nastejno :D ja mam termin 2.8 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.06 10:18

Už mi to přeskočilo, jsem šikulka, musím se pochválit. :wink:

Já stejně myslím, že mimi vykoukne dřív, já se narodila o 3 týdny dříve a manžel o týden. Ale stejně to neovlivním, tak se tím netrápím. :)

Jo a moje mimi bylo na léto vyložene vypočítané, protože kupujeme byt, který bude volný 1.7., tak abychom se ještě stihli přestěhovat. A mimi v létě jsem chtěla od mala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí