Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
3.2.06 14:59

To je hrozné jak nás okolí - hlavně práce - nutí ničit si nebo nešetřit si to nejvzácnější co máme - zdraví!!! Já to znám, také jsem celé roky musela být v práci, ale teď jsem si řekla dost. Miminko je mé vytoužené a už mě jednou život vytrestal, takže ať si to v práci zařídí jak chtějí, já se budu šetřit. Pár dnů jsem se doma „hryzala“ co se tam děje a neděje a teď se tam 1× za týden jedu podívat, něco popracovat a zjišťuji že to jde. Ale ještě bych tam chtěla chodit, protože domova si užiju na mateřské ještě až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 15:05

BambulkoH,
to máš pravdu, já myslím, že hřeším na to, že kromě nevolností a únavy se cítím dobře, ale teď dokončíme jednu akci a pak si říkám, že ať to tu klidně spadne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.2.06 15:38

Holčiny nebojte se zůstat doma. Zjistila jsem,že jsme všichni nahraditelní. Šéfka už za mne náhradu má! Zapracovává se už měsíc! :cry: Vůbec nikomu nedošlo,že jsem v práci teď vlastně navíc,protože ta nová chodí na stejnou šichtu jako já!!!!! Vůbec nemám pocit,že jsem tam zbytečná!!!! :(
Tak vážně uvažuji o neschopence. Chtěla jsem pracovat jak nejdéle to půjde,ale v takovéhle atmosféře to za to fakt nestojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 15:46

millhauska:
To jo, v tvém případě bych to asi taky nebrala tak vážně, že tam nebudu, ale já bohužel vím, že za mě náhrada bude až odejdu na regulérní mateřskou, dřív ne, takže v tom nechci nechat kolegy samotný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 15:56

Pěkně se to v nás pere co? Millhausko tvé pocity znám, mně vedoucí také řekl, že se mnou už moc nepočítá. Ale já se nedám a když mi bude dobře, tak hurá makat. Jen ať si mě tam ještě užijou. :) Nejdůležitejší v těhotenství je abychm byly zdravé a spokojené. Pokuď tě se máme trápit v práci, tak hurá domů!!! Naše pocity dáváme miminku, takže klid, pohodu a stále dobrou náladu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.2.06 16:34

Millhausko, to jsem na tom podobně, jen s tím rozdílem, že náhrada za mě nastoupila ve středu. Je to holčina co 17.1. dělala státnice, takže jsem celé dny u ní a VŠECHNO jí učím. Takže se ke svému počítači ani nedostanu. :? Šéfko taky pozapomněl, že odcházím až na konci června.

Dnes jsem byla u Dr. a podle UTZ mi posunul těhu na 15+4, ale já to nechám jak to je, stejně se to mimi narodí kdy chce. :P Hlavně že je v pořádku a měří prý už 12cm a mám 1. fotečku, jsem zvědavá co na ní řekne manžel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.2.06 16:40

Holky,
krásný víkend vám a bříškům! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.2.06 16:42

Dani , tobě taky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 18:39

Preji vsem pekny vikend :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.2.06 11:34

Ahojiík všem, i když o víkendu sem asi moc lidiček nepůjde, co? Já měla jet na návštěvu ke tchýni, ale jel jen manžel, já mám teplotu a bolí mne v krku.
A tak jsem sama doma, vcelku v depce, protože nemít alespoň jednoho doma je děsnýýýýý.
Už bych toho svýho maličkýho cipíska tak chtěla přitisknout a dostat jeho ulepenou pusinu.
No, holt si budu muset počkat do zítřka večera. :roll: Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.2.06 13:12

Matulienko no vidíš, co já bych dala za to, kdybych aspoň někdy mohla být doma úplně sama :lol: A hlavně nic nedělat. Momentálně manža je pryč pracovně, ale Alžbětka spí. je to jen taková malá pauza, protože už ve tři musíme vyrážet z domu.Vůbec se mi nechce, ale bohužel. prostě bych potřebovala na pár dní úplně vypnout, nedělat nic z toho, co dělám každý den.Asi by se mi stýskalo, ale myslím, že bych to potřebovala :) A ty se hlavně vylež, ať to nachlazení nepřejde v něco víc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.2.06 16:33

Matulienka

Koukej zalézt do postýlky a vylež se. Vezmi si nějakou hezkou knížku nebo časopis a odpočívej. Ať jsi brzo zdravá.

Všem přeji krásný víkend… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.2.06 16:43

Ahoj všem, také přeji krásný víkend.
Tak sem včera byla zase v C&A a koupila si konečně těhotenský kalhoty. Až mě udivilo jak mi padnou. Rostou rovnou se mnou, takže ty, co váhají, jestli koupit rovnou těhotenský nebo jen větší, doporučuji těhotenské, které půjdou upravit (např. guma v pase se dá utáhnout atd.)
Ale vážně si přijdu už těhotně, když je mám na sobě.
Tak zatím všem a zalezte si do peřin, vy které můžete a hlavně přeji hodně zdraví :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.2.06 16:47

Kacenka78

Prosím kolik stojí ty kalhoty v C&A a jaké mají velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.2.06 16:54

Anajko
já se původně taky těšila, ale nějak jsem závislák, navíc je mi hodně zle a nechce se mi tu být samotné, ale byli tu teď moji kamarádi, co bydlí kousek a tak mám hlídání, kdyby bylo nejhůř.

EvikP ,
poolehávám poctivě celý den, nachlazení musím vždy vyléčit, jinak by mohlo být zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí