Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
2.2.06 18:17

Cinq
vítám tě mezi srpňátečky.

Kacenka78:
tak to moc moc gratuluji ke kontrole a hlavně fotečce, je krásné mimíška vidět, co?

Já odučila 1,5 hod. první pomoci, žáčci byli hodní a trpělivě čekali, až se vybrkám :roll: Sem se styděla, ale je to příroda.
Ale cesta domů, děs, jedu přes celý Brno, vcelku slušn cesta, ale bylo všude moc aut a mlha a mokrý silnice. Ještě, že jsem doma v teploučku.
Tak se mějte nádherně, já jdu vařit véču, manžílek za chvíli dorazí ze služebky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.2.06 18:31

Taky mam v brisku srpnatko... :o))

Vsechny vas moc zdravim a pripojuji se k vam… :D Uz mam za sebou druhy ultrazvuk a mimi se ma cile k svetu… Podle doktorky by se melo narodit 16/8/2006 - podle ultrazvuku 9/8/2006… tak nevim… Ale hlavne, aby vsechno probehlo vporadku.

Koncime ted vsechny 1. trimestr… tak doufam, ze pro vas nebyl moc namahavy… Ja diky Bohu nezvracela… jen mi bylo spatne… :wink:

Preju vam vse do 2. trimestru to nejlepsi a hlavne, at je mimi zdrave a krasne roste! :D

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 19:17

PANORAMKA

Tak te tady vitam :D .....dneska jsem sem taky prisla poprve :D :D

Tak to jsi asi udelas taky metricek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.2.06 19:32

Vítám všechny nové těhulinky… Pohlaďte pupíky,ať mimísci hezky rostou…

Matulienka
Došla Ti SZ?

Teď mi je o trochu lépe,ale nevím jak to bude ráno. V práci jsem se málem složila. Bylo mi zle. Zvracela jsem,ale nakonec jsem přece jen ten černý čaj udržela. Tak se to snad zlepší. Akorát mám děsný hlad.Celý den jsem nic nejedla…
Jinak co sleduji váhu od počátku těhu,tak jsem přibrala 1kg. Tak to zatím jde. Dala jsem si hranici 8kg. Víc přibrat nesmím… :-( Byla bych jak veliká koule. Stačí,že už jsem teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.2.06 20:00

Ahoj těhulky a mimísci.
Zdravím dnešní nové těhulky Panoramku a Cinq. Když si to tu pročítám,tak je mi úplně smutno,protože na kontrole jsem byla 19.ledna a teď jdu až 14.února. A vy máte fotečky a zážitky...... :cry: Trošku mám pocit,že mě můj dr. zanedbává, ale prý je vše v pořádku,tak asi zbytečně pláším…Jako ostatně teď pořád! :roll: To jsou ty hormony… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 20:46

AHoj Holky,

Matulienka no ono to snad nebude take zle, ked rastie brusko, aj ked 8kg je 8 kg, ale aspon budem v pohode ked ich priberiem naspat, ze este trosku mozeme :-) No zatial aspon nemam problem z oblecenim, kedze su mi napriek vacsiemu brusku opat dobre veci co som nezapla na zaciatku tehotenstva :-)

Kacenka78 mne pred UTZ zase naopak tlacili vodu, minimalne 6 poharov, mala som skor opacny problem sa im tam nepocikat :-) a este nakoniec ma aj sperovali ze som pila malo a ze je obraz preto menej jasny… prestavam sa v tom vyznat :?

Inak holky ako ste na tom so spanim? Ja si pripadam uz ako sipkova ruzenka. Zacina sa to sice zlepsovat ale mala som obdobie ze som nevydrzala nespat viac ako 2 hodiny..... mala som pocit ze som na rezime par tyzdnoveho maminka..... spinkat, na zachod, pozriet sa na muza a uz uz zase spinkat. Muz normalne chodil na mna pozerat ci este dycham, ze nie je normalne spavat 20 hodin denne :oops:
Tak teraz sa idem skusit trosku naobedikovat, snazim sa tu varit trosku domacej slovenskej kuchyne, kedze mi je smutno za nasou domovinou. Snad sa moj chlap rozhodne rodit doma :wink: (ako v CR)
Zatial papa a vam krasny vecer… pohladte bruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 20:47

Kocky ako docielit aby s mojho textu (podpisu) bol krasny metrik v obrazku? Akosi sa mi to vobec nedari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.2.06 21:28

matulienka jojo, je to nádherný vidět, jak pěkně roste. Další kontrolu mám až 8.3., tak budu mít zase absťák. Proto taky ta fotka :-) Mám jí na lednici a s přítelem jí posíláme pusinky. Jednu na bříško, jednu na ledničku. Přítel prý jestli jí není na lednici zima :-)

Jinak co se týče obtíží, taky vás tak bolí hlava a pálí žáha? Já to mám téměř pořád. Ta hlava asi 4. den za sebou, jen včera už jsem myslela, že je to lepší, ale dneska odpo se to zase vrátilo. Tak nevím. Budu do sebe lít litry tekutin..

Tak zatím pa a dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 21:43

MILLHAUSKA

Tak to jdeme na kontrolu stejne :D :D mame to taky 14 unora :D zrovna na svatek zamilovanych :!

EVIK P

Tak to jsem si taky rikala,ze nechci pribrat a za tech 14 tydnu 8kilo nahore :? :D ale nevadi…po prvni dceri jsem mela 16kilo a vsechno slo dolu…tak to pujde i po druhe :D

Jinak vam vsem preju pekny vecer a dobrou noc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 08:26

Dobré ránečko zlatíčka,

vítám dalšího nováčka, teda ten srpen bude miminkovskej:-)

EvikP.
Sz mi nepřišla, tak nevím, i teď jsem tamkoukla a nic :roll:

kacatko
na váhu se vykašli, prostě někdo přibere, někdo ne. Ale mohly bychom to dát dohromady, já svých -4, ty + 8 a najednou by bylo pro každou hezký 2 kilečka :lol:
Já tedy nejsem žádný hubeňour, su správná moravská děvčica :lol: a hlavu už si tím nelámu, holt jestli budu hubnout, tak to trošku zalžu doktorce a je to. I u prvního jsme měla nějaký to kilo dole, tak to tak prostě asi má být.Miminečko roste a to je hlavní…i když manžel, když vidí jak jím a zvracím, tak říká, že nechápe, z čeho to může růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 08:47

DOBRE RANO pro vsechny........

Jak se vede dneska? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.2.06 09:23

Ahoj, zdravím při pátku. Také vítám nové maminky. Hlavně buďte v pohodě, ať se mimčům u nás líbí. :)
U nás nic nového. Už mi bylo 14 dnů dobře a dnes se zrovna necítím nejlépe. Ale přijde spíše, že to bude tlak než žaludek. No, chystám se ven, tak snad to rozchodím.
Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.2.06 10:18

Ahoj všem při pátku!
Zdravím všechny nově příchozí! Teda nás už tu je, už se přestávám úplně orientovat… 8O
Musím za sebe říct, že se cítím přímo skvěle, žaludek nezlobí, tlak zatím dneska taky ne a venku navíc báječně svítí sluníčko, to je pro mě vždycky jak balzám na duši. Problém je, že se takhle hůř plní příkazy doktorů, že mám mít klidový režim a nic moc nedělat - mám pořád roupy. :lol:
Jo a taky se hlásím do klubu těch, co mají kontrolu 14.2.!!! Jednu mám teda ještě před tím - už 9.-týho, ale to se nepočítá, to je navíc. :D

""http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png:http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
3.2.06 10:23

Ahojky holky,tak vás jdu taky po dlouhé době pozdravit. Mě už přestává být pomalu špatně,dokážu už normálně jíst,takže jsem ráda.Je to takhle brzo normální,že už mě to přechází :?: Jinak taky vítám nově příchozí, i když já s tou frekvenci co tady píšu,jsem pokaždé taky skoro nově příchozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 11:01

Musím se pochlubit.......dnes mi poprvé není špatně, teda trošičku cítím pupík, ale normálně jsem snídala a není mi na zvracení. Nechci to zakřiknout, ale jsem šťastná jako bleška.
A tak si říkám, dnes nemáme malého doma a tak pozvu velkýho na večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital