Poradna duly
Jana Čurdová
Myslela jsem samozřejmě přihlášená, ne zaregistrovaná. Už by to mělo být OK. ![]()
Ahoj holciny!
Uz jsem tady taky nejakou dobu nebyla. Ale skoro vsechno jsem procetla. Obcas se divim, jak muzete nektere byt cely den napojene a psat ![]()
Polin - to budete mit doma ale krasne - krb a nova okna.
No snad si taky nekdy poridime nejaky domek. Zatim bydlime v podnajmu v cinzaku a to jeste bez vytahu
ve 3. patre.
Jinak mi vcera poprve nebylo spatne. Ju
Tak doufam, ze to ted pujde k lepsimu a opusti mne to uplne. Ale jinak jim vsechno a mam porad na neco chut a tak je brisko jiz docela videt… Ale hlavne, ze je mimi v poradku a spon bude mit mekci okoli ![]()
Tak hezky den bez zvraceni a boleni v brisku !
Dobré ráno,
Ivčo: já pracuju jako kancelářská myš a moc se tady nepředřu… ![]()
tak nevolnosti jsou opět zpátky… vždycky se natěším že už konec a pak to zase přijde ![]()
včera jsme s Evikkem byly na břišních tancích v A-centru a bylo to úplně úžasný ![]()
Ivi - krásné to určitě bude, taky se těším. Zvlášť na ty okna. V obyváku mám dvě téměř výkladní skříně. Stěna osm metrů a přes to celé okna. Když jsem je teď musela šroubovat, tak to byla docela makačka a navíc jsem musela kvůli tomu přestěhovat málem půl obyváku. To byl töpravdu zážitek. No, krb děláme v hale, ale do obyváku a na chodbu nám udělá průduchy, takže teplo půjde i do bytu. Takže pan krbař už asi hodinu statečně vrtá nebo bourá nebo co, je tu děsný kravál. Nejhorší je ten úklid. Já mám zakázáno cokoliv dělat a přítel je tak zaneprázdněný, že jezdí domů večer. Včera mi uklidila maminka, jenže má už skoro 70 let, takže jí taky moc nechci zneužívat. Prostě naplánovat my si to tedy umíme. Roky nemůžu otěhotnět a to nic neděláme a teď, když bych potřebovala makat, tak jen sedím a čekám.....
Ivi, běží v Německu takové ty jejich romantické filmy od Pilchner apod. ? ? Nebo tím živí jen nás v Česku ? ? Já to teda občas sleduju, nemusí se u toho moc přemýšlet a ještě vím, že to dobře dopadne.
Danielot - ale zase je lepsi, ze ti je spatne jen nekdy. To si ty dny, kdy ti je spatne muzes odpocinou a radovat se z nich
Ja mela vcera radost i z jedineho dne, kdy mi bylo dobre.
Ja taky pracuji dost casto na pocitaci, ale musim pracovat. Ale nekdy to lepsi, jako dnes… Ale nastesti muzu mit net zapnuty celou dobu a nikdo to nekontroluje.
Dneska za mnou prijede na navstevu tata (musi pracovne do VW) a tak mi priveze nejake dobrutky ![]()
Ahoj holky, musím vám napsat jak je úžasné si číst o tom, že vám také není dobře. Tím nechci říct, že vám to přeju - naopak všem bych nám přála, aby nám už bylo dobře a mohly jsem si těhotenství krásně užívat. Někdy si ale připadám jediná na světě kdo má problém se najíst. Všichni v mém okolí jsou v pohodě a já už vypadám, že si stále vymýšlím. Také mi bývá jeden dva dny celkem dobře a pak zase hrůza. Teď jsem ve třináctém týdnu a když se to nezlomilo ve dvanáctém, tak teď určitě ano že?!! ![]()
Takže vám přeji krásný den plný příjemných věcí a zpráv a žádné problémy!!!!
Polin - ja tu televizi zas tak nesleduji a romanticke filmy uz skoro vubec, takze netusim. Ale urite tady taky jsou a takove ty vselijake serialny taky a Big Brother taky a Milionar… ja se jen obcas vecer podivam na nejaky normalni film, serial z nemocnice (ten stejny davaji i v Cechach) ci na dokument nebo zpravy a to je vsechno. Ale je fakt, ze se ted divam o neco vic, protoze vecer nemam chut neco delat.
Ahoj děvčátka,
jen vám píšu, že mi je blbě. Mám zase rýmu, bolí mě v krku a pálí oči. Včera jsem zvracela a dnes také nic moc. Musím být v práci, protože šéf je nemocný, jeho zástupce je nemocný, kolega je nemocný a kolegyně přijde až na 11h. Už nějak nemůžu. Tolik závidím těm,co mohou být doma. Už mě to ranní vstávání a vypjetí v práci unavuje. Chce se mi z toho brečet. ![]()
EvikP : tak to tě tedy obdivuji, chodit a stakovými problémy do práce. Já jsem už měsíc doma a do práce jdu vždy tak 1× za týden a pak se z toho dva dny „léčím“. Pokud to jen trochu jde, tak bys měla být doma dokud ti nebude lépe. Jde přeci hlavně o miminko!!!!
Evi - být Tebou, tak zajdu k Dr. a trvám na nemocenské. To přece musí každý pochopit. A pokud ne, tak si myslím, že je to jejich problém. Já si nedovedu představit, že bych dělala svou práci (hodně s lidmi, pořád v terénu). Jsem ráda, že můžu být doma a do práce sice chodím sem tam pomáhat, ale žádné přehánění. A věř mi, všichni jsme nahraditelní, takže si myslím, že to ve firmě zase nějak udělají. Neriskuj ! ! ! Nestojí to za to.
Ahojky,
EvíkuP , to se fakt nemůžeš domluvit se svým gyndařem, aby tě nechal doma? Já vím, že je to těžký, když u vás tolik lidí chybí, ale stejně.Teď by mělo být na prvním místě hlavně to miminko a pak teprve ty ostatní. A virózu v těhotenství bys měla aspoň pár dní vyležet. Vždycky se to dá nějak vyřešit. Taky jsem ze začátku, když jsem zůstala na neschopence doma, měla nervy, jak to v práci udělají a vida, běží to tam dál, sice trochu s problémama,ale jde to.
Helli - přesně, taky se to v práci beze mě nesložilo, i když stále tápou, ale musí to holt jít i beze mě.
Jenže tady není nikdo kdo by to uměl, umí to jen ten kolega a ten tu není. Bez toho se to tu položí. Ale jestli se to nezlepší,tak zítra ráno jdu k dr. Mám asi i teplotu. Je mi zima, teplo,zima,teplo… jídlo nemůžu ani vidět,dostanu do sebe jen čaj… ![]()
Evi - já jsem taky jediná v práci, co dělám svou agendu. I když mám denně několik telefonů, pravidelně do práce chodím, tak to tam taky jde. Opravdu to zvládnou.
Nějak si nedokážu představit,že by byla část Čech a Moravy bez zásilek ze Španělska. Byl by to dobrý kolaps… Třeba takové Danone… Nebyly by jogurty. Teda byly ale jen bílé. Dovážím jim ovocné pří:,–(y z ES. No nějak si to opravdu nedokážu představit, to by asi naše firma zkrachovala. Protože by nás zažalovali. A kdo by mi pak vyplácel mateřskou… ![]()