Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak ten článek je fakt hustej!!!!
Mostule já koukala i na Quinny, taky se mi líbí, ale má hrozně úzkou korbičku.Když si představím, že se tam mimčo musí vejít v půl roce i s fusakem,tak se mi to nějak nezdá!!!No budem muset jezdit a koukat. ![]()
Ahoj holky, hlásím se mezi vás. Jsem v 10TT a termín mám 28.8. ![]()
Ups, tak nevím, nějak tam neumím dát tu lištu kdy se má mimi narodit, četla jsem návod, ale asi jsem natvrdlá ![]()
Ahoj Janey, mrkni se do nastavení, jestli máš zaškrtnutý „vždy připojit svůj podpis“ nebo tak něco.
A jestli to máš zaškrtnutý i dole po doknem, když píšeš zprávu.
Janey,
vítej mezi srpňátky, pěkně se nám to rozrůstá, abych se ve vás všech vyznala:-))
Ahoj holky,
zdravím Vás zase po pár dnech
Doufám, že vás už vaše nevolnosti přešly.
Koukám že už tu řešíte kočárky. Kamarádka má Quinny - trojkolku a je s ní docela spokojená, kupovala jí ale hlavně kvůli tomu, že se vejde do jejího malého autíčka. První kočár ale měla klasický hluboký.
My jsme ještě zatím kočárek neřešili, začnu se dívat až dostanu svou vytouženou těhuprůkazku.
Váhám, jestli taky nezačnu klasickým hlubokým, mají přeci jen širší korbičku a když si vezmu, že dítě budu mít až do března (tj. ještě v 7měsících) ve fusaku, bojím se, žče by se mi do kombinace taky na konci zimy nemuselo vejít …
Právě jsem holky otevřela nabídku z Hypernovy a je tam nabídka slev na dětské věci a věcičky. Něco pro nás! ![]()
Přeji pěkný večer, těhulinky ![]()
Helli,
kočárek Dorjan oranžové barvy mi stál dnes za dveřmi
u sousedky byla návšteva s mimčem, tak jsem si ho řádně prohlédla a je fakt pěkný. Hned jsem si taky poznamenala značku
Váhám také nad zn. Deltim. Tako jsem jednoznačně zavrhla, kamarádka ho měla a pořád reklamovala. Navíc moc nepruží, takže raději ne.e
Eviku,
gratulace k mimíškovi rošťákovi ![]()
Já jsem smutná, mám nemocného toho pejska a jen doufám, že to nebude cukrovka, protože to už jsem jednou zažila a ten pejsek pak hodně rychle zchátrá, i když se mu píchá inzulín. Zítra se to dozvím. Jsem zasloužilá pejskařka, tak jsem z toho špatná, navíc Čendík je takový můj kamarád a prožil se mnou i ty špatné časy a vždycky mě dokázal rozesmát a věděla jsem, že mám nějakého kamaráda. Kdepak, ať si říká kdo chce co chce, pes s vámi vždycky zůstane, i když vás lidi opustí. Tak jsem se vypovídala a je mi líp. Snad to zítra dobře dopadne.
Ahojky holky,taky vás jdu po dlouhé době aspoň pozdravit,nějak teď nestihám koukat na net
Jinak mě dopadl utz minulý týden dobře a jsme v pořádku.Akorát se chci zeptat,co vám dělali už za vyšetření?Mě totiž zatím jen brala krev,měřila tlak a važila,jinak mám přijit až za 3 týdny.Ahojky M.
Já jsem také měla zatím jen vážení, měření, ultrazvuk a odběr krve. Teď jdu až v 16. týdnu na tripple test a uvidím co dál.
Saryk75,
tak to budu moc moc držet pěstičky, aby pejsčí kamarád byl zdravoučký a neměli jste žádná trápení.
Drž se!