Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
30.1.06 14:59

Holky tak ten článek je fakt hustej!!!!

Mostule já koukala i na Quinny, taky se mi líbí, ale má hrozně úzkou korbičku.Když si představím, že se tam mimčo musí vejít v půl roce i s fusakem,tak se mi to nějak nezdá!!!No budem muset jezdit a koukat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.06 15:01

Tak to je síla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
30.1.06 15:31

Tak ten článek teda fakt nemá chybu!! 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.06 15:32

Ahoj holky, hlásím se mezi vás. Jsem v 10TT a termín mám 28.8. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.06 15:35

Ups, tak nevím, nějak tam neumím dát tu lištu kdy se má mimi narodit, četla jsem návod, ale asi jsem natvrdlá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.1.06 15:43

Ahoj Janey, mrkni se do nastavení, jestli máš zaškrtnutý „vždy připojit svůj podpis“ nebo tak něco. :wink: A jestli to máš zaškrtnutý i dole po doknem, když píšeš zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.06 15:46

Janey,
vítej mezi srpňátky, pěkně se nám to rozrůstá, abych se ve vás všech vyznala:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.06 15:53

Už to mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.1.06 15:57

Ahoj holky,

zdravím Vás zase po pár dnech :D Doufám, že vás už vaše nevolnosti přešly.
Koukám že už tu řešíte kočárky. Kamarádka má Quinny - trojkolku a je s ní docela spokojená, kupovala jí ale hlavně kvůli tomu, že se vejde do jejího malého autíčka. První kočár ale měla klasický hluboký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.1.06 16:04

My jsme ještě zatím kočárek neřešili, začnu se dívat až dostanu svou vytouženou těhuprůkazku.
Váhám, jestli taky nezačnu klasickým hlubokým, mají přeci jen širší korbičku a když si vezmu, že dítě budu mít až do března (tj. ještě v 7měsících) ve fusaku, bojím se, žče by se mi do kombinace taky na konci zimy nemuselo vejít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.1.06 17:50

Právě jsem holky otevřela nabídku z Hypernovy a je tam nabídka slev na dětské věci a věcičky. Něco pro nás! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
30.1.06 19:44

Přeji pěkný večer, těhulinky :)

Helli,
kočárek Dorjan oranžové barvy mi stál dnes za dveřmi :D u sousedky byla návšteva s mimčem, tak jsem si ho řádně prohlédla a je fakt pěkný. Hned jsem si taky poznamenala značku :) Váhám také nad zn. Deltim. Tako jsem jednoznačně zavrhla, kamarádka ho měla a pořád reklamovala. Navíc moc nepruží, takže raději ne.e

Eviku,
gratulace k mimíškovi rošťákovi :D

Já jsem smutná, mám nemocného toho pejska a jen doufám, že to nebude cukrovka, protože to už jsem jednou zažila a ten pejsek pak hodně rychle zchátrá, i když se mu píchá inzulín. Zítra se to dozvím. Jsem zasloužilá pejskařka, tak jsem z toho špatná, navíc Čendík je takový můj kamarád a prožil se mnou i ty špatné časy a vždycky mě dokázal rozesmát a věděla jsem, že mám nějakého kamaráda. Kdepak, ať si říká kdo chce co chce, pes s vámi vždycky zůstane, i když vás lidi opustí. Tak jsem se vypovídala a je mi líp. Snad to zítra dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
31.1.06 07:56

Ahojky holky,taky vás jdu po dlouhé době aspoň pozdravit,nějak teď nestihám koukat na net :( Jinak mě dopadl utz minulý týden dobře a jsme v pořádku.Akorát se chci zeptat,co vám dělali už za vyšetření?Mě totiž zatím jen brala krev,měřila tlak a važila,jinak mám přijit až za 3 týdny.Ahojky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.1.06 08:01

Já jsem také měla zatím jen vážení, měření, ultrazvuk a odběr krve. Teď jdu až v 16. týdnu na tripple test a uvidím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 08:58

Saryk75,
tak to budu moc moc držet pěstičky, aby pejsčí kamarád byl zdravoučký a neměli jste žádná trápení.
Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital