Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
31.1.06 09:10

Dobré ráno :-)
Tak dneska musím zajít do práce. A vůbec se mi tam nechce. Alespoň odevzdám neschopenku a domluvím se s kolegyní, která za mě bere ty hory. Chudák, takhle narychlo.. Ale kdo mohl čekat komplikace… :-(
Ohledně těch vyšetření.. Mně nebrali ani krev. Zatím hned poprvé mě vážili, měřili tlak a dr. mě vyšetřoval spolu s UTZ. Další „normální“ návštěvu mám teď ve čtvrtek, kam si mám přinést i moč, ale i když jsem byla u Dr. v pátek kvůli komplikacím, neřekl mi, že by chtěli dělat nějaké testy.. Od rodiny mi přišlo, kolik bych měla mít testů za sebou a já nemám ani jeden. Ale nechám to na Dr. ten by měl být odborník a snad to má pod kontrolou :-)
Všem krásný den
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 09:15

Kacenko,

taky ještě nemám žádné testíky, jen to vážení, sono , moč a tlak. Triplíky budou 22.2.. Jsem naprosto klidná, moje doktorka určitě ví, co dělá:-))
V práci buď opatrná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.1.06 09:40

saryku: držím palce s pejsáčkem, aby to dobře dopadlo!!!

mně brali krev, měřili tlak a zkoumali moč… to je myslím všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
31.1.06 09:49

Ahoj holky,
mě taky bylo divný, že mi ani nebrali krev 8O…Zatím jen vždy nosím moč, hlásím váhu, měří mi tlak a většinou UTZ, posledně mě vyšetřila jen pohmatem. Na další kontrolu jdu teď v pátek, tak jsem zvědavá. Podle holek by mi měla dělat UTZ na projasnění šíje, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
31.1.06 09:51

Matulienko, Danielko,
moc vám, děvčátka, děkuju za povzbuzení :) hned je mi líp. Pejsek tady kolem mě občas projde, pořád ale chodí pít, což mě fakt straší. Už je to holt stařeček, hlavně jen ať to není cukrovka. Včera jsem za ním běhala s obalem od nanukáče a odchytávala moč, no ještěže byla tma a neviděl mě moc ani on ani lidi :wink: pokládala jsem za nemožné, aby se mi to povedlo a světe div se, něco mám. To jsou ale lapálie. V 11 hod tam jdu, tak se dozvíme ortel. Pak napíšu, jak jsme dopadli.

Mějte se pěkně a hlaďte si bříšenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
31.1.06 10:12

Saryku také držím moc pěsti ať není pejsek nijak vážně nemocný. Já mám také malého domácího mazlíka - Jorkšíráka a když byl nemocný, tak jsem nad ním seděla a brečela! Učitě to bude dobré, tak se držte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 11:21

Teda holky, dnes nám to nějak nepovídá :roll:
No odpoledne vás pobavím, jdu s malým ke kadeřnici, což je vždy zážitek :lol: taky budu baňkovat a tak jsem zvědavá, co bude malej rošťák vyvádět…posledně jednu paní lechtal na noze:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.1.06 11:23

Matulienko: a co dělá u kadeřnice? Nemá to rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 11:55

Danielko,
je pro něj problém chvíli posedět a tak sebou šije, dělá před zrcadlem ksichtíky, hejbe obočím atd. Ta kadeřnice by měl apřed naší návštěvou fasovat pytel čokolády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.1.06 12:01

Hlavně aby ho nestříhla :?
Já stříhám manžela sama (resp. holím mašinkou), ale na krku to moc neumím, a teď se mi to echt nepovedlo (nejhorší je že se vždycky začnu hrozně smát a nemůžu přestat… :roll: )…a tak se ho každý ptá jestli to co má na krku je nějaká pomsta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 13:42

Danielko,
tak jsme doma, na začátku to jakš takš ušlo, pak sebou začal mlít, dělat před zrcadlem opičky a paní kadeřnici říkal, že to vzala příliš:-)) Ale říkala, že co k ní chodíme, je pokaždé trošku klidnější, což nechápu, jak po dnešní půlhodince mohla říct :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
31.1.06 13:49

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze.
Pro Helli - tak jsem tě konečně objevila, já věděla kde hledat, každá správná mamina je na emiminu. Moc gratuluju tobě i tvým mimískům, za to že jste takový šikovný. Doufám, že budeš vědět od koho ta gratulace přichází.
Jinak vám všem přeju moc krásné a pohodové těhulkovství.
Pa pa Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.1.06 13:58

Matulienko: ony ty kadeřnice budou zvyklé asi na ledacos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.1.06 14:00

Matulienko: a jak ti je? Už je to lepší? Papáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.06 16:04

Danielko,
dnes je mi trošku líp, ráno jsem sbaštila dva kobližky a teď jablíčko a grahamový rohlík, po dlouhé době mi z toho ani není moc špatně, třeba už se to láme.
Jsi hodná, že máš starost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital