Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
3.2.06 11:17

Ahoj holky. Také se hlásím „do klubu“ těch, kterým je dnes lépe. Jen bych si přála, aby to tak bylo už na celé těhotenství a mohly jsem si to už jen užívat a užívat.
Matulienko - na večeři s manželem se těšíme už více než měsíc, tak stále doufám, že to třeba na sv. Valentýna konečně dopadne a budu si moci nacpat bříško bez zažívach problémů.
Já jdu na kontrolu 7.2. a už se moc těším - doufám, že si konečně přinesu fotečku a dozvím se více informací o mimču a termínu porodu atd. :lol:
Sluníčko nám tady nesvítí a už jsem si také říkala, že to počasí má na naše nevolnosti určitě také vliv. Tak už aby bylo krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.2.06 11:18

Ahoj holky,
tak máme za sebou gentický utz a byla to NÁÁÁDHERA :lol: :lol:
Malý človíček má 6 cm, viděla jsem ručičky nožičky, mávalo mi, hemžilo se… úžasný pocit…vidět jak si tam někde uvnitř mě žije a roste :D :D
A vše je OK, takže už jen triple testy a je to za námi :D (bohužel jsem si v té euforii zapomněla říci o fotku :cry: )
A jinak stále trvá ranní blindění, ale už mi není tak špatně, takže věřím že to bude OK… ale zhubla jsem skoro 3 kila…ale bříško mi roste, včera jsem si koupila větší kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.2.06 11:21

matulienka

Tak to je skvělé,že je Ti lépe… Posílala jsem Ti SZ ale jak je vidět,tak mrška nedošla.. a to byla pořádně dlouhá…asi se neprosoukala kanálama… :-)

Jinak já se hlásím dnes z teplé postýlky. Ráno jsem zašla k dr. a příští pátek jdu na kontrolu, mám pít čaje a napsala mi Panadol a nějaké mlíčko na uklidnění žaludku… Ještě,že jsem dnes nešla do práce. Prý jim tam vůbec netopí. Všichni sedí v zimních bundách… Takže když už konečně teče voda,tak zase nejde topení.. už abych tam odtud vypadla… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.2.06 11:25

BambulkaH

Já jdu 7.2. na UTZ na projasnění šíje,tak snad budu mít už taky fotečku.
Jéééé holka Ty jsi z Východních Čech. Já pocházím 8km od Chrudimi. Mám tam mamču… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 11:30

Eviku máš velkou pochvalu, žes šla k doktorovi a už se léčíš v posteli. Já pocházím z Holic, ale teď bydlím blíže k Chrudimi. Svět je malý co. Jo a jmenuji se Eva. :)
Danielo moc gratuluji k ultrazvuku a k tomu, že je vše OK!! Já se také moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 11:31

EvikP ,
no to jsem moc ráda, že konečně ležíš a odpočíváš. Ani nevíš, jak moc jsi mne potěšila.
No, mrzí mne, že mi zprávička nedošla, když jsi si s ní dala tolik práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 11:32

Danielko
to je super, že je vše OK, moc moc gratuluju. neboj, fotečka bude příště:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 11:34

Také jsem nic nepřibrala a už jsem si musela koupit těhotenské kalhoty, bříško se mi trochu začíná „vyvalovat“. Nebo jak já říkám jsou to má nefungující střeva. :) Každopádně jsou ty kalhoty moc pohodlené a je to fajn pocit, konečně si připadám jako těhotná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 11:38

Teda, já nemám ani náznak něčeho, jako je pupík..když nepočítám svůj původní kotlík :lol:
Jinak nosím vše, co jsem nosila dřív, zatím je mi to víc volné, ale něco mi říká, že to hravě doženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.2.06 11:39

BambulkaH

Z Holic znám taky jednu Evu.. chodila jsem s ní do Chrudimi na Obchodní akademii. :-)) Nejmenuješ se nebo nejmenovala ses náhodou Kašparová? Nebo neznáš Líbu Kmentovou? Taky scháním těhu kalhoty ale přes net je kupovat nechci a nikde je nemůžu sehnat. Kde jsi je kupovala v Pardubicích nebo v Chrudimi a moc prosím za kolik. Chceme tam za 14dní jet, tak bych se tam mrkla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.2.06 11:41

Já kalhoty ještě dopnu,ale už to není žádná sláva. Takže jsem se začala po něčem poohlížet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.2.06 11:43

Jo a ještě jedna velká gratulace Danielce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 11:57

Ne Kašparová jsem nebyla a asi ji ani neznám - jaký jste ročník? Já jsem 1977. Obchodní akademii jsem také studovala, ale v Chocni.
Kalhoty jsem kupovala v Pardubicích v obchodním centru Grand - www.tveret.cz. Ale nemají tam na těch stránkách ceny a ty kalhoty co mám já tam také nejsou. Mám pruhované manšestráky nahoře s bavlněným širokým pasem, který poroste s bříškem. :) Stály Kč 980,–- a byly to nejlevnější co tam měli. Ale jsou opravdu moc a moc pohodlné - všem doporučuji. Ten vysoký pas je fajn, netáne na záda a nic mě nikde netlačí, takže se vnich dobře sedí. Až mě manžel v nich vyfotí, tak vám vložím fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 12:08

Jé, to jsem ráda, že tady od vás čtu, že už máte problémy s kalhotama, já už taky začínám pociťovat větší bříško a říkala jsem si, že je na to ještě moc brzo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 12:10

Ahojky

tak jak to tu ctu,jak rostou briska,tak musim napsat taky :D
Ja uz jsem si koupila 2 kalhoty uz jsou to 3 tydny…bricho mi vylezlo jak v 5mesici tehotenstvi :D tak doufam,ze to nebude maly slunatko :D

A jeste jsem se chtela zeptat......mazete se?Ja si mazu brisko,zadecek a prsa 2× denne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí