Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Také se hlásím „do klubu“ těch, kterým je dnes lépe. Jen bych si přála, aby to tak bylo už na celé těhotenství a mohly jsem si to už jen užívat a užívat.
Matulienko - na večeři s manželem se těšíme už více než měsíc, tak stále doufám, že to třeba na sv. Valentýna konečně dopadne a budu si moci nacpat bříško bez zažívach problémů.
Já jdu na kontrolu 7.2. a už se moc těším - doufám, že si konečně přinesu fotečku a dozvím se více informací o mimču a termínu porodu atd. ![]()
Sluníčko nám tady nesvítí a už jsem si také říkala, že to počasí má na naše nevolnosti určitě také vliv. Tak už aby bylo krásně!!!
Ahoj holky,
tak máme za sebou gentický utz a byla to NÁÁÁDHERA
![]()
Malý človíček má 6 cm, viděla jsem ručičky nožičky, mávalo mi, hemžilo se… úžasný pocit…vidět jak si tam někde uvnitř mě žije a roste
![]()
A vše je OK, takže už jen triple testy a je to za námi
(bohužel jsem si v té euforii zapomněla říci o fotku
)
A jinak stále trvá ranní blindění, ale už mi není tak špatně, takže věřím že to bude OK… ale zhubla jsem skoro 3 kila…ale bříško mi roste, včera jsem si koupila větší kalhoty
matulienka
Tak to je skvělé,že je Ti lépe… Posílala jsem Ti SZ ale jak je vidět,tak mrška nedošla.. a to byla pořádně dlouhá…asi se neprosoukala kanálama… ![]()
Jinak já se hlásím dnes z teplé postýlky. Ráno jsem zašla k dr. a příští pátek jdu na kontrolu, mám pít čaje a napsala mi Panadol a nějaké mlíčko na uklidnění žaludku… Ještě,že jsem dnes nešla do práce. Prý jim tam vůbec netopí. Všichni sedí v zimních bundách… Takže když už konečně teče voda,tak zase nejde topení.. už abych tam odtud vypadla… ![]()
BambulkaH
Já jdu 7.2. na UTZ na projasnění šíje,tak snad budu mít už taky fotečku.
Jéééé holka Ty jsi z Východních Čech. Já pocházím 8km od Chrudimi. Mám tam mamču… ![]()
Eviku máš velkou pochvalu, žes šla k doktorovi a už se léčíš v posteli. Já pocházím z Holic, ale teď bydlím blíže k Chrudimi. Svět je malý co. Jo a jmenuji se Eva. ![]()
Danielo moc gratuluji k ultrazvuku a k tomu, že je vše OK!! Já se také moc těším.
EvikP ,
no to jsem moc ráda, že konečně ležíš a odpočíváš. Ani nevíš, jak moc jsi mne potěšila.
No, mrzí mne, že mi zprávička nedošla, když jsi si s ní dala tolik práce.
Danielko
to je super, že je vše OK, moc moc gratuluju. neboj, fotečka bude příště:-)
Také jsem nic nepřibrala a už jsem si musela koupit těhotenské kalhoty, bříško se mi trochu začíná „vyvalovat“. Nebo jak já říkám jsou to má nefungující střeva.
Každopádně jsou ty kalhoty moc pohodlené a je to fajn pocit, konečně si připadám jako těhotná. ![]()
Teda, já nemám ani náznak něčeho, jako je pupík..když nepočítám svůj původní kotlík ![]()
Jinak nosím vše, co jsem nosila dřív, zatím je mi to víc volné, ale něco mi říká, že to hravě doženu ![]()
BambulkaH
Z Holic znám taky jednu Evu.. chodila jsem s ní do Chrudimi na Obchodní akademii.
Nejmenuješ se nebo nejmenovala ses náhodou Kašparová? Nebo neznáš Líbu Kmentovou? Taky scháním těhu kalhoty ale přes net je kupovat nechci a nikde je nemůžu sehnat. Kde jsi je kupovala v Pardubicích nebo v Chrudimi a moc prosím za kolik. Chceme tam za 14dní jet, tak bych se tam mrkla…
Já kalhoty ještě dopnu,ale už to není žádná sláva. Takže jsem se začala po něčem poohlížet…
Ne Kašparová jsem nebyla a asi ji ani neznám - jaký jste ročník? Já jsem 1977. Obchodní akademii jsem také studovala, ale v Chocni.
Kalhoty jsem kupovala v Pardubicích v obchodním centru Grand - www.tveret.cz. Ale nemají tam na těch stránkách ceny a ty kalhoty co mám já tam také nejsou. Mám pruhované manšestráky nahoře s bavlněným širokým pasem, který poroste s bříškem.
Stály Kč 980,–- a byly to nejlevnější co tam měli. Ale jsou opravdu moc a moc pohodlné - všem doporučuji. Ten vysoký pas je fajn, netáne na záda a nic mě nikde netlačí, takže se vnich dobře sedí. Až mě manžel v nich vyfotí, tak vám vložím fotečku.
Jé, to jsem ráda, že tady od vás čtu, že už máte problémy s kalhotama, já už taky začínám pociťovat větší bříško a říkala jsem si, že je na to ještě moc brzo ![]()
Ahojky
tak jak to tu ctu,jak rostou briska,tak musim napsat taky ![]()
Ja uz jsem si koupila 2 kalhoty uz jsou to 3 tydny…bricho mi vylezlo jak v 5mesici tehotenstvi
tak doufam,ze to nebude maly slunatko ![]()
A jeste jsem se chtela zeptat......mazete se?Ja si mazu brisko,zadecek a prsa 2× denne.....