Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
3.2.06 13:27

Helli: jé ještě jsem si vzpomněla že může barva chytnout jinak (kvůli hormonům…?)… tak doufám že nebudeš mít třeba zelenou hlavu :lol: :lol: :lol: … mě barvení čeká taky asi o víkendu (když mě to tak nebaví… tak to oddaluju co nejdéle to jde…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 13:37

IVCA

to je prave to :cry: spoustu lidi znam taky,ale zadna prava kamaradka :cry: A problem je taky to,ze tady maji deti tak kolem 28 a vis…no a ja mam 24let…v CR tak vek nehraje,ale tady je to opravdu jine :(
Jinak je tu fajn…

My tu snih uz nemame,ale je tu zima…byla jsem po vanocich v CR u rodicu a tam jsem si snehu uzila azaz :D :D

S tim barvenim a s hormonama:jsem taky slysela,ze to muze chytnout jinak,ale me to chytlo normalne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 13:56

Tak jsem to zakřikla s tím, že je mi dobře :?
teď sotva lezu, chce se mi zvracet a mám tlak 80/50, točí se se mnou celej svět. Ach jo, manžel taky přijede později..opět a tak večeře nebude.
To zas bude den. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 13:58

Matulienka:
Nezoufej, to mně je takhle pořád a k tomu musím každý den do práce :roll:
Jen pevně doufám, že mě to ta nějaký ten týden přejde :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 14:03

Janey,
vcelku ti nezávidím to chození do práce. Nezoufám, jen si stěžuju, protože jej mi zle od začátku těhu, víš? A to zklamání, že je ti první den dobře a pak je to pryč …
Jinak nejsem žádný slaboch a vydržím hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 14:04

Matulienko neboj - bude lépe. Šetři se, odpočívej. Alespoň si jindy tu večeři užiješ ještě více. :)
Já si holky taky barvím hlavu, manžel to nerad vidí a teď v těhotenství mi to zakazuje, ale já se nedám. Provedu to vždy když není doma a on si pak skoro ani nevšimne. :)
Myslím, že v dnešní době už jsou ty barvy opravdu šetrné a miminku neublíží.
Teď jsem upekla poprvé tříbarevnou buchtu a je fakt moc dobrá. Doporučuji. Koukala jsem, že jsou tady i nějaké recepty, tak tam můžu vložit i na tuto buchtu jestli ji ještě neznáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.2.06 14:06

Ahojky holčiny.

Helli já byla u holiče včera,taky barvit,a je to úplně v pohodě.Dnes už jsou barvy vychytaný!!! :D

Musím přiznat,že trošku závidím těm,co jsou doma. Nízkej tlak mám pořád a těď ještě ke všemu střevní chřipka,takže kilíčka úspěšně mizí v nenávratnu. To se asi na kontrole nebude líbit. :lol: Naštěstí je víkend.Snad se z toho do pondělí dostanu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 14:09

BambulkaH ,
já vím, že to jednou přejde, s vidinou špitálu, už mám sbalenou tašku se to snáší hůř, víš?Ale jsem bojovník a rozchodím to.
A receptík určitě napiš, kluci jsou mlsouni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 14:11

MATULIENKA

urcite bude lip :D uz to nebude trvat dlouho,vetsinou po tretim mesici se to uklidni :D
ale ja ti asi radit nemuzu,spatne mi nikdy nebylo :D ani s prvni dcerou,takzee ani nevim jak se citite vy,kterym je spatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 14:11

Milhauska,
zlatíčko, jestli ti není dobře, nech si napsat neschopenku, nechci strašit, ale moje kamarádka potratila po viroze. Tvoje tělo tě varuje a ty ho poslouchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 14:12

Matulienko, je mi to jasný, já taky vždycky skoro umírám, když to na mě přijde, to bych tady v práci strašně ocenila nějaký kanape :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 14:19

Janey,
jo kanape, bez toho si to neumím představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.2.06 14:23

Obdivuji vás, že dokážete chodit do práce i s těmi zažívacími a ostatními problémy. Já jsem už měsíc doma a někdy jsem ráda, že vůbec dýchám :) Ale snad už se to konečně zlomí a od příštího čtvrtku zkusím zase chodit do práce. Ale to kanape tam budu určitě potřebovat. :)
Raceptík jsem vám vložila do receptů - moučníky nekynuté, měl by se tam objevit ještě dnes.
Jo a na tu virózu všechny opravdu pozor, bohužel mám s potratem kvůli viróze také zkušenosti!!!!!!!!!!!! Nikdy to nepodceňujte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 14:33

A nevi nahodou nekdo,jak to je se zanetem stredniho ucha a tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.06 14:50

BambulkoH,
já už si říkám přes týden, že si řeknu o neschopenku, ale teď jsem tady v práci být musela a hned jak to půjde, tak si beru alespoň na týden dovču 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí