Poradna duly
Jana Čurdová
Helli: jé ještě jsem si vzpomněla že může barva chytnout jinak (kvůli hormonům…?)… tak doufám že nebudeš mít třeba zelenou hlavu
… mě barvení čeká taky asi o víkendu (když mě to tak nebaví… tak to oddaluju co nejdéle to jde…)
IVCA
to je prave to
spoustu lidi znam taky,ale zadna prava kamaradka
A problem je taky to,ze tady maji deti tak kolem 28 a vis…no a ja mam 24let…v CR tak vek nehraje,ale tady je to opravdu jine ![]()
Jinak je tu fajn…
My tu snih uz nemame,ale je tu zima…byla jsem po vanocich v CR u rodicu a tam jsem si snehu uzila azaz
![]()
S tim barvenim a s hormonama:jsem taky slysela,ze to muze chytnout jinak,ale me to chytlo normalne ![]()
Tak jsem to zakřikla s tím, že je mi dobře ![]()
teď sotva lezu, chce se mi zvracet a mám tlak 80/50, točí se se mnou celej svět. Ach jo, manžel taky přijede později..opět a tak večeře nebude.
To zas bude den. ![]()
Matulienka:
Nezoufej, to mně je takhle pořád a k tomu musím každý den do práce ![]()
Jen pevně doufám, že mě to ta nějaký ten týden přejde ![]()
Janey,
vcelku ti nezávidím to chození do práce. Nezoufám, jen si stěžuju, protože jej mi zle od začátku těhu, víš? A to zklamání, že je ti první den dobře a pak je to pryč …
Jinak nejsem žádný slaboch a vydržím hodně.
Matulienko neboj - bude lépe. Šetři se, odpočívej. Alespoň si jindy tu večeři užiješ ještě více. ![]()
Já si holky taky barvím hlavu, manžel to nerad vidí a teď v těhotenství mi to zakazuje, ale já se nedám. Provedu to vždy když není doma a on si pak skoro ani nevšimne. ![]()
Myslím, že v dnešní době už jsou ty barvy opravdu šetrné a miminku neublíží.
Teď jsem upekla poprvé tříbarevnou buchtu a je fakt moc dobrá. Doporučuji. Koukala jsem, že jsou tady i nějaké recepty, tak tam můžu vložit i na tuto buchtu jestli ji ještě neznáte?
Ahojky holčiny.
Helli já byla u holiče včera,taky barvit,a je to úplně v pohodě.Dnes už jsou barvy vychytaný!!! ![]()
Musím přiznat,že trošku závidím těm,co jsou doma. Nízkej tlak mám pořád a těď ještě ke všemu střevní chřipka,takže kilíčka úspěšně mizí v nenávratnu. To se asi na kontrole nebude líbit.
Naštěstí je víkend.Snad se z toho do pondělí dostanu… ![]()
BambulkaH ,
já vím, že to jednou přejde, s vidinou špitálu, už mám sbalenou tašku se to snáší hůř, víš?Ale jsem bojovník a rozchodím to.
A receptík určitě napiš, kluci jsou mlsouni ![]()
MATULIENKA
urcite bude lip
uz to nebude trvat dlouho,vetsinou po tretim mesici se to uklidni ![]()
ale ja ti asi radit nemuzu,spatne mi nikdy nebylo
ani s prvni dcerou,takzee ani nevim jak se citite vy,kterym je spatne ![]()
Milhauska,
zlatíčko, jestli ti není dobře, nech si napsat neschopenku, nechci strašit, ale moje kamarádka potratila po viroze. Tvoje tělo tě varuje a ty ho poslouchej.
Matulienko, je mi to jasný, já taky vždycky skoro umírám, když to na mě přijde, to bych tady v práci strašně ocenila nějaký kanape ![]()
Obdivuji vás, že dokážete chodit do práce i s těmi zažívacími a ostatními problémy. Já jsem už měsíc doma a někdy jsem ráda, že vůbec dýchám
Ale snad už se to konečně zlomí a od příštího čtvrtku zkusím zase chodit do práce. Ale to kanape tam budu určitě potřebovat. ![]()
Raceptík jsem vám vložila do receptů - moučníky nekynuté, měl by se tam objevit ještě dnes.
Jo a na tu virózu všechny opravdu pozor, bohužel mám s potratem kvůli viróze také zkušenosti!!!!!!!!!!!! Nikdy to nepodceňujte!!!
A nevi nahodou nekdo,jak to je se zanetem stredniho ucha a tehotenstvi?
BambulkoH,
já už si říkám přes týden, že si řeknu o neschopenku, ale teď jsem tady v práci být musela a hned jak to půjde, tak si beru alespoň na týden dovču ![]()