Poradna duly
Jana Čurdová
Mimulíku
tak plně ti rozumím, naši taky mají ty kočky, co někdo chtěl utopit a to oni by nedovolili.
Když ony jsou ti tovrečkové nevinní a krásní.
Matulienko,
vidím že si z Brna. Chystáš sa aj na 3D ultrazvuk. Viem, že ho robia v Heliose na Štefánikovej, tuším tam to je. Nevieš aké sú reakcie mamičiek čo tam boli? Sa mi to totiž vyplatí viac do Brna ako do Bratislavy, bývam totiž pri hraniciach s ČR neďaleko Hodonína. Do Brna sa chystám aj pre svadobné šaty, myslím, že salón Orfea pri Měnínskej bráne. Majú tam značku Maggie Sottero a oni majú taaaaaaaak krásne šaty.
Mimulik
no, 3D sono uvidím ještě, mám jednu výhodu, jsem sestřička a jeden kolega dělá pro firmu dovážející ultrazvuky a tak mu budu dělat model, až bude nějaký zase ukazovat.
Jo jo, tam mají krásné šatičky. To máš pravdu, od Hodonína je Brnečko kousek.
A co ty uvažuješ o 3D sonu?
Mimulik…jo a Helios je dobrý, ovšem občas problém s čekáním, ale to je všude. ![]()
Určite áno, myslím, že je to krásne mať bábo na kazete a až bude väčšie, tak mu ukázať, ako vyzeralo, keď bolo ešte v maminom bruško. Ja som si tam už volala, ale povedali mi, že stačí tak v 15., 16. týždni keď sa objednám. V Blave to totiž stojí 1500 Sk a v Brno 500 Czk a vzdialenosť je pre mňa rovnaká. Nuž, Slováci by boli schopní ošklbať aj ošklbané kura, ako sa hovorí. Kde zarobíš, tam. Inak celkovo sa mi Brno páči viac ako Bratislava. Stále hovorím, že keby som si mala vybrať medzi prácou v Brne, resp. Prahe a Bratislave, tak rozhodne vyhráva ČR. To som ale patriot, čo? Ale Slovensko mám tiež rada, hlavne hory.
Mimulíku
tak ta kazeta je opravdu fajn. malého mám nahraného taky od bříška a tak mu to ukazuji, aby si byl jist, co bude, až bude miminko, aby věděl, že to nebude mluvit, chodit atd. Sice je mu to jasný, ale přeci jen ty ukázky jsou prima a moc se nachechtáme, když na to koukáme.
Taky mám Slovesno ráda, sestra bydlí v Ochodnici, teta ve Smokovci a manželova teta v Prievidze. Ale žít tam bych nechtěla, návštěva je krásná, ale tak nějak ta mentalita je jiná.Vůbec to nemyslím špatně vůči Slovákům, ale jiný kraj, jiný mrav. Za sestrou se chystám, až bude trošku líp a už se nemůžu dočkat.
matulienko no ono je to celkom zabava hladat svoje oblubene produkty takto za hranicami vsednych dni, ale tu radost ked sa mi pred par dnami podarilo objavit Tatranky si nedokazete predstavit. LEn vtedy som si uvedomila, ako neskutocne moze chybat domov a to som prec len 3 mesiace.
Holky, tisko vam zavidim vase nakupovanie tehotenskych nohavic. Uz som dnes aj rano mojmu muzovi plakala na rameni, ze chceeeeeeeeeeeeeem tehotenske nohavice
ale co so mnou ked mam stale minimalne o jednu konfekcnu velkost menej ako pred otehotnenim a brusko… kde nic tu nic… (dokonca sme ho aj dnes hladali
)…tak si to aspon uzivajte ja budem bruzdat po nete a obkukovat modely nech som potom pripravena.....
Inak po vikendovych utrapach sa mi podarilo dnes uz aj vymotat z postele a aspon trosku sa pohybovat po byte..... aj ked stale ked prehovorim moje mimco musi zazivat soky, ze kto to zase otavuje ![]()
Vsetkym rychle uzdravenie a stabilne zaludky......
Kacatko ,
to já takto miluju Vesny, mňamky, na Slovensku jich vždy koupím móóóóc, abych měla zásobu ![]()
A taková houbová zapiekanka v Žilině…hmmmmm ![]()
Jinak nesmutni, já mám dole dalšího půl kila, všechno oblečení ze mne padá, v obličeji vypadám jako zvadlá a stará, slušně řečeno. prostě nás to přibírání čeká o trošičku později. A bříško taky žádný nemám, i když pořád hledám ![]()
Tak si pohlaď pupík, hlavní je, že tam pecička je, však ona začne růst a pořádně.
Ahoj Holky!
Tak jsem přišla zase nakouknout, jak se máte ![]()
Kacatko, nebuď smutná, taky se smutně koukam po těhu oblečení, bohužel na mně těhu není skoro vidět. Už jsem si i půjčila jedny těhu kalhoty od kámošky, ale mám pocit, že se na ně budu ještě dlouho jen koukat.
Manžel začíná být nervní, že nepřibírám, já si říkám, hlavně, že tam prcek je, že je správně velký a ty ostatní radosti si budu užívat o něco později.
Ahoj holčiny. Já se včera chlubila manželovi, že už „mám“ bříško. Sice není vidět, ale když si ho zmáčknu,asi tak 8cm pod pupíkem, tak to nejde. A předtím to šlo, protože špeky jsou měkké. A víte co mi řek, že už bych si měla koupit těhu kalhoty.
NO, vypadala bych v nich teď moc hezky. Ale v sobotu jdu se sestrou po nákupech, tak se na ně mrknu. ![]()
Ahoj Monikob,
tužší bříško mám teď taky
Docela se mi to líbí, lepší než ty pohyblivé špíčky předtím
(i když ty samozřejmě nezmizely).
Kam se chystáš na nákupy těhukalhot? A co chceš pořídit - pasovky nebo lacly?
Já jsem se rozhodla, že si udělám radost lacláčema, i když možná nebudou tak praktické. Jsou ale mým snem už od dětství.
Ale asi v nich budu vypadat jak „malé pivo“ a později možná jak Maděrič (nebo jak se ten chlap z televize jmenuje) ![]()
Erizo, my půjdeme do OC Europark ve Štěrboholech. Jdeme hlavně koupit nějakou zimní bundu ve slevách. Ale samo že se kouknem i na mimi věci. Já lacláče asi kupovat nebudu, protože to největší břicho bude v létě a jestli bude teplé, tak budou lepší „normální“. Je jasné, že v parnu budu nosit šaty, ještě to nemám vymyšlené. Kolegyně, když byla těhotná, tak si koupila lacle a pak si v nich připadala jak slon(přibrala 26 kg) a ani je nenosila.
Holky, víte na co jsem zvědavá, až budu mít břicho, jestli mě budou pouštět lidi sednout v MHD? Jsem praštěná,co? I když teď někdy proklínám, že to na mě není vidět, protože mi bývá v MHD tak blbě a je pitomý někomu říkat, ať vás pustí sednout.