Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
27.1.06 13:51

Ahoj Evíkku , fakt Ti tohle doktorka řekla? Docela by mě to zajímalo, protože jedu na hory za týden a pořád řeším jestli si mám s sebou vzít jen běžky nebo i prkno /navíc když ho mít nebudu, tak bude všechny zajímat proč nejdu na sjezdovku a já rozhodně ještě takhle brzy nikde neříkám, že jsem těhule/ a trochu mám strach z toho. že i když budu jezdit opatrně, tak mě na sjezdovce nějaký cvok „sejme“. Tak fakt nevím, i když bych si moc ráda zajezdila, příští rok to půjde dost těžko :P
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882

matulienka

To je přesně ono. A hlavně Kacenka78 se musí teď hodně šetřit. Určitě bych ji lyže nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926

Normální spadnutí prý zatím ještě nevadí, protože mimčo je prý ještě malé a tedy dost obalené … a budu si muset dávat velký pozor na ty kolize s ostatními blázny. Naštěstí tam jede i kámoška, co není zrovna velký lyžař, takže se s ní asi uklidím někam do klidu a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.1.06 13:52

Evikku: mně Dr. řekl že nesmím dělat nic kde se skáče, posiluje a kde je riziko pádu… což to chudák netuší že já upadnu i na rovném chodníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.1.06 13:54

jen malé info:

Senátoři souhlasili se zvýšením porodného z 8600 na 17 500 korun. Po bouřlivé diskusi souhlasili i s příspěvkem 1000 korun, jenž by měli dostat ti, kteří poprvé zavítají do školních lavic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.1.06 13:54

Bazalko , opravdu mi to tak doktorka řekla. Jsem se na to výslovně ptala. Dávat si větší pozor, ale protože prý mám těhotenství v naprostém pořádku, tak se ve sportu nemusím omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.06 13:57

He, he - náš skoro 2,5 letý Ondra má momentálně období krtkománie a právě sleduje díl, kde paní králíková rodí, fakt zajímavě pojaté :oops:
Ačkoliv je mi pořád ještě špatně od žaludku, tak mě začínají přepadat chutě na zvláštní jídelní kombinace - např. dnes k obědu buchtičky se šodó a pak ještě párek s křenem a kečupem! /párky normálně konzumuju jenom když by mi hrozila smrt hladem/. Taky vůbec nemůžu pít žádný čaj /o kávě vůbec nemluvím, příšerně mi smrdí/ a to jsem normálně hrozný čajomilec co vymetá čajovny a má doma bohatou zásobu všemožných čajíků. Máte taky nějaké podobné chutě na věci co normálně nejíte, nepijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.1.06 14:30

Bazalko: já mám spíš období že nemůžu věci, které jsem dřív měla ráda… …ale jedna změna tu je, ráno jsem vždycky musela začít den černým čajem (nejlépe Earlgrey), po čemkoliv jiném by mi bylo zle… teď je mým prvním ranním nápojem ledové kakao, což jsem pila naposledy když mi bylo tak 10 :lol:

dneska končíme I. trimestr (podle teorie že končí 12. týdnem), ráno jsem poprvé neblindila a teď se cpu čokoládou!!!!!! Nový život začíná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.1.06 14:42

Dani, podle této teorie už bych teda byla v 2.trimestru (ale spíš to beru tak, že začíná až 14tt) a měla by mě opustit únava…tak já ČEKÁM (zatím mě tady u PC padá hlava a mám co dělat, abych neusnula :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.1.06 14:44

Jo tak chutě, dnes taky něco i u mne :lol:
Ráno normálka, teď chleba s hermelínovou pamazánkou/ malýho sváča ze školky/, na to 3 lžíce povidel a ty jsem zajedla rohlíkem. Teď bych si smlsla na chlebu se sádlem a cibulí......ale to nechám raději na jindy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.1.06 14:46

jen pěkně bašti, máš co dohánět :lol:
Já teda cibuli nemůžu :? - je mi po ní dost blbě, i když pravda je, že se to lepší, ale pekelně mě po ní pálí žáha - ale po čem ne, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.1.06 14:47

Matulienko: to mám taky, že mám pocit, že mám na něco chu´t, ale když si představím že bych to jedla tak je mi ouvej :lol: (třeba špekové knedlíky :lol: nebo buřtík na ohníčku pečený :lol: )

Mostule: zkus to prckovi vysvětlit, že se musí začít chovat dospěleji, né tak nerozumně jako nějaké embryo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.1.06 14:56

Tak jsem to zkusila a prý mám raději vysvětlit dědovi, že jeho těhotná dcera je k.o. a chce jít domů :! Ale děda má vyřizování ve městě, tak musíme čekat :evil: Ale prý se bude snažit to vyřídit co nejrychleji - jsem zvědavá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.06 15:04

Zdravím všechny těhulky, které očekávají srpňátko. Také mi jedno takové roste v bříšku. Jsem na těchto stránkách dnes poprvé a ráda bych se zapojila do povídání o strastech a hlavně radostech těhotenství. Můžu?

• Citovat
  • Upravit
1679
27.1.06 15:07

Ahoj Bambulko, vítám tě mezi srpňátka :lol: V kolikátém jsi tt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí