Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
26.1.06 14:29

Držím pěstičky, aby je měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 14:34

Holky, plánujete si koupit těhu kalhoty už teď nebo si koupíte větší velikost „normálních“ a těhu kalhoty až potom?
Sedím v kanceláři s rozepnutým poklopcem a vyvaleným břichem - sice je to zatím jen tunou rizota co jsem do sebe nacpala :roll: ale asi bych to měla pomalu začít řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 14:34

Tak jsem viděla z okna chlápka, jak se hrabal v koši…a znovu jsem si prohlídla oběd :? Balím to tu a jdu si spravit chuť těma bonbonkama :lol:
Mějte se krásně a zítra ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.1.06 14:38

Ahoj :D zitra jdu na kontrolu, uz se tesim. doufam, ze bude vsechno ok a budu mit uz treti fotecku :lol:
kalhoty ted vytahuju ze skrine starsi, ktere mi tam zbyly, kdyz jsem mela o tricet kilo vic :lol: , tak ted je zase ze skrine vytahuju v opacnem poradi, nez jsem jwe tam ukladala. Doufam, ze tech tricet zase nepriberu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 14:45

Ahojky děvčátka.
Moc děkuji za povzbuzení. Jsem strašně unavená a od oběda zvracím. Dost to vysiluje. :-( Nemůžu se napít ani čisté vody. Motá se mi hlava. Achjooo. :-( Ráno mi nic nebylo a teď tohle. Tak doufám,že je to opravdu tak,že je mimi v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 14:47

Ahoj Dani, tak já taky zatím chodím v původních, v kanclu si jen rozepnu knoflík, ale jen pro lepší pocit, mohl by být i zapnutý. Ale kdy a co nakupovat teda taky nevím. Ve skříni mám jen věci když jsem měka o 14 kg míň a na ty můžu zapomenout. Mě sestřička u Dr. říkala, že v těhle vydržím ještě měsíc, tak na to spoléhám a pak budu řešit. Už mám vymyšlenou jednu fintu až bude nejhůř: kalhoty zajistím páskem a velkou volnou mikinu přes to a nikdo nepozná, že jsi rozepnutá. Ale jinak myslím, že kupovat „normální“ větší džíny se fin.nevyplatí. Zatím to nemusím naštěstí řešit. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 14:54

EvikuP: a nemohla jsi sníst něco špatného? Asi to jsou hormony bláznivý…

Moni: no jo, když ty jsi hubeňour :lol: a když jsi měla o 14 kg míň tak jsi nebyla vůbec vidět,ne ? :lol:

tak se asi půjdu po něčem podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
26.1.06 14:57

Ptala jsem se holek v práci, jak to řešily. Měly pár kousků těhuoblečků, ale ze začátku si prý koupili u vietnamců volnější kalhoty nebo sukni. Tak jsem si říkala, že si za 400 koupím volnější elastické bokovky (tak o dvě čísla větší) a to by mi mohlo možná i na dva měsíce vystačit. Zatím mám jen úpletovou volnější sukni. Těžko říct, jak rychle mi poroste bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 15:03

Danielat

Nevím, nic špatného snad ne. Ale nevím jestli to není třeba tlakem. Kolegyni je taky nějak šoufl a není těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 15:07

Eviku
když je hodně špatně, miminko je v pořádku, je to tím, jak roste a hormony lítaj, tak si nech napsat neschopenku, neměla by jsi být v práci, ale odpočívat a šetřit se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 15:07

Evi: to je možný, kolega si taky stěžoval že mu není dobře… a můžeš jít domů?
tak ti držím palce aby ti bylo dobře

Cecetko: to právě nevím jestli má smysl… ale zase kupovat si teď těhu kalhoty mi přijde uhozený… :roll: když ještě nemám skoro žádný pupík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 15:09

matulienko: jestli je úměra mezi nevolností a růstem mimíka tak já budu mít obra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 15:11

Docela se mi líbí nápad koupit u vietnamců za pár stovek kalhoty na přechodnou dobu. :) Já totiž nosím jen džíny a sukně vůůůůůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 15:14

Danielat

Já scháním lacláče už teď,ale přes net mi přijdou moc drahé.A já potřebuju opravdu velké… nevíš o nějakém obchůdku v Praze,kde by měli těhumodu i ve velikostech XXXXXXXXXL :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 15:15

Bohužel domů jít nemůžu, až v 16:30.Ale jak přijedu domů, tak si půjdu hned lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí