Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, plánujete si koupit těhu kalhoty už teď nebo si koupíte větší velikost „normálních“ a těhu kalhoty až potom?
Sedím v kanceláři s rozepnutým poklopcem a vyvaleným břichem - sice je to zatím jen tunou rizota co jsem do sebe nacpala
ale asi bych to měla pomalu začít řešit
Tak jsem viděla z okna chlápka, jak se hrabal v koši…a znovu jsem si prohlídla oběd
Balím to tu a jdu si spravit chuť těma bonbonkama ![]()
Mějte se krásně a zítra ahoj ![]()
Ahoj
zitra jdu na kontrolu, uz se tesim. doufam, ze bude vsechno ok a budu mit uz treti fotecku ![]()
kalhoty ted vytahuju ze skrine starsi, ktere mi tam zbyly, kdyz jsem mela o tricet kilo vic
, tak ted je zase ze skrine vytahuju v opacnem poradi, nez jsem jwe tam ukladala. Doufam, ze tech tricet zase nepriberu
![]()
Ahojky děvčátka.
Moc děkuji za povzbuzení. Jsem strašně unavená a od oběda zvracím. Dost to vysiluje.
Nemůžu se napít ani čisté vody. Motá se mi hlava. Achjooo.
Ráno mi nic nebylo a teď tohle. Tak doufám,že je to opravdu tak,že je mimi v pořádku…
Ahoj Dani, tak já taky zatím chodím v původních, v kanclu si jen rozepnu knoflík, ale jen pro lepší pocit, mohl by být i zapnutý. Ale kdy a co nakupovat teda taky nevím. Ve skříni mám jen věci když jsem měka o 14 kg míň a na ty můžu zapomenout. Mě sestřička u Dr. říkala, že v těhle vydržím ještě měsíc, tak na to spoléhám a pak budu řešit. Už mám vymyšlenou jednu fintu až bude nejhůř: kalhoty zajistím páskem a velkou volnou mikinu přes to a nikdo nepozná, že jsi rozepnutá. Ale jinak myslím, že kupovat „normální“ větší džíny se fin.nevyplatí. Zatím to nemusím naštěstí řešit. ![]()
EvikuP: a nemohla jsi sníst něco špatného? Asi to jsou hormony bláznivý…
Moni: no jo, když ty jsi hubeňour
a když jsi měla o 14 kg míň tak jsi nebyla vůbec vidět,ne ? ![]()
tak se asi půjdu po něčem podívat…
Ptala jsem se holek v práci, jak to řešily. Měly pár kousků těhuoblečků, ale ze začátku si prý koupili u vietnamců volnější kalhoty nebo sukni. Tak jsem si říkala, že si za 400 koupím volnější elastické bokovky (tak o dvě čísla větší) a to by mi mohlo možná i na dva měsíce vystačit. Zatím mám jen úpletovou volnější sukni. Těžko říct, jak rychle mi poroste bříško.
Danielat
Nevím, nic špatného snad ne. Ale nevím jestli to není třeba tlakem. Kolegyni je taky nějak šoufl a není těhotná.
Eviku
když je hodně špatně, miminko je v pořádku, je to tím, jak roste a hormony lítaj, tak si nech napsat neschopenku, neměla by jsi být v práci, ale odpočívat a šetřit se!!
Evi: to je možný, kolega si taky stěžoval že mu není dobře… a můžeš jít domů?
tak ti držím palce aby ti bylo dobře
Cecetko: to právě nevím jestli má smysl… ale zase kupovat si teď těhu kalhoty mi přijde uhozený…
když ještě nemám skoro žádný pupík
matulienko: jestli je úměra mezi nevolností a růstem mimíka tak já budu mít obra
![]()
Docela se mi líbí nápad koupit u vietnamců za pár stovek kalhoty na přechodnou dobu.
Já totiž nosím jen džíny a sukně vůůůůůbec.
Danielat
Já scháním lacláče už teď,ale přes net mi přijdou moc drahé.A já potřebuju opravdu velké… nevíš o nějakém obchůdku v Praze,kde by měli těhumodu i ve velikostech XXXXXXXXXL ![]()
Bohužel domů jít nemůžu, až v 16:30.Ale jak přijedu domů, tak si půjdu hned lehnout.