Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
26.1.06 13:21

Mě chuť na čoko úplně přešla, zato dokážu sníst najednou celý kompot.
Já jsem si dnešní ultrazvuk platila, protože pojišťovny nechtějí mému dr. platit vyš. ve 12. týdnu. Ale já chtěla vědět, jestli je piškot v pohodě a má všechno co má mít. Co by člověk pro ty drobečky neuděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 13:23

ale je zvláštní, že Mikuláše mám doma taky celýho - na toho chuť nemám. Mám chuť jen na věci, který jsme neměli doma předtím, než začaly nevolnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 13:23

moonii,
tak s čokoládou jsme na tom stejně. A kompoty taky můžu, meruňky nejvíc…ale to sním tak dvě tři a víc neeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 13:26

Moni: přesně, Mikuláše mám celého, i adventní kalendář :lol:

Moonii: blahopřeju k vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
26.1.06 13:28

Matulienko , já mám na kompotech přímo závislot. A taky na zeleninových salátech. Takže samé vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 13:30

Tak u adventního kalendáře jsme měli zotvíraný okýnka, ale nesnědený(manžel o čoko nestojí), tak letěl i s čokoládkama.

A kompoty taky můžu, kupuji si jahodový a meruňkový. A máma to o mě tak rozhlásila, že ke mě nepřijde návštěva bez kompotu nebo přesnídávek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 13:33

jo tak figurky od mikuláše, vánoc a advenťák sbaští moji známí, posledně se poprvali o velikonoční dobrůtky ..u nás to nikdo nejí.

Jinak je super nápad rozhlásit chutě na meruňkový kompoty, taky bych brala návštěvu s tímto mlskem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
26.1.06 13:35

Holky, přestňte už :D Já mám strašnou chuť na něco dobrého. Mám tady aspoň štramberské uši, tak je hned zlikviduju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 14:03

Já se právě pustila do jogurtových bonbonů, který jsem si včera koupila v lékárně. Bylo jich 20, včera jsem snědla 4, teď zbytek :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 14:05

jééé, no já myslím, že se cestou domů zastavíme v lékárně pro jogurtový bonbonky :lol: To bude zase manžílek koukat, s čím jsem přišla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 14:08

Mostulko,
no vážně jsou děsně dobrý…teda byly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.1.06 14:11

Ja mam taky doma stale vetsinu cokolady z adventniho kalendare a mikulase. Doma si delame kalendare sami a tak tam mam vzdy to, co mam rada, ale kdo mohl tusit, ze mne prejde ta chut na cokoladu… Ale zrovna vcera jsem snedla jednoho maleho Milka mikulase a zjistila jsem, ze je dobry, ale chut na nej stejne nemam…
Ted si davam ve velkem pomerance a salaty ty jim porad rada a taky jablecna dren mi moc chutna :) Z bonbonu ted jim takove podobne medvidkum, ale ovocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 14:16

Matulienka, jen doufám, že se strefím do správné lékárny.. Jsou i nějaký s příchutěma? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 14:20

Mostulko,
kvůli tobě jsem vytáhla i obal z koše :lol: Jmenují se Fruidora, příchutí je víc a jsou mňamky, jsou to sisi typ, tak se krásně lepí na zuby:-))
Jo a tyhle jsem koupila na Viniční, nevím, kde všude je mají, ale třeba někdo jezdí kolem a koupí ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 14:28

Děkuju, za chvilku odtud mizím, tak zkusím bílý dům, tam by to snad taky mohli mít, já už se těšššíííímm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí