Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
26.1.06 09:22

Evik
uvidíš ho a bude to dobrý. Já si teď s pecičkou povídám, říkám jí takový blbiny, najednou prostě už nemám strach a užívám si to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 09:25

matulienka

Jak já Ti závidím,že máš tu kontrolu už za sebou. Doufám,že mi taky bude dr.dělat utz a že mi udělá už fotečku. Abych mohla mimíska ukázat babičkám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 09:32

Eviku,
dočkáš se, ale chápu tě, byla jsem úplně stejná :lol:
Když mi dělala ultrazvuk, neviděla jsem tam, pak mi natočila obrazovku a najednou mi začalo tlouct srdíčko a já cítila takový klid. A ty na tom budeš stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.1.06 09:37

Ahoj holky,

tak se zase hlasim. Takovych novych zprav, to jste ale pilne :)

Ja nejak ani strach o mimi nemam a ani jsem ho nemela, proste stale verim, ze vse dopadne dobre a zatim to tak taky je :) Tak se taky holky nebojte a ono se bude citit v pohode a hezky rust. Ale taky je fakt, ze jsem pecicku jiz 3krat videla na UTZ a tak vim, ze tam je. Taky mi svagrova pujcila knizku s fotkami miminek pred narozenim i po narozeni(Ein Kind entsteht = Vznik detatka) a tak se divam, jak je ted asi velike a jak roste.

Jinak tu vitam nove srpnacky a oslavencum preji vse nejlepsi k narozeninam a Helli drzim pesticky, aby vse dopadlo v nejlepsim poradku.

Taky jste tu psali o spani na brise. Ja jiz se taky postupne odnaucila spat na brise. ne ze by mne tlacilo brisko, ale tlacila mne prsa :wink: Ted spin temer vzdy na boku nebo maximalne na poloboku, jak tu nekdo popisoval a je to dobry.

Tak si uzivejte zimniho dne, tady vcera nasnezilo a je vsechno hezky bile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 10:06

Já taky normálně pořád spím na břiše, jen někdy se točím na bok. prostě dokud to půjde, tak poslechnu svoje tělo a budu spát tak, jak se mi chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.1.06 10:44

Ahoj děvčátka ! !
Už jsem doma z toho genetického UTZ. Naštěstí je všechno v naprostém pořádku. Mimís už má 6,6 cm, tak ni Dr. napsala, že jsem 12+6. Zatím žádný termín porodu od doktora nemám, takže to pořád počítám od poslední MS. Miminko sebou mrskalo, tlouklo mu krásně srdíčko. Dr. nám ukázala ručičky, nožičky, i chodidlo, srdíčko (slyšeli jsme i jak tluče), žaludek, ledviny. Všechno by mělo být OK. Dokonce mi genetička řekla, že díky té hodnotě z projasnění šíje (1,2 tedy dost nízká, což je dobře), bych ani nemusela na amniocentézu, takže nakonec to asi odmítnu. Prý šance na porod zdravého dítěte je u nás 90%. Ještě počkám na výsledky z krve a pokud to bude OK, tak to asi nepodstoupím. Bylo to nádherné, jen Dr. zapomněla, že chceme fotku a jak jsem se připomněla, tak už mimi focení sabotovalo. No, nakonec foto máme a já ho stále zkoumám. Já jsem se tedy uklidnila definitivně a už si nechci připouštět žádné problémy. Jen mě trošku dr. postrašila, že mám nízko placentu, takže bych mohla mít sklon ke krvácení a proto i nadále nemám nic dělat, hlavně nic zvedat, prostě se šetřit.
Evi - jak mimi uvidíš, tak chmury budou pryč. Já ráno byla taky na infarkt, úplně jsem se propotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 10:46

Dobré ráno vám a bříškům,
tak jsem byla na genetice v Podolí, moc fajn pak doktor, vyzpovídal mě a řekl, že riziko poškození plodu není větší než v běžné populaci (manželova máma potratila na „trisomii“), ale radši jdu příští čtvrtek na utz… tak jsem se trochu uklidnila… :lol:
Jinak pořád ráno zvracím…ach jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 10:47

Dobré ráno vám a bříškům,
tak jsem byla na genetice v Podolí, moc fajn pak doktor, vyzpovídal mě a řekl, že riziko poškození plodu není větší než v běžné populaci (manželova máma potratila na „trisomii“), ale radši jdu příští čtvrtek na utz… tak jsem se trochu uklidnila… :lol:
Jinak pořád ráno zvracím…ach jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 10:50

Já už chci,aby bylo pondělí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 10:51

Polin: úžasný, moc blahopřeju!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 10:52

Taky všem gratuluju ke krásným zdravím miminkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.1.06 10:55

„zdravým“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.1.06 11:02

Evi - taky se budeš v pondělí radovat. Přece není nikde napsáno, že když kolega měl smůlu, tak se to musí stát i Tobě… Vím, člověk myslí na všechno. Já když jsem stresovala a řekla to Dr., tak mi řekl, že to stejně neovlivním a jen těmi stresy mimču ubližuji. Takže když na mě jdou chmury, tak se snažím si to vsugerovat, že je všechno v pořádku a co by se jako mělo stát. Vždyť je tolik lidí, co mají zdravé mimča, tak proč ne já ? ? ?
Bude to všechno v pořádku, UVIDÍŠ ! ! ! ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.1.06 11:03

Danielko - ten ultrazvuk byl fakt úžasný, máš se na co těšit. Uvidíš, jak mimi dělá kotrmelce, jak šermuje rukama, prostě zázrak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
26.1.06 11:05

Ahoj holky,

konečně jsem se za vámi dostala.

Vítám nové těhulky. To je fajn, že je nás tady tolik :D

Polin super zprávičky :D

EvikP už se přestaň konečně stresovat. Vždyť i ty sama jsi byla už 3× na UTZ. Nebo se pletu? A neboj, při další kontrole, až uvidíš srdíčko, si řekneš, že jsi zbytečně plašila. Uvidíš, že bude všechno OK :D

Helli se snad brzy ozve, aby nám řekla, jak dopadla. Snad se všechno vydařilo.

Daniela chuděrko, pořád zvracíš? To je hnus. Proč to tělo tak blbě reaguje? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital