Poradna duly
Jana Čurdová
Evik
uvidíš ho a bude to dobrý. Já si teď s pecičkou povídám, říkám jí takový blbiny, najednou prostě už nemám strach a užívám si to .
matulienka
Jak já Ti závidím,že máš tu kontrolu už za sebou. Doufám,že mi taky bude dr.dělat utz a že mi udělá už fotečku. Abych mohla mimíska ukázat babičkám… ![]()
Eviku,
dočkáš se, ale chápu tě, byla jsem úplně stejná ![]()
Když mi dělala ultrazvuk, neviděla jsem tam, pak mi natočila obrazovku a najednou mi začalo tlouct srdíčko a já cítila takový klid. A ty na tom budeš stejně.
Ahoj holky,
tak se zase hlasim. Takovych novych zprav, to jste ale pilne ![]()
Ja nejak ani strach o mimi nemam a ani jsem ho nemela, proste stale verim, ze vse dopadne dobre a zatim to tak taky je
Tak se taky holky nebojte a ono se bude citit v pohode a hezky rust. Ale taky je fakt, ze jsem pecicku jiz 3krat videla na UTZ a tak vim, ze tam je. Taky mi svagrova pujcila knizku s fotkami miminek pred narozenim i po narozeni(Ein Kind entsteht = Vznik detatka) a tak se divam, jak je ted asi velike a jak roste.
Jinak tu vitam nove srpnacky a oslavencum preji vse nejlepsi k narozeninam a Helli drzim pesticky, aby vse dopadlo v nejlepsim poradku.
Taky jste tu psali o spani na brise. Ja jiz se taky postupne odnaucila spat na brise. ne ze by mne tlacilo brisko, ale tlacila mne prsa
Ted spin temer vzdy na boku nebo maximalne na poloboku, jak tu nekdo popisoval a je to dobry.
Tak si uzivejte zimniho dne, tady vcera nasnezilo a je vsechno hezky bile.
Já taky normálně pořád spím na břiše, jen někdy se točím na bok. prostě dokud to půjde, tak poslechnu svoje tělo a budu spát tak, jak se mi chce ![]()
Ahoj děvčátka ! !
Už jsem doma z toho genetického UTZ. Naštěstí je všechno v naprostém pořádku. Mimís už má 6,6 cm, tak ni Dr. napsala, že jsem 12+6. Zatím žádný termín porodu od doktora nemám, takže to pořád počítám od poslední MS. Miminko sebou mrskalo, tlouklo mu krásně srdíčko. Dr. nám ukázala ručičky, nožičky, i chodidlo, srdíčko (slyšeli jsme i jak tluče), žaludek, ledviny. Všechno by mělo být OK. Dokonce mi genetička řekla, že díky té hodnotě z projasnění šíje (1,2 tedy dost nízká, což je dobře), bych ani nemusela na amniocentézu, takže nakonec to asi odmítnu. Prý šance na porod zdravého dítěte je u nás 90%. Ještě počkám na výsledky z krve a pokud to bude OK, tak to asi nepodstoupím. Bylo to nádherné, jen Dr. zapomněla, že chceme fotku a jak jsem se připomněla, tak už mimi focení sabotovalo. No, nakonec foto máme a já ho stále zkoumám. Já jsem se tedy uklidnila definitivně a už si nechci připouštět žádné problémy. Jen mě trošku dr. postrašila, že mám nízko placentu, takže bych mohla mít sklon ke krvácení a proto i nadále nemám nic dělat, hlavně nic zvedat, prostě se šetřit.
Evi - jak mimi uvidíš, tak chmury budou pryč. Já ráno byla taky na infarkt, úplně jsem se propotila.
Dobré ráno vám a bříškům,
tak jsem byla na genetice v Podolí, moc fajn pak doktor, vyzpovídal mě a řekl, že riziko poškození plodu není větší než v běžné populaci (manželova máma potratila na „trisomii“), ale radši jdu příští čtvrtek na utz… tak jsem se trochu uklidnila… ![]()
Jinak pořád ráno zvracím…ach jojo
Dobré ráno vám a bříškům,
tak jsem byla na genetice v Podolí, moc fajn pak doktor, vyzpovídal mě a řekl, že riziko poškození plodu není větší než v běžné populaci (manželova máma potratila na „trisomii“), ale radši jdu příští čtvrtek na utz… tak jsem se trochu uklidnila… ![]()
Jinak pořád ráno zvracím…ach jojo
Evi - taky se budeš v pondělí radovat. Přece není nikde napsáno, že když kolega měl smůlu, tak se to musí stát i Tobě… Vím, člověk myslí na všechno. Já když jsem stresovala a řekla to Dr., tak mi řekl, že to stejně neovlivním a jen těmi stresy mimču ubližuji. Takže když na mě jdou chmury, tak se snažím si to vsugerovat, že je všechno v pořádku a co by se jako mělo stát. Vždyť je tolik lidí, co mají zdravé mimča, tak proč ne já ? ? ?
Bude to všechno v pořádku, UVIDÍŠ ! ! ! ! ![]()
Danielko - ten ultrazvuk byl fakt úžasný, máš se na co těšit. Uvidíš, jak mimi dělá kotrmelce, jak šermuje rukama, prostě zázrak.....
Ahoj holky,
konečně jsem se za vámi dostala.
Vítám nové těhulky. To je fajn, že je nás tady tolik ![]()
Polin super zprávičky ![]()
EvikP už se přestaň konečně stresovat. Vždyť i ty sama jsi byla už 3× na UTZ. Nebo se pletu? A neboj, při další kontrole, až uvidíš srdíčko, si řekneš, že jsi zbytečně plašila. Uvidíš, že bude všechno OK ![]()
Helli se snad brzy ozve, aby nám řekla, jak dopadla. Snad se všechno vydařilo.
Daniela chuděrko, pořád zvracíš? To je hnus. Proč to tělo tak blbě reaguje? ![]()