Poradna duly
Jana Čurdová
Polin
gratuluji ke kontrole. Je super mimiška vidět, co? Já jdu ještě znovu za týden, mimi bylo moc malý na šíjový testík.
Cecetko: já vůbec nevím proč to tak je… přitom jsem v pohodě, zas tak mě nic netrápí (někde jsem četla že je to psychikou)…
ale já jsem vždycky měla hodně citlivý žaludek na chutě a vůně (a to jsem x let pracovala se sociálně potřebnými, dovedete si představit, když přišel nemytý klient a já už jsem letěla na WC
)
věřím že už to brzy přejde ![]()
Polin gratuluji ke kontrole a zdravemu mimisku. Ja chci taky jiz UTZ a videt miska delak kotrmelce, to musi byt nadhera. Ale musim vydrzet az do 13. unora
Kdyz jsem tam byla posledne, tak melo jen 5 cm a doktor mel jenom UTZ prez bricho a tak nebylo videt tak dobre.
Danielo to je mi lito, ze musis porad jeste zvracet. Sand to brzy prejde. Mne je ale taky porad nevolno a nafouknute v brise kazde odpoledne a vecer. Ale aspon ze jsem rano jako rybicka, to necitim vubec nic zvlastniho.
A pak se říká, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy HA HA HA Když si tady navzájem vylíváme srdíčka, co nás trápí, tak to musel snad říct jedině chlap
Ale holky, to vydržíme a pak se už budeme radovat z našich miminek. Už z nás všech budou maminky ![]()
Děvčátka, to je mi vás líto s těmi nevolnostmi. Zítra to bude týden, co je mi už naprosto fajn. Přijde mi, že už ani nejsem tak unavená.
Snad to přejde i u vás ! ! ! ![]()
Cecetko
jasný, že vydržíme. Víte, mě je chlapů líto, neucítí pohyb, nemají ho v sobě. To spojení miminka a maminky je prostě něco, co nic nenahradí. No a že je mi furt zle a zvracím i vodu? Jednou to přejde:-))
![]()
IvcaM tak přesně takhle se cítím já. Ráno jako rybička, dokonce jsem ráno přemýšlela, jestli jsem vůbec těhotná, ale odpoledne mám divný žaludek a bříško nafouklé
A to nadýmání, to je fakt nepříjemné. Ještě mě zavřou, že jsem otrávila vlastního manžela ![]()
Ahojda holčinky,
všem zkontrolovaným blahopřeju a všem nezkontrolovaným držím palce a prorokuju dobré výsledky
![]()
Eviku v pondělí chceme slyšet ty nejoptimističtější zprávičky.. ![]()
Dneska mi přišlo ze serveru rodina.cz že už juniorovi fungují ledviny a tvoří se žaludeční šťávy. Holky, to je fofr, co?
Jak je možné, že to tělo ví, co a jak udělat??? To asi do smrti nepochopím… ![]()
Jo, Čečetko , to máš pravdu. Taky si pořád říkám, co je na tom tak super. Roky jsem si představovala, že když uvidím // na testu, tak budu šťastná jak blecha. No, šťastná tedy jsem, ale ty nervy pořád dokola. Jenže je to fakt, že od otěhotnění se už budeme kvůli dětem nervovat stále. Musím si na ten pocit pořád zvykat, že už je tady také zodpovědnost za někoho, kdo je odkázaný jen na mě. Když ono je to pořád takové neskutečné, kdybych třeba měla břicho, tak snad už tomu začnu věřit. Ale stejně to asi naplno pochopím, až budu mimčo držet v ruce. Je to tak Matulienko ? ?
Danielko - ten UTZ je přes břicho, ale měli jej asi nějaký kvalitnější, protože jsem tam tentokrát viděla všechno, kdežto minulý týden jen šmouhy.
Danielko
ono někdo dělá vaginální a někdo už abdominální..tedy bříškový.
Já byla včera a nejdřív mi dělali vaginální, ten je líp vidět, ale zase jen z jedné strany a tak mne hnali ještě na abdominální, ten byl hůř vidět, ale zase bylo vidět to, co mělo být. Každopádně jsem mimiška viděla dlouho a víckrát, tak jsem si to užila, on ted druhý doktor mne zná..pracovala jsem tam chvilku ve vedlejší ordinaci a tak jsme kecali a on točil a točil:-))
Polin,
nechci tě strašit, ale budeš mít mimiška v náručí, začnou zase jiné starosti. Když si vzpomenu, jak jsem poslouchávala, jestlo dýchá atd… Ale ty starosti k tomu patří. Stejně je to ten největší zázrak ![]()
Jojo holky, po porodu si řekneme, že máme všechno za sebou, jak jsme šikovné, že jsme to zvládly, ale pak nám dojde, že vlastně máme všechno před sebou
Abych pravdu řekla, největší obavy mám z nočního vstávání. Jsem totiž děsný spáč ![]()