Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
12.1.06 10:34

Tak to mne teda prijde, ze mam brisko o trosku tlustsi. Teda poznam to jenom ja. Drive jsem byla v pase dost hubena a ted je o neco vetsi, hlavne kdyz se citim nafoukle a taky mi nejsou prijedmne tesne kalhoty v pase. A na vaze jsem teda pribrala jiz asi 1,5 kg, no asi to bude tim, ze ted jiz tak nesportuji jako drive a taky jim o trosku vice. Proste pri jidle mi je dobre a mam chut na vsechno mozne (jen ne na sladke a cokoladu), ale jakmile prestanu jist, tak mi je tak mirne nevolno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.1.06 10:40

Evi, neboj, určitě to nebude tak horké..... :) Bude rád, že jste v pořádku a hezky bude pečovat o domácní hnízdečko. No, ale nebránila bych se, kdyby mi zaměstnavatel ještě nějakou dobu „vydržoval“.
Přeji klidné žaludky, já vyrážím do víru velkoměsta....... Naše dědinka má něco kolem 8000 obyvatel. Malé, ale jsem zde zvyklá a neměnila bych. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 10:46

Ivco,
mě začaly padat elastický riflíky. Takže chodím po ulici a pořád popotahuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 10:48

Matulienko :
jak to myslíš, že na růst bříška je ještě brzy?? :) Já jsem o týden míň, než Polin a musím říct, že bříško už mi roste pěkně. Jedny kalhoty jsem nemohla dopnout už v 6.- tým týdnu. Teď už nedopnu skoro žádný, vlastně jen jedny starý, který mám z doby, kdy jsem mívala o pár kilo víc a byly mi před těhu tím pádem dost volný. A je zvláštní, že mi přijde, že vždycky večer je to břicho nějak větší, nezdá se vám to taky? Ráno mi to ani nepřijde(ale ty kalhoty mi to rychle připomenou :wink:) - ale večer, když si stoupnu před zrcadlo, vidím už fakt klasický klenutý těhu bříško. Manža říká, že to není možný, že „rostu“ před očima. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 11:01

Helli,
no záleží hrozně na postavě a na tom, kolik jíš. Většinou bříško bývá vidět kolem 12 týdne. Ale je to hodně individuální, to je fakt. Já u prvního nosila stejné oblečení ještě v pátém měsíci. Zato potom to nabralo obrátky :lol: :lol:
Docela ti ten pupík závidím:-)) Mne se malej pořád ptá, kdy mi poroste bříško a ono pořád nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.1.06 11:07

Helli - jestli to nebude taky tím, že ty máš v bříšku tři kousky, oproti nám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 11:11

Polin ,
teď jsi na to kápla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.1.06 11:14

Taky mi prijde brisko vecer o dost vetsi. Takove nafoukle i pocitove to tak citim. Rano necitim v brisku skoro nic a je takove placatejsi, snad i takove jako pred otehotnenim. Ja taky jiz kalhoty nedopnu tak jako drive. Ale jelikoz jsem tlustejsi pred zadecek a hubena v pase, tak jsem si musela do vsech kalhot davat do pasu gumu a tak ji ted jenom povolim a doufam, ze mi ty kalhoty jeste dlouhou dobu vydrzi :wink:

K te materske, v Nemecku taky zamestnavatel vyplaci 8 tydnu pred a 6 tydnu po terminu velkou cast platu, jakou presne netusim. Ale kdyz ja mam bohuzel smlouvu zrovna do konce cervence :cry: No ale jeste je to lepsi nez jen do konce cervna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 11:19

Ivco , a neexistuje něco jako ochranná lhůta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.1.06 11:21

Ahoj holky, vidím, že zrovna probíráte téma, které je teď pro mě aktuální… :lol: Dneska ráno jsem nedopla jedny kostýmkové kalhoty. Jsem teprve v 9. týdnu a už mám pocit (hlavně večer, jak jste se zmiňovaly) že jsem nějaká nafouklá a spodní břicho je nějaké vypouklé. Připadá mi to docela brzo, přibrala jsem asi kilo, ale to břicho večer vypadá tak na + 5 :wink: :lol: :lol: :lol:
Jestli to tak bude pokračovat, tak budu za pár měsíců dělová koule :roll:

Opatrujte se všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.1.06 11:22

Holky, já mám bříško docela už vidět, ale bude to asi tím, že mám úzkou pánev. A taky se dost cpu :oops: ale i tak mi „za netěhotna“ stačilo se najíst a bříško se mi nafouklo. Bude to tou pánví. Takže až budu mít před porodem, budu mít břicho 3 km před sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 11:40

Já už taky pomalu začínám počítám s tím, že se do porodnice budu nejspíš kutálet … :D Zatím jsem přibrala asi kilo, ale moje mamka měla při prvním bráchovi 28 kilo nahoře, tak se mám na co těšit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.1.06 11:45

Helli, 28 kg tak to je vazne desne moc. Doufam, ze to bude u mne tak tech 8-12, jak se rika, ze je prumer.

Matulienko, ochranna lhuta mozna nekde je, ale ne v mem pripade. Ja jsem proste tedkon mela pracovni smlouvu na jeden rok a zrovna to vyslo takle, ze je do konce cervence a pak proste zadnou novou nedostanu. Jiz se na to informoval i muj pritel. Az mi skonci ta pracovni smlouva, tak budu dostavat penize od statu. Proste se s tim musime smirit. Ale stejne si myslim, ze to bude v pohode, kdyz budeme trosku setrit. O platech, ktere mame tydy, by se mi mohlo v Cechach jenom zdat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.1.06 11:49

Tak co se týče sportu, moc jsem toho neomezila. Na lyžích jezdím pořád téměř každou sobotu a musím říct že je to spíš lepší, protože ten čerstvý vzduch dělá divy. Na druhou stranu, kdybych si na lyžích nebyla tolik jistá, asi bych taky na ně už nelezla..
CO mi dělá větši starosti je náledí, takže když jsem dneska vystoupila z auta, málem jsem sebou praštila o zem.

Na bříško se už s přítelem těšíme. Zatím nic moc není vidět, ale já bych občas řekla, že se tam k něčemu chystá :-)

V práci už mám domluvenou kolegyni na zastoupení, ale jelikož mojí práci dělám převážně sama, nikdo jiný se v tom moc nevyzná a tak bude dlouhé zaučování. Docela ji lituju, protože jsem to moje oddělení dost rozjela a ona do toho teď hupsne. Ale zase má spoustu věcí připravených.. :-)

Mějte se a smějte se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 12:13

Ivco,

no, já taky na dědičnost po mamince moc nespoléhám, ta přibrala v těhu 1 kilo. Zvracela 8 měsíců.
No, při prvním jsem přibrala 14 kilo, ale shubla jsem asi 5,5, takže když to dám dohromady, bylo to 8,5 nahoře. Po porodu jsem měla asi jen o kilo víc, než před těhu. Tak uvidíme, co udělá tahle pecička v mým bříšku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí