Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
11.1.06 14:08

Já jsem si ho také sama vy:,–(ila, ještě než jsem mluvila s dr., a vše bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
11.1.06 15:14

Holky, nevíte, jestli můžu jezdit na rotopedu?? Holky na čekatelkách mě za to „zprdly“ :lol: :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
11.1.06 15:28

Pokud vím, tak rotoped je snad i doporučován. Kolo ne, protože tam hrozí riziko pádu, ale z rotopedu bys snad spadnout nemusela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.1.06 16:12

tak já a kafe, to je kapitola, nikdy mi kafi nepřirostlo k srdci, občas si dám rozpustný a slabý a to dost. Tuhle se mne v práci pacientka ptala… á, sestřička si dává čajíček…a ono to bylo kafíčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.1.06 17:30

Ahoj holky,
tak se zase hlasim. Tak jsem byla u sefa a vzal to docela normalne. Jen tu mam ten problem, ze to byla prace na dobu urcitou a tak mam pracovni smlouvu jen do konce cervence a pak nic. :cry:
Muzete byt vazne radi, ze jste v Cechach. V Nemecku zadne porodne neni a penize budu dostavat jen do konce sestinedeli, pak jiz taky nic. Teda kdybych zila bez vydelecneho manzela, tak bych neco dostala, ale takle ne… Takze budte radi za to, co dostanene.

Jelikoz jsem kafe nikdy nepila, tak ho nepiju nadale a nemam s tim zadny problem :lol:

Dneska ma muj pritel narozeniny, tak jdu pict dort. Tak snad se mi povede a bude mi aspon trosku chutnat, kdyz ted nemam na sladke ani pomysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.1.06 17:37

IvcaM,
tak to je docela drsný, myslím to porodný a mateřská v Něm.

No, já jdu s nechutí dělat klukům nějakou véču, sice je mi zle už teď, ale jíst musí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.1.06 09:08

Dobre ranko,

vcera jsem vam to napsala spatne, omlouvam se, penize tu dostanu prvnich 6 mesicu a ne jen tydnu, takze to je jeste docela dobry.

Vcera vecer mi bylo vazne dost spatne, prislo mi, ze bricho je uplne nafouknuty a uz se do nej uz vubec nic nevejde. Mate taky takove pocity?Ted je to jiz dobry.

Jinak myslim, ze na rotopedu i na kole se muze jezdit dal, ale jen pomalu a pro zabavu, rozhodne ne pro nejake vykony. Ja jezdim i ted stale na bezkach, ale nepodnikam zadne nebezpecne sjezdy, spise po rovine a taky to beru tak rekreacne a citim se u toho dobre. Podle mne je pohyb na cerstvem vzduchu prospesny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 09:11

Taky přeji krásný den,

teda holky, ta naše diskuze opravdu nějak upadá.
Doufám, že jste všechny v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 09:15

IvcaM, ,
taky jsme pořád nafouklá, ať sním cokoliv, mám pocit, že prasknu, mívám docela křeče v břiše, no děs. Ale nějak to zvládnem. A on takový letecký den taky není k zahození :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.1.06 09:59

Matulienko,
no tak jsem mela vcera vecer presne stejne pocity. Myslela jsem, ze mi praskne bricho. Bylo to vazne hrozne. A to jsem snedla jenom talir spaget a jednu papriku a pila vodu. Nastesti to bylo poprve tak hrozne, tak jen doufam, ze se to nebude moc casto opakovat… Dort jsem vcera nezvladla, tak snad dneska. Musela jsem si jit uz v sedm lehnout a vydrzela jsem v posteli az dneska do rana do sedmi hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.1.06 10:19

Ahoj v novém dni ! !
Já teda s břichem nemám žádné problémy. Dokonce se mi podařilo dát od vánoc kilo dolů, což jsem ráda. :) Břicho mi vůbec ještě neporostlo, aspoň to nepozoruju. No, mám svůj obligátní špek, ale to je dlouhodobá záležitost. Jinak nic. Asi to u mě bude déle trvat, než to bude vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 10:19

Ivco, ,
tak to já teda lítám skoro pořád, už se mi doma smějou, protože si pořád brkám:-))
Taky jsem stoupla na váhu a mám 1,5 kg dole, což není tragedie, u prvního jsem shodila tuším 5,5 nebo tak nějak. Každopádně se nutím do každého jídla a smrdí mi snad všechno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.1.06 10:22

Polin,

na růst bříška je ještě brzy. To si bude šještě chviličku muset počkat. Al ejsm ena tom stejně, večer, když si lehnu, pozoruju, jestli už se tam neobjeví alespoň malá kulička. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.1.06 10:31

Tak to máte, holky, s tím jídlem dobrý, resp. s tím hubnutím. Já na váhu ani moc neskáču. asi mám 2 kg nahoře, ale protože jsem celkem hubená, tak to moc neřeším. Do včera mi bylo blbě, ale i tak jsem měla záchvaty žravosti, no a dneska je mi po dlouhé době konečně dobře! až mě to zarazilo. Takže se od rána cpu. Pořád spoléhám na svou svalovou hmotu a dobré spalování, ale po 30ce to už není prý žádná sláva. Tak jsem na sebe zvědavá…

Jo, jinak mi psala ségra, jak to měla s porodem - rodila před 18ti lety, tak si to nepamatuju a dneska jsem to z ní vymámila - to si přečtěte!:
„Já tam jenom prošla. Bylo to rychle. Ráno mi bylo trochu špatně, bolel mě spíš žaludek. Chytlo mě to kolem 10,00 a ve 12,00 přijela sanita (to jsem ji teprv volala) a v 13,30 bylo hotovo.“
Já chci takýýý tak :-)

Jo a to neteř vážila 4,5 kg. Takový drobeček, co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
12.1.06 10:32

Já mám „revoluce“ v žaludku snad úplně po všem. Nezvracím, ale bublá to a cokoliv sním, cítím ještě za několik hodin.
Když ale nesním nic, tak je mi taky zle :D A tak nevím, jestli se mám bát, že bude ještě hůř, nebo se těšit, že se to třeba časem zlepši :?

To k těm penězům na mateřské: v některých zemích dokonce zaměstnavatel vyplácí po nějakou dobu mateřské dovolené plnou nebo minimálně dost velkou část mzdy. Můj manžel je ze Skotska, takže taky si tak nějak v pohodě žil v těchto představách. Včera ale udělal tu „chybu“ a poprvé se zeptal, jak to vlastně budu mít s penězma, jak dlouho mě prý bude firma platit :D … myslím, že se mu v té chvíli neudělalo dobře, protože si uvědomil tu strašnou realitu :) Takže mám takový pocit, že mě pak po cestě z porodnice vyklopí rovnou v kanceláři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí