SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
27.1.10 09:06

ahoj Andrimko,
já si tam asi taky nechám pak metřík dle UTZ. to dle MS je už pasé.
v pondělí zjistím, jak je naše ještěrka velká a snad mi řeknou přesnější týdny a pak přesnější TP
už se nemůžu dočkat
jinak jsem se po asi 5ti dnech vážila a ejhle, já měla o kilo víc. ale je to taky možný tím, že jsem nebyla na skoro dva dny na WC a včera večer se docela nacpala. jinak by to bylo moje první kilo navíc. zvážím se pak později, až si budu připadat prázdnější :)
jinak zdravím všechny :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
27.1.10 09:37

Ahojda holky,ráda bych se k vám přidala,nyní začínám 10.týden,podle poslední ms by měl být termín 31.8. :-D Těhu průkazku dostanu až 9.2. to jdu poprvé do poradny což budu přesně v 11.tt.Až bude více času musím si dočíst všechny příspěvky.Jinak máme již jednoho dráčka doma,v lednu mu bylo 2,5 roku.
Rovnou bych měla dotaz,rodičák mě končí 9.7. a do toho termínu porodu to bude nějak do 8.týdnů.Nemáte s tím někdo zku´šenost.Zajímalo by mě,zda budu muset na neshcopenku nebo mě to dr.napíše už od 10.7. jako mateřskou?Normálně se mateřská vypisuje 6.týnů před porodem,ale může to být až 8.týdnů tak nevím jak dopadnu.
JInak nevolnosti mě dostihly i při druhém těhu,jsou celý den,ale večer to je katastrofické :-( ˇ
Tak přeju vše krásné těhu :-) Jinka nejste tady náhodou nějaká z Hradce Králové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
27.1.10 10:04

Zdravím holky!

Jitko vítám, my už se známe :mrgreen: Někdo z HK tu buď je a nebo tam holky chtějí rodit, tak se určo ozvou a nebo až si to dočteš, tak je najdeš :-) Mě je blbě jenom večer, naštěstí, respektive od odpoledne, nechápu, kdo vymyslel ranní nevolnosti :mrgreen:

Kachni - já mám metřík taky podle UTZ, ale já i vím, že mi přesně odpovídá, protože vim, kdy jsme si prcka udělali :oops:

Radši jsem se teď nevážila, tak vůbec nevím, jestli jsem přibrala, ale se záchodem mam teda taky problém. Netušíte, co s tím? Chodím taky hrozně málo, ob den, dva, ale bolí mi z toho břicho, asi jak to tam na sebe tlačí:-(

Luci3 - napíšeš v pátek, jak jsi dopadla v tom Podolí? Včera se mi to teda trochu zkomplikovalo, chci tam hlavně kvůli tomu pokoji, kde může spát i tatínek, ale tatínek má představu, že přeci musí jít prcka zapít, takže by tam stejně s námi nespal…takže ještě trochu váhám, ale zas se mi nechce hledat znovu info, měla jsem ve výběru ještě toho Apolináře a Hořovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
27.1.10 10:14

Ahoj Jitko, koukám, že máš stejný termín jako já :lol: :lol:
Holky, mě přestalo být blbě, ani bříško nebolí, je to nějaké divné, to čekání na kontrolu je děěěsně dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
27.1.10 10:40

Ahoj Maty, my už se známe :)
Ahoj Martysku, ty jsi taky z Prahy? a co ty Hořovice? tam bych rodila, jen kdybych byla právě na chatě :)
mě někdy pomáhají na wc sušené švestky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
27.1.10 10:46

No, Kachni jasně že se známe :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
27.1.10 10:48

Kachni - já jsem ze Slanýho, ale tady se mi rodit nechce, takže připadá v úvahu ta Praha a nebo Hořovice, na vzdálenost je to asi stejný. A ty máš vybranýho toho Apolináře nebo něco jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
27.1.10 11:19

Ahojda Jitko, já jsem z Hradce Králové :roll: teda bydlíme teď kousínek za městem, ale MHD sem jezdí, takže se to pořád počítá. To jsem ráda, že se konečně našel někdo z okolí :dance:
S tou mateřskou 8 týdnů před porodem by Ti to myslím mělo určitě klapnout, vždyť od toho ten rozsah 6-8 týdnů před TP je :wink: . Kdyžtak písni SZ, ke které doktorce chodíš, protože na ní to bude záležet :wink:
Andrimko, prosím prosím, dopiš mi do tabulky TP 16.8.2010, ju? Mám to po UTZ z minulého týdne přepočítané(zohledněno IVF). Ale ono s dvojčátky budeme myslím rádi, když se dočkáme srpna :-? Ale to moc předbíhám, to je ještě moooc daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
27.1.10 12:40

Katule tak to je super,a ty čekáš dvojčátka?Takže asi první děti viď?My jsme ze Slezského u Intersparu jestli víš,tak to sem ráda,že je tady někdo z HK.Ještě,že tady v porodnici se nemusí zaím hlásit k porodu,jako třeba v Praze.Ikdyž já když sem rodila Daníka,tak za mnou zavřeli porodnici to bylo léto 2007,bylo hrozně porodů,snad to tento rok nebude tak zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
27.1.10 12:41

Martýsku to sem ráda,že tě tu vidsím,aspoň někdo ze snažilek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
27.1.10 13:01

Holky, tak je ze mě oficiální těhule :-D Dneska jsem u doktora dostala těhu-průkazku.
A byla jsem maximálně mile překvapená přístupem gynekologa i sestřičky. I když jsem těhotná podruhé, sestřička mi všechno vysvětlovala a popisovala; tak důkladněj ultrazvuk jsem snad ještě nezažila, navíc mě doktor ujistil, že nejdůležitější je, abych byla v klidu, což je s dvouletým teroristou za zadkem těžký, takže mě nebude zatěžovat zbytečnejma testama.
Teď jste možná překvapený a nesouhlasíte se mnou, ale já si minulý těhotenství celkem všech možnejch testů „užila“, doktorka mě posílala na co šlo; genetický testy dopadly každej jinak, nakonec jsem skončila na amniu, navíc jsem co tři týdny jezdila na krev, protože jsem měla málo železa. No, tolikrát jako já jste ve vlaku určitě nezvracely :roll: Ale nechtěla jsem měnit gynekologa v průběhu těhotenství.
Akorát podle ultrazvuku mám termín porodu 29.7., tak si mě tu snad už necháte :think:
Holky, opatrujte se a užívejte si sluníčka, i když trošku mrazivýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
27.1.10 13:05

Ahoooj!!!

Manža s kačí odjeli v neděli na hory…holky to byl horor…hlavně teda pro mě. Kačí jela poprvé někam pryč bezemě. No a samo, že to zvládá líp, jak já, ale mám vygruntováno;-). Už se na ně strašně těším. Vrací se mi v pátek.

Martysek, jsi ze Slaného??? Kousek tam mám bráchu v Otrubech;-).Jinak určitě písnu, jak jsem dopadla v pátek.

Andrimko,takjá mám metřík, dle MS dle UZ jsem o 5 dní napřed, ale prý se mění termín porodu až,
když je rozdíl mezi MS a UZ týden…tak nevím.

VítámJitku 83 !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
27.1.10 13:15

Ywett, gratuluju k průkazce;-)!!! A je super, že Tě nebude dr. moc zatěžovat. ale ty základní genetické testy Tě asi neminou, ne? Já jsem si amnio užila u Kačky a tak vystresovaná jsem snad ještě nikdy nebyla:-(. Tak snad mě zas nepožene dr. na tripple testy, když screening v 1 trimestru dopadl dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
27.1.10 13:21

Ywet, to odpočívání s dítětem znám, já mám doma sice 3,5 letého, ale i tak je to záběr :lol: většinou si lehnu až večer usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
27.1.10 13:31

Ywett - taky gratuluju k průkazce :lol: Já bych teď měla mít za týden a kousek utz vývojových vad a krev mi už brali a jestli to bude ok, tak doufám, že už nebude nic potřeba, takže tě docela chápu, i když za ty první testy jsem ráda. Na ty druhý se mi nechce, když čtu, jak špatně vychází - respektive falešně špatně. Taky mi to přijde jako zbytečný stres a já jsem docela stresátor, takže mě by to rozhodilo. No ale třeba budu vyplašená i bez toho a změním názor, ale snad ne.

Luci3 - tak to znám od ségry. Dala sem synovce dvakrát na celý víkend (bydlíme u babičky) a on byl naprosto v pohodě a spokojenej, blbnul se strejdou a s psama a vůbec a na mámu ani nezdechnul a sgéra to samozřejmě hrozně blbě nesla, doma se jí stýskalo a snad to i obrečela. Tak pak říkala, že malýmu se taky stýskalo, ale že byl statečnej, tak o tom nemluvil :mrgreen:

Já jdu zkusit zaspat hlavu, bolí mi dneska zas už od rána :-( Doufám, že to nebudu mít celý těhu, nebo se zbláznim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí