SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7592
29.1.10 07:34

Tabulku týdny x měsíc mám tuto:
http://www.mojetehotenstvi.cz/…y-mesic-tehu

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
29.1.10 09:28
Andrimka píše:
Taky bych chtěla sehnat těhu-kalhoty z druhý ruky, jenže jsem vysoká a na prodloužené nemůžu narazit :evil: skoro ani nové :cry: štve mě, že ještě moc výrobců neřeší kalhoty číselně pas + délka.

Andrimko, a co totok? Prodloužená délka k podpadkům? třeba by ti to stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
29.1.10 09:53

Holky, ty nový fotky z ultrazvuků jsou krásný (wercuska, LuciL). Jeee. Lituju, že jsem si taky jednu nevyškemrala, ale nějak jsme pořád s doktorem něco řešili, že mi to nedošlo :cry: Tak snad příště.
Jinak mě přijde, že bříško už malinko mám, už to začíná být vidět, ale stále se můžu vymlouvat na přebytečný kila po vánocích :wink: I když váhu mám pořád stejnou - ale láduju se teda horem dolem, až se divím.
Těhu kalhoty jedny mám a na hřiště s teroristou snad můžu chodit v tepláčkách, ne? Dokoupím si nějaký bokový fešácký a bude. Máme velkou výhodu, že největší bříška budeme mít v létě a to se dá snadněji improvizovat než za mrazů :palec:

Příspěvek upraven 29.01.10 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
29.1.10 09:57

Ahojík děvčata :)
tak jsem pročetla.
Maty, já se nafoukla taky už asi v 9tt, ale teď jsem skoro 13tt, takže na pupík už mám nárok :)
Andrimko, ta tabulka je fajn, ale tam se píše, že je dle PM? a ne utz? i tak super, tisknu. takže já jsem za chvíli fakt 4.měsíc? bože můj. hrozně to letí.
a to jdu v pondělí na utz, takže mi tam ještě poví přesnější týdny. jsem děsně napnutá.
jinak ty kalhoty. já si koupila bohužel za 1500,–, ale jsem nadmíru spokojená. jsou to džíny. jsou super a budu je mít na dlouho. mám je už měsíc, prostě jsem v práci nemohla jen tak rozepnout knoflík od mých normoš kalhot, tak jsem si musela už koupit těhu. ale mě cena nemrzí, protože vím,že je užiju určo až do června, protože třeba večer je chladno i v červnu, takže proč si nevzít jeansy? :) černé kalhoty mám půjčené od kámošky, jí už nejsou, takže ty si nemusím kupovat. možná časem, ale kalhoty jí budu vracet až začátkem května, kdy půjde z porodnice, tak aby měla něco na sebe, co je menší, než má teď. (ty černý kalhoty jsou přes pupík trochu užší, takže prý mi nebudou už v šestém měsíci, ale kdoví, kámoška je silnější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.1.10 12:04

Ahojky,

Tutinko,užijte si nahorách…asi to bude parádní, tak hlavně pozor ať nezapadnete;-). A to že necháváš doma lyže jen chválím;-).

Holky, já Vám normálně závidím, že skoro nepřibíráte. Já už mám 4kg na hoře:-(.To mi 4 kg zůstali po předchozím těhu. S Kačkou jsem přibrala 22kg, tak se bojím, co bude teď.

Jinak registrace v Podolí byla přesně taková, jak se o ní všeude píše. Přišla jsem těsně před 6hod a už jsem byla patá. No a v 6"20h už nás bylo 12…

Mně už se pomalu vrací manža s mazlíkem domů. Strašně se na ně těším!!! Všem krásný víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
29.1.10 12:17

Ahojky Lucie3 já taky pěkně přibírám, nejsi sama, při prvním jsem sice přibrala „jen“ 12kg a po půl roce jsem měla míň než před těhu, jenomže o to víc jsem nabrala za loňský rok, mě se vrátí cšichni chlapy až kolem třetí tak si ještě užívám chvíli klidu.
Taky přeju krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.1.10 12:24

Handy,12kg…to je parádní, co bych za to dala. Já se te´d budu muset ovládat. Při nevolnostech mi pomáhalo jen jíst. Budu se muset začít trochu hlídat a né jíst, jak protžená. A kde máš kluky? Mi to nějak uteklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
29.1.10 12:27

tak já jsem naštěstí v očekávání prvního mimi, takže žádná kila z minula. ale kdoví, co bude po tomto těhu :)
snad budu jako moje mamča, ta přibrala asi 9 kg a všechny shodila, při druhém taky, ale pak se kila balila až když už jsme byly větší děti. ale prostě věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
29.1.10 12:35

Luci3- mě chodí kluci jenom do školky a chlap je v práci tak je vyzvedne až pojede domů. Ale jsem ráda že chodí kdyby tady byli se mnou celý den , byla bych zralá na blázinec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
29.1.10 12:36

Luci3 - volala sis do toho Podolí, kdy máš přijít? Já jsem teď totiž zmatená, 14+0 mi vychází na úterý, ale nejsem si jistá…tak jsem asi tele :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.01.10 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.1.10 12:46

Martysek,máš se dostavit přesně 14+0 ani o den dřív ani později. Poslala jsem Ti ještě SZ.

Handy,tak to jo…školku závidím. Kačka by měla jít v září, ale pochybuji, že se dostane.

Kachni,Ono jde asi o to, jak člověk i v těhu jí a já jedla, jak protžená. Jsem si to prostě užívla. S porodnice jsem šla a měla jsem dole víc, jak 10kg, ale ty 4kg s těmi jsem nebyla schopná hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
29.1.10 12:55

Naštěstí je to tady se školkou dobrý, v Jihlavě bych bývala taky školku nesehnala. Je to docela strašný a to jsem byla samoživitelka a potřebovala jsem jít do práce abych zaplatila podnájem ! Prostě super! Teď jsem ráda že tady na vsi to je takhle v pohodě a že tu školka vůbec funguje. Kdybych měla kluky vozit někam autobusem tak to by bylo za trest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
29.1.10 13:27

Luci3, no, já se taky zatím cpu, ale zatím to není tak děsný, spíš míchám potraviny (ale to jsem asi dělala vždy) a jím častěji, ale menší porce. protože aby mi nebylo blbě, musím furt mít něco v žaludku :)
4kg není tak moc. se bojím, že nebudu mít pak vůli to shodit, co tam zbude po porodu. uf :-(
jo a v tom Podolí je to taky tak nacpaný, že musíš přesně 14+0? hustý, to je jak u Apolináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.1.10 13:36

Kachni,jsem zvědavá až si budem o váze psát v 9měsíci :lol: . Jinak registrace je děs…musíš přesně a berou jen na ten den 12těhulek. To je u Apolináře taky tak?

Handy, školky na vesnicích jsou super…ty fakt závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
29.1.10 13:39

Luci3, u Apolináře to mají napsaný na netu tak, že musíš přijít 14+0, ale berou jen středa, čt a pá od 13,00 do 14,00. takže ty co budou 14+0 v sobotu a neděli,přijdou už pátek předtím a ty co jsou 14+0 v PO, Út, tak přijdou ve středu. takže tam je taky šance nulová. taky jen 12 na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí