Poradna duly
Jana Čurdová
Taky si myslím, že pokud ti to nevadí, tak je to v pohodě. Miminko je dobře chráněné jak v peřince, neboj nijak ho neotlačíš
dokud můžeš tak si to užívej, pak už to bude náročnější.
Holky vy teda píšete toli,že se to ani nedá stihnout číst
Všem gratuluji k dobrým výsledkům a krásným fotečkám.
Ometačku hodně sil,ono se to brzy zase spraví a bude nové miminko na cestě.
Jinak nám se ty nemoci nějak vyhýbají,je nám už 2,5 roku a ještě nebyl Danda vůbec nemocný,to si to asi teprve užijeme ve školce.
S ležením na břiše je to složitý,já sem dřív jinka neusnula,ale teď mě to není moc příjemné,tak si hold budu muset zvyknout na 7 měsíců spánku na boku
Hrozná představa.
Jinka holky už ste přemýšlely nad kočárkem?Máte nějaké typy?Mě se líbí asi 5 typů,ale zatím nevím,chci je skouknout někde v obchodě. Moc se mě líbí Coneco Barracuda,ale nevím kam se na něj jet podívat,nejblíž ho budou mít v Týništi,ale prý neuvažují o vystavení v obchodě,tak pak si něco kupte podle obrázku.Další typy jsou Dorjan Danny sport prestige,ABC design 4S,Retrus fire 3v1 a Babyactive Jet snake.Budu ráda,pokud napíšete vaše typy.nechceme dávat zbytečně moc peněz za kočárek,tak do těch 10000,–
Ahoj,
Damík měl horečku před spaním, ráno už pod 37, tak snad už mu dají pokoj.
Spaní na břiše si budu užívat dokud to půjde, neb je to má nejoblíbenější poloha a později to nebude technicky možné ![]()
Je mi teď nějak víc zle
Na chatě jsem 3× zvracela, ale pak se mi aspoň uleví, já nezvracím, tak je to k zbláznění.
Jo a zapomněla jsem minulý týden napsat, že už mám termín porodu
dostala jsem průkazku a TP je 21.8.2010 ![]()
Tak jdu zas do pracovního procesu ![]()
Holky mate nekdo zkušenotosti s kočarkem roan marita…kombinovany
Jitko já přemýšlím nad kočárkem ještě než jsme se začali snažit. Jsem do nich tak trochu cvok. Teď se mi nejvíc líbí Dorjan Danny Sport 2010. i manža ho hned schválil, ale určitě se chci podívat i v obchodě. Jen barvy jsou nic moc, ale to chceme až vybírat až budeme vědět co to bude.
Taky zrovna řešíme kočárek, já osobně bych nejradši Peg perego gt3,ale ten by se nám asi nevešel do výtahu. Takže uvažuju nad quinny buzz nebo speedi..
Ahojky holky, já měla na první kočárek od Taka a byla jsem s ním spokojená. Dobře se s ním jezdilo i v terénu a v podstatě jsme nepotřebovali už žádný jiný. Ještě nevím ale myslím že do něj půjdu znovu. U nás na vsi to chce teréňák tak uvidíme. Zítra jdu konečně k doktorovi tak snad konečně dostanu průkazku a dozvím se něco nového. A hlavně uvidím bobulku! Moc se těším a doufám že bude vše ok!
Mateo - jo to mi právě říkala, aby neměl placatou a otlačenou hlavičku
Tak to jsem ráda, že si s tím nikdo neděláte starosti, já bych taky nedělala, kdyby mě tak nenabádala.
Všem dítkům přeju, ať se brzo uzdraví!!!
Mě se kočárek líbil Teutonia, ale hlavně se mi líbil jeden vzor, kterej už asi stejně nedělejí. Ale chci čtyřkolku s otáčecíma předníma kolečkama a chci, aby sporťák šel dát do obou směrů jízdy a nebyl těžký, jinak zatím nějak nevím. Hrozně se těším, až to pojedeme obhlídnout a vyzkoušet, doufám, že nám tam někdo poradí.
Já už bych jinak nakupovala i hadříky, už bych doma pro prcka chtěla něco mít, ale počkáme ještě do pátku do toho utz.
Handy - držím palce na kontrolu, ať je všechno ok.
Nějak mi švindluje metřík, celou dobu byl dobře a teď tam mám o den míň, dneska už jsme 12+6 ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli některá ještě máte bolesti v břiše? Mě to dneska zas nějak víc chytlo, přes den mi bolelo hodně vlevo, teď jako spíš na děloze.
Já mam teda spíš podezření, že to mam od střev, mam problémy chodit na záchod, tak asi od toho, ale nevim, jak to mam rozeznat, kdyby se něco dělo. Když to bylo vpravo, tak nevim, jestli bych to rozeznala od slepáku. A teď dole uprostřed aby to zas nebylo něco ohledně mimíse. Spíš si myslím, že fakt ty střeva, ale jak to poznat? ![]()
No me se libo roan a dorjan danny sport, to jsou naši dva favorite. Dorjan je na fotce
Martysku me taky čas os času picha v brišku a vic na leve strane a sestra me rekla,že se roztahuje deloha a tak to sem tam citiš
Tak ten Dorjan vypadá jako Xlander XA, co mám já, tedy ta kolečka se asi trochu opičili. Jinak Roan Maritu měla sestřenka a byla moc spokojená, chtěla houpací hluboký kočárek. Já měla Tako a se sporťákem jsem teda spokojená nebyla, je šíleně těžký a neobratný. Ale pro malé mimi byl vcelku dobrý. Mám ho na chatě a bude asi jako rezerva ![]()
Dam má opět horečku, jenže s virózou nic nenadělám
Přes den byl prý bez teploty. Tak aspoň že tak.
Srpňátka
| Jméno | Věk | Posl. MS | Další KO | TP | Děti | Bydliště |
| Alihna | 28 let | 5.11. | 12.8. | Petřík 2 roky | ||
| Alyss | 22 let | 11.11. | 10.2. | 18.8. | Matyášek 2 roky | Praha |
| Andrimka | 29 let | 2.11 | 3.2. | 3.8. | Kubík 3 roky | |
| BoruvkaAS | 24 let | 27.10. | 25. 1. | 4.8. | ||
| Dlouhatanka - dvojčátka | ||||||
| Ewulka | 34 let | 7.11. | 14.8. | Nikola 15 let | ||
| Farska | 30.10. | Terezka 12let, Andulka 2roky, Viktorka 4,5 roku | ||||
| Handy | 27 let | 13.11. | 25.8. | Jiřík 6 let, Matěj 4 roky, Jaroušek 3 roky | Žďár | |
| Jitka83 | 31.8. | Daník 2,5 roku | ||||
| Kachni | 28 let | 23.10. | 23.2. | 6.8. | Praha | |
| Katule 187 - dvojčátka | 29let | 16.8. | ||||
| Katuskawww | 24 let | Skotsko | ||||
| LEM | 23 let | 8.11. | 4.2. | 12.8. | Matěj 2 roky | Most |
| Lenkaky | 33 let | 3.11. | 23.2. | 10.8. | Tomík 2 roky) | Praha |
| Lucie*3 | 28 let | 20.10. | 2.2. | 31.7. | Kačí 2 roky | Praha |
| LucieL | 25 let | 5.11. | 22.2. | 11.8. | Jihlava | |
| Liška | 25.10 | 17.2. | 29.7. | Petra 3,5 roku | ||
| Markos | 31 let | 12.8. | Praha | |||
| Martysek | 31 let | 25.10. | 8.2. | 10.8. | Slaný | |
| Matea | 25 let | 23.11. | 8.2. | 30.8. | Matyášek 3,5 roku | Zlín |
| Mishaczek | 13.11. | kluci dvojčátka 2 roky | ||||
| Michelle | 26 let | 7.11. | 14.8. | |||
| Myšánek | ||||||
| Petra.eng | 36 let | 9.11. | 16.8. | Nela 10 let | ||
| PetulaV - dvojčátka | 24 let | 13.11 | 25.1. | |||
| Renatika | 36 let | 20.8. | Slovinsko a Prostějov | |||
| tutinka | 29 let | 14.11. | 11.2. | 21.8. | Damiánek, 3 roky | Benátky nad Jizerou |
| Wercuska | 30 let | 13.8. | Nový Zéland | |||
| Ywett | 27 let | 27.10. | 24.2. | 29.7. | Matyáš, 2 roky |
Příspěvek upraven 03.02.10 v 13:32
Pokusila jsem se to hodit do tabulky, byl tu návod, tak jsem to udělala podle toho, vkládá se tam znak | pro oddělění sloupečků.
No je to trochu takový rozházený, tak nevím, co si o tom budete myslet, možná by to chtělo nějaký sloupeček vyhodit, aby bylo víc místa, některý máte hodně dětí, tak to pak vychází na víc řádků ![]()
Mělo by to jít i citovat jako předtím. Tak napište, jestli mám něco upravit nebo jestli se vrátíme k seznamu předtím.
Martysku, TP mám 21.8 a další KO - utz ke screeningu v Gennetu mám 11.2 ![]()