Poradna duly
Jana Čurdová
Marty sku ja jsem taky na neschopence, cely den na pc, hraju hry na fcb a sem tam neco podelam doma, tv a dvd me už nebavi…nuda
Jo a ten snih vam nezavidim, taky sviti sluničko, štebetaji ptaci,snih je jen v dalce na pohori..... ![]()
Handy, Renatiko - to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Manžel mi pořád říká, ať si pustím nějaký film, ale právě už mi to taky nebaví, když je to na zaplácnutí času a ne že bych se na to těšila, tak to je na houby. Kdybych tu měla aspoň nějakou kámošku, která by byla taky doma, tak bysme mohli courat venku o vycházky.
Renatiko já závidím tobě! Co bych dala za trošku tepla a pořádnýho sluníčka, už aby to bylo. Letos je ta zima nějaká ukrutně dlouhá, nebo mi to tak přijde protože jsem doma. Fakt se těším až si konečně budu moct sednout ven na zahradu na slunce!
S tou televizí a dvd to mám stejně, oni beztak nic nedávají a tak taky koukám do netu, něco podělám a pak už zase nevím co. Je to děs!
a my pracující bychom byly rády doma, ale ne ne. teď jsem byla 14 dní na neschopce a už mi hrabalo. takhle si aspoň ještě vydělám penízky ![]()
akorát nám přišel v práci plán dovolených a já nevím, zda si mohu vyzvednout všechnu před nástupem na mateřskou nebo jen tolik dní, co mi vznikne nárok. přitom ale vím, že mateřská je jako neschopenka a tak mi stejně do konce roku vznikne nárok na zbytek dovolené a tak bych si na začátku rodičovské musela stejně psát o vyplacení zbytku. ach jo
Markos,lepší zprávy nemůžou být…GRATULUJU!!! A Te´d už bude vše dobré až do konce!!! To je balzám na duši, že?
Boruvko,jsem na Tebe myslela, jak pak Ti asi je…je super, že se slepák rozhání. Hlavně, aby se do porodu už neozval. A ty máš PC jen v práci? Plánujete si pořídit i dom?
Holky, my jsme taky doma a už mě z toho hrabe
…no ono asi nám oběma, ale dnes je Kačka celý den bez teploty, tak zítra vyrazíme, alespoň na chvilku ven. A taky se přikláním ke sluníčku a k teplíčku sice nám to asi v červenci poleze pěkně na nervy, ale teď by se moc hodilo.
Ahojky Luci3 máš asi pravdu teď bych dala cvokoliv za pořádný sluníčko, ale v létě ho budeme asi proklínat! Nebo aspoň když si vzpomenu na první těhotenství tak to tak bylo, akorát s tím rozdílem že první mám v prosinci takže to nebylo tak hrozný, ale i tak si pamatuju jakej jsem měla hroznej pupek. Chodila jsem s maminou na houby a nemohla se přes to břicho ohnout. No a letos budeme mít ty největší pupíky přes největší vedro!!
Handy,já vím do čeho jdem…Kačka je taky srpen..no jsem zvědavá na dvě lvíčata doma. Už to jedno mi dává kolikrát zabrat
.
, ale neměnila bych.
Moje mamča je 28.7., takže třeba jí dám mimi k narozkám, mám zatím termín na 6.8., ale nikdy nevíš ![]()
za chvíli jdu domů, sice v pět, ale to je skoro za chvíli. ![]()
Jé moje mamča je zas 6.8. a termín máme 10.8., tak nám by to taky mohlo vyjít ![]()
U nás je to taky dobrý já jsem taky klasickej lev jsem 24.7. a náš Jiřík je 29.8. takže se snad trefím někam mezi! Termín mám zatím na toho 25.8. tak uvidíme jak to půjde.
Luci3- dvě lvíčata ti nezávidím myslím že mojí mamce jsem jako lvíče úplně stačila já sama! Mám svou hlavu a vždycky jsem měla a mít budu! Někdy si říkám jak můžu vydržet sama se sebou.
Kachni- tu práci ti na jednu stranu taky nezávidím, ale už se to blíží!
Moc gratuluji všem ke krásným fotečkám miminek, já jdu v pátek na UTZ a pro těh.průk. a budou tam výsledky z krve. Tak doufám, že to bude vše OK. Taky bych se měla dozvědět TP. U nás v rodině je polovina lidí narozena v srpnu a to včetně manžela. ![]()
Ty křeče v břiše mívám taky, hlavně večer a to když zakašlu nebo se zasměju. Tak se na to chci zeptat, jestli to nezapomenu. Jsem z těch Dr vždy celá rozkleplá.
Až budu mít po tak se ozvu. ![]()
Holky my tu mame leto v plnem proudu, ale zadny vedra, tak akorat. Tohle bude ultra letni detatko. Vyrobeno v lete, narozeno v lete
. Jen ten prelet bude narocny. Ale vedra v Cechach se taky trochu bojim, navic budem zarizovat bydleni a teprve zacinat nakupovat vybavicku, tak jsem na nas zvedava.
Me do konce pracovniho procesu zbyva 12 tydnu. ja myslim, ze se mi bude po praci docela styskat, ikdyz ted bych nekdy chtela pracovat min.
Jo nase miminko dostane moje mamka k padesatinam a moje segra k patnactinam, tak uz jsem ji nahlasila, ze nic jinyho nedostanou
Mamka je stastna, nic lepsiho jsme ji pry nemohli dat, moji ctrnactiletou sestricku zas tak neuchvacuje byt v patnacti teta
.
Na to traveni co mi zarucene funguje, dat si teply caj rano driv nez snim cokoliv jineho. To pak jdu do pul hodiny.
Gratuluju k dobrym vysledkum na kontrolach. Me tady posilaji na krev az na zacatku patnacteho tydne, ty vysledky pak zkombinuji s vysledky utz a daji mi kompletni vysledek na vyvojove vady. V Cechach se na tu krej chodi nekdy kolem 12tt? Nechapu, proc je to tady jine, ale doufam, ze je vse v poradku
Andrimka píše:
Nezamkneme se už? jÁ Teda nevím jak se to dělá…
A proč bychom měly zamykat? Je to k něčemu dobré?
petra.eng píše:
Tak se na to chci zeptat, jestli to nezapomenu. Jsem z těch Dr vždy celá rozkleplá.
Petro, doporučuju potupný paírek s sebou. Já taky vždycky u doktorky všechno zapomenu, tak jsem si ho tentokrát nalepila do kabelky, vždycky tam mrkla a kupodivu jsem se opravdu na všechno zeptala ![]()