SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2172
8.2.10 12:57

zkouška mětříků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
12.2.10 10:19

bosorenko - napiš SZ Andrimce, aby tě nepřehlídla a ona tě k nám přidá, budeme se těšit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
12.2.10 11:01

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.2.10 12:55

Ahoj holky,
zdravím všechny čekatelky těhulinky.Jsem teď byla nějak zaneprázdněná,na net nebyl nějak čas, tak se omlouvám…s jedním děckem doma už se to těhotenství prožívá jinak, ale musím zaklepat zatím je všechno v pořádku. Bříško už mi začíná růst, začínám teď 16tt a příští týden tj.25/2 jdu na triple test a kontrolu tak nám držte palečky. Zatím mám nahoře tři a půl kila a už mi přešla i ta žravost počáteční což jsem ráda, ten věčný hlad byl šílený. Chtěla jsem vložit fotečku prcka z posledního utz, ale bohužel mám naskenovanou tak mi to nejde stáhnout, ale ještě to zkusím přefotit a pak to vložit. Tak se mějte všechny moc krásně a držím všem palečky, a%t jsou miminka zdravá… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.2.10 23:09

Ahoj

Take Vas vsechny zdravim po dlouhe dobe…jelikoz jsme se stehovali:}} Ted jsme se trosicku jiz usadili, ale internet mam bohuzel jen v praci…Jinak miminko jsem videla 5.2. poprve, vse vypada ok…Je pouze jedno a mela bych tedy rodit 19.8.2010… Mam to vypocitane podle ultrazvuku…Videla jsem pekne srdicko jak tluce o sto sest.. :srdce: Jinak se citim ok…a zadne problemy snad ani nemam…Tak jen tak kratce davam o sobe vedet…Jdu se snazit precist vsechno to co jste napsaly:}} Preji Vam hezke briska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.2.10 12:17

Jéé,
jsem po delší odmlce zase tady a vy už zamknuté… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
23.2.10 16:24

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
2.3.10 00:31
Martysek píše:
Jé moje mamča je zas 6.8. a termín máme 10.8., tak nám by to taky mohlo vyjít :mrgreen:

Přítel je 19.8. a termín máme také 19.8. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.10 12:53

držte mi palečky

Ahoj holky,
tak mi dneska volali z gyndy, že mi vyšel vyšel vyšší ten AFP test, tak že mi posílají do Plzně na ultrazvuk, tak snad bude všechno v pořádku, jsem nervozní a strašně se bojim. Tak mi držte pěstě, dám Vám pak vědět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
25.3.10 08:43

Ahojky holky. Omlouvám se vám že jsem tu tak dlouho nebyla. Jste na mě nějaký rychlí. Za den i několik stránek a už jsem to nestíhala číst a byla jsem mimo. Jinak jsme v pořádku a ten můj cukr prozatím taky. Co budeme mít ještě nevíme. Moc ráda bych byla dál mezi vámi, tak snad to budu trochu stíhat. Matěj mě jen tak na počítači nenechá a když jde po O spát tak jdu radši taky. Vždyť to znáte jak je teď člověk unavenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.4.10 21:34

Ahoj holky…
Tak píšu sumář za pár týdnů zpět, jsem teď 22+1, dneska jsem zrovna byla na ko,všechno je v pořádku, naše holčička už má 450g …krásně rosteme a už začínám pomalinku dávat do kupy výbavičku a začínám se těšit na tu moji princeznu.Včera jsem vypucovala kočár a vyprala sportovní sedačku po Péťovi abych pak měla všechno připravené a čisté.Jinak se teď cítím moc dobře, mám nahoře 7 kilo, tak to zatím jde a užívám si každý den dokud to jde. Mějte se moc hezky pááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.4.10 09:13

Nějak tady ta diskuze zamrzla… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.4.10 09:19

Ahoj,

tohle je už asi pasé,nebot si srpnove maminky diskuzi uzamkly a jsou jinde…
Tohle zustalo těm,co ‚přispivaji sporadicky‘ a tudiz nejsou v hlavní diskuzi žádoucí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.4.10 09:33
farska píše:
Ahoj,tohle je už asi pasé,nebot si srpnove maminky diskuzi uzamkly a jsou jinde…
Tohle zustalo těm,co ‚přispivaji sporadicky‘ a tudiz nejsou v hlavní diskuzi žádoucí :nevim: :nevim:

Aha tak to jsem nějak netušila…no škoda, když nás nechtějí, tak se holt nebudem vnucovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.4.10 09:37

O přístup tam můžeš požádat,to samozřejmě ano-ale potom si hlídej,abys psala dostatečně často :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí