SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
4.2.10 16:19

To jsem se s tou růžovou teda zrovna trefila, mě to ani nějak nedošlo, že máte doma samý kluky. No možná by to i poznal na šťastnym výrazu :-D Ale jestli bys z kluka byla lehce zklamaná, tak bych to asi taky chtěla vědět hned, abych měla čas. Nám je to naštěstí jedno, my ještě žádný mimčo nemáme, tak se hodí cokoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.2.10 16:43

Tak já bych taky nebyla vyloženě zklamaná kdyby to byl další kluk, ale rozhodně bych byla radši měla holčičku. A přítel by taky chtšl radši holčičku. Ale hlavní bude když bude mimi v pořádku a pak je to vlastně jedno jestli to bude holka nebo kluk. Je fakt že podle výrazu by to možná mohl poznat ale já to prostě nevydržím tak dlouho nevědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
4.2.10 17:28

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
4.2.10 17:33

ahoj
handy, to chápu, že chceš po třech chlapech holčičku ;-)

Dnes jsem byla u zubaře i s Damíkem. On je ok, přestože si mi občas teď stěžoval, že ho bolí zoubky. Mě nic nebolí a našel mi obr kaz na osmě, prý se k tomu nedostane, takže mi ho vytrhne :-( Bojím bojím. No hned jsem se vytasila s těhu, jsem si myslela, že mě to zachrání :lol: , ale kdepak, jen počká měsíc, abych nebyla asi v I. trimestru, nevím. Takže 5.3 šup zub ven, bude to můj první, o který přijdu.
No a díky zubaři jsem si ráno i byla zajezdit, jinak se přes týden za koníkem dostanu až za tmy. Jak je ten sníh ztvrdlý, tak už se tedy nejzdí nic moc, chudák do toho zapadával a zakopával. Domů přišel mokrej, a to jsme jen klusali, na cval už si moc netroufnu, a už vůbec ne na tomhle podkladu.
Kamarádce, co má stáj jsem už těhu ohlásila a nemusím už tahat kýble s vodou, jupí :dance:
Jo a taky už jsem šla s barvou ven před mámou. Dam prý o miminku pořád mluví a těší se, chtěli jsme jim to říct teď na chatě i tchánům, ale Dam není ok, tak nikam nejedeme. Je mi trochu líto, že jim to nemůžeme oznámit nějak slavnostněji :lol: Co se dá dělat, když máme doma takovou kecku, že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
4.2.10 17:34

Andrim, už jo :-)
Jsem tam. Nechceš dát na první stránku seznam ;-) Bude se lépe hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
4.2.10 17:38

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
4.2.10 17:42

Ještě jsem si vzpomněla, myslím Markos psala, tak 12+1 doktoři fakt nepočítají jako 13, ale jako 12týdnů +1den a pak po 12týdnů +6dnů se to překlopí na 13týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 17:51

Tak já už jsem tam taky. Taky jsem pro, aby tam Andrimka hned na začátek dala tabulku, tady se to fakt pořád stěhovalo z 60 na 61 a zpátky, tak tam to bude furt na první a jenom se bude editovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
4.2.10 21:02

Ahoj, holky,ja jsem dnes videla prcka, ma 5 cm a pekne sebou mrskal, jsem zase klidnejši, ted jen aby dobre dopadl srceening a jdu to oslavit… :dance: …a hlavne si koupit tehu kalhoty.

Markysku moje sestra byla na srceeningu v 13tt a už se videlo.že to bude kluk, tak bude asi duležity jak bude zrovna otočenej.

Jinak nam je taky jedno co to bude,to v skrytu dušičky bych holčičku,ale hlavne at je to zdrave.
Ja si to necham rich co to bude, chtela jsem si to nechat pro sebe,ale ja jsem takova brepta,že to stejne hned vykvakam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
5.2.10 11:00

Ahoj holky. Já vás vůbec nestíhám. Tak ve středu jsem byla na ultrazvuku. Normálně nebylo nic vidět tak to musel vzít vnitřně. Taťka byl ale nadšenej jak se tam mrskalo a viděl bušet srdíčko. Takže všechno v pořádku. A včera v poradně tak testy s krví dopadli taky dobře. Jen už mám napsaný na ten zátěžovej glykemickej test, tak jsem z toho nadšená :-( Další krev mám 25.2. poradnu 2.3. a ultrazvuk 30.3.
Handy já mám zatím jen toho jednoho raubíře a taky by jsme chtěli holčičku. Ale z kluka by jsme nebyli úplně zklamaný. Na toho zase všechno máme ale člověk byl si nemohl moc dělat radost nakupováním, protože by nebylo co nebo určo né tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
5.2.10 11:31

LEM - my už jsme se přesunuli do uzavřený skupiny , zkus tenhle odkaz a nebo v profilu máš pozvánku někde nalevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
5.2.10 11:54

holky mužete mi poslat ješte jednou pozvanku, nemužu se tam dostat…diky
Jak se jmenuje ted naše skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.10 19:53

Tak jsem taky ve skupině. Dnes jsem byla na UTZ a viděla jsem mimi. Nádherně kopolo nožičkama a pěkně se tam točilo. Jsem teď 12 plus 4. V 16 tt jdu na genetiku na odběr krve a případně odběr plodové vody. Mám hraniční věk. Jinak nesmím zatím cvičit, protože mě po cvíčení jsem měla bolesti v podbřišku, ale prý se to usadí. Teď mě ještě čeká to říct v práci, tak se musím připravit asi na 20 osobních gratulací.Držím všem palce a těším se na jaro, také mi ta zima leze už krkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.2.10 20:15

renatiko, je to na profilu napravo nahoře tuším ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.2.10 21:12

Tak jsme se přesunuly do skupiny - uzavřené

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...