SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
4.2.10 10:17

markos - přesně tohle mi posledně řekla sestřička, protože se sama ptala, jestli nechci ještě něco vědět a já chtěla, jenže jsem zrovna nevěděla, tak říkala všechno hezky sepsat :mrgreen: Je moc milá. Jenže já už zas stejně nevim, co to bylo, abych si do pondělka vzpomenula.
To zamknutí je dobrý v tom, že když si budeme psát nějaký osobní věci, tak to nemusí číst nikdo mimo nás. Mě osobně je to celkem jedno, přizpůsobím se ostatním.

Andrimko - krásný mimísek :palec: Škoda, že tvůj dr. nedělá ty první testy, ale tak snad tyhle budou v pořádku, aby ses zbytečně nestresovala.

Wercusko - ta přesně takovýhle léto taky miluju, teplo, sluníčko, ale žádný pařáky. To si můžeme nechat jenom zdát, u nás tu zas poletuje sníh.
Jé, to bych mamině taky mohla říct, že to má k narozkám, že jsme to tak přesně naplánovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.2.10 11:43

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, ale plánujeme bazén na zahradu, tak zjišťujeme, co se dá, v sobotu to snad i konečně podepíšeme. :potlesk: Dokončila jsem zimní semestr na škole, měla jsem toho dost.
Jinak bylo mi asi 4 dny bezvadně, těšila jsem se, že nevolnosti skončily, ale dnes ráno jsem myslela, že umřu :poblion:
Jsem pro uzamknutí, nemám ráda psani pro mě dost soukromých věcí a spoustu tajných nakukovatelek, nikdy nevíte, kdo to čte. Červenec i září jsou taky uzamknuté.
Nevím jak se to dělá, píše se adminovi? Ten nás uzamkne a vstup bude umožněn jen přihlášeným, nebo asi tak nějak?
Jinak krásná tabulka, já jsem počítačový antitalent, to bych nestvořila snad nikdy.
Mějte se, jdu trochu žehlit, díky škole jsem to dost zanedbala. :oops:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.2.10 12:36

Ahojík holky,
s tím zamknutím mi je to fuk, ale nechám to na ostatních. hlavně, když se sem pak dostanu. myslím, že ty ženský, co budou rodit v srpnu, tak už by sem určo dávno nakoukly a napsaly by. další už určo nebudou a nebo budou rodit až další měsíce. takže jak chcete :) jen taky nevím, jak se to dělá.
jinak je mi zatím dobře, až moc :) a zítra ráno se dozvím děs běs s cukrem v krvi. můžete si tu holky tipnout, co budu mít za hodnotu. měla jsem před víc jak měsícem 5,7. takže další tipy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
4.2.10 13:55

Holky, můžu se zeptat na jednu prkotinu, která mi vrtá hlavou? Včera u doktorky mi napsali, že jsem ve 12+1, což je podle mě 13. týden. Ale prej ne, prej 12. Vyznáte se v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 14:05

markos - mě to vysvětlovala sestřička, seš první den 13. týdnu, 12 týdnů už máš celých za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
4.2.10 14:31

No žejo? Mě to taky přišlo jasný.

Ono je možný, že to moc řeším… ale pro mě ten 12. týden byl velmi důležitý, taková meta. Kritická hranice. Slíbila jsem si, že se za její překonání odměním. Tak jsem byla na masáži a nechala si opravit zuby :wink: Zítra už budu mít pusu zase v provozu, tak to snad oslavím řízkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.2.10 14:35

Markos,je to přesně, jak píše Markÿsek.

Handyto je přesné jste paličatý až za hrob…s Kačkou , jak si postaví hlavu nic nehne a to můžu zkoušet po dobrém ,po zlém nic…no máme se na co těšit. :lol:

Andrimko,gratuluji ke kontrole to je paráda, že vše vypadá dobře. A na tripple budu držet všechny palce ať Tě nestresují. Jo a krásnáááá fotečka :srdce: . A léky pomalu snižují paráda…já je neberu už od 12tt.

Wercusko,já chci taky teplíčko, prosíííím, alespoň kousíček.
To Ti fakt závidím!

Martysek,zítra jdeš na ten screnning, že? Budou Ti dělat ještě UZ? Držím palce ať je vše o.k. .V kolik tam jdeš? Pak nám napiš.

Holky, já bych byla taky pro zamčení, ale jak se to dělá nemám tucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 14:35

Já to chápu, já mam zas tu hranici zítra, to bude první den 4. měsíce a zrovna máme i s tatínkem UTZ NT, takže když bude všechno ok, tak se budeme odměňovat pak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 14:38

Luci3 - jj, zítra v půl druhý, začínám být trochu nervozní, je to UTZ a bude tam mít prý i výsledky krve, tak doufám, že mi výsledek řekne hned. Jde tam i manžel a uvidí bobíka prvně, tak jsem zvědavá, co bude říkat a doufám teda, že nám ho dr. pořádně ukáže i v pohybu. Pohlaví asi ještě nebude vidět, co? Prý tam je ten UTZ kvalitní, ale asi je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.2.10 15:01

Markysek,já se ptala dr. na pohlaví teď ve 14+2tt…dr říkala, že je brzy, ale že se podívá, ale mimísek byl natočenej bokem, tak se tam ani nedostala. Tak snad příště…jsem fakt zvědavá :oops: …snad víc, jak u Kačky :lol: . To, že jsi nervózní je normální. Na mě to taky přijde vždy tak den předem a v čekárně je to pak děsný. Určitě si to oba užijete!!! A výsledek Vám řekne určitě hned. Tak v půl druhé na Vás budu myslet a držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.2.10 15:01

Martysku slyšela sem,že prý je možné už poznat pohlaví,práě proto tam také na tento test jdu,třeba budeme mít štěstí,ten uz se dělá ve 13.tt tak je šance.Prý na konci 10.týdne se tvoří vnější orgány.Tak určo písni jak to je,kdyby ses ptala ju?Hodně štěstí :-)
Holky vy jste dračice,tady je tolik příspěvků,ani nestíhám číst,já sem sice taky doma s Daníkem na rodičáku,ale sem ráda,když po obědě spí a chvilku si odpočinu.Snad nám ho vezmou do školky,jeho a ještě mimčo to už bych asi snad nezvládla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 15:05

Luci3 - děkuju, určitě pak dám vědět.

Jitko - zeptám se, mám v plánu se zeptat na pohlaví a na centimetry, abysme věděli, jakej je to už obřík :mrgreen: Tak dám vědět, co nám řekli a dám fotečku, snad na ní nezapomeneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.2.10 15:39

Ahoj holky vy teda dneska nezahálíte! Dopo jsem byla nějaká mimo a tak jsem si šla lehnout a vytuhla!
Já pořád doufám že se vejdeme až do toho následujícího znamení a že nebudu mít doma lvíče protože nevím jak bych vyšla s podobným paličákem jako jsem já.
K tomu určení pohlaví teda nevím na sto procent ale tenkrát mi doktor říkal že se sice vyvíjí vnější orgány ale vypadají zatím skoro stejně u obou pohlaví! Taky si to chci nechat říct ale přítel mě pořád přemlouvá abych si to nenechala říct. Tak jsem mu řekla že jestli nechce tak mu to neřeknu ale já to chci vědět jsem moc zvědavá. No a vzhledem k těm třem klukům doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
4.2.10 16:03

Handy - no hlavně abys pak nenakupovala samý růžový oblečky, to by mu to asi došlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.2.10 16:16

No hlavně kdyby to vyšlo abych mohla nakupovat nějaký růžový! Říkala jsem si že bych asi kupovala neutrální aspoň to co bych ukazovala a když koupím růžový tak si to pěkně schovám. Přítel tvrdí že to na mě pozná když si nechám říct co to bude ale mě to připadá jako hloupost! Zase si myslím že když mi řeknou že to bude další kluk tak se s tím stihnu nějak vyrovnat že budu mít plnej barák chlapů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí