SRPEN 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
29.1.10 13:44

Mě to vychází hezky, že když mě nevezmou v úterý v podolí, tak půjdu ve středu k Apolináři :lol:

U nás na vesnici co stavíme, tak školku zrušili a barák prodali (údajně nějaký doktor, tak počítám, že ze známosti, docela velikej barák), tak mi docela štvou. Ale stejně asi spíš dáme děti (snad jich bude víc) do Slanýho, aby mi je mohla vyzvedávat babička nebo děda, asi budu pak do práce jezdit zas do Prahy :-(

Já bych potřebovala přibrat tak do deseti kilo, když už teď mam takový pěkný náskok, kdybych přibrala 25, tak bych byla na stovce, brr :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.1.10 13:50

Kachni,tak to je horší ještě než v Podolí. No fakt síla a ještě nemáme jistotu, že nás pak vezmou.

Martysek, máš to hezky pojištěné;-) :palec: .

Holky, já se pro dnešek loučím a přeji krásný víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
29.1.10 15:36

Ahoj, ty porodnice nerozumim…myslela jsem si,že to na me prijde a pojedu do nejbližši porodnice a je to, Ja bydlim v Mariboru, tady je jedna velika porodnice a když to na me nahodou prijde driv a budu doma tak pojedu k nam do Prostejova tam je taky jedna porodnice, kam jinam. Proste porodim kde to bude nejbliž :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.1.10 21:04

Lucie, díky moc za info o Podolí, já tam jdu v pondělí, tak snad ten den nebude výjimečný nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.1.10 21:08

screening dopadl ok

Ahoj všichni…
včera jsem absolvovala kontrolu a první screening na ultrazvuku, prcek je zatím v pořádku a začínám 13tt.Už se tam má pěkně k světu a měříme od hlavičky k zadečku 5,4 cm.Není krásnější pohled než na ten monitor, že to miminečko je ve mě :-)Přeju všem ať dopadnou tyhle vyšetření v pořádku a pěkný víkend :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.10 23:19

Termín co jsem si spočítala já, ještě nemám průkazku, by měl být 16.8.. Jdu 5.2. na UTZ a pro průkazku s výsledky krve. Je mi 36 let a dopráce chodím a doufám, že to vydržím až do MD. Ještě dálkově studuji VŠ a ráda bych dokončila ročník. Mimi mě trochu zaskočilo, už jsem s tím moc nepočítala, ale celá rodina se moc těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
30.1.10 07:50

)

Příspěvek upraven 25.12.15 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
30.1.10 07:59

Užívejte víkend

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.1.10 21:00

Zdravím!

Prosím vymažte mě ze seznamu, po novém roce jsem o mimi přišla, potratila jsem :cry: . Díky

Jinak všem přeji pohodové těhu a v srpnu zdravá a krásná miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
31.1.10 16:46

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
31.1.10 19:03

Ahoj všem :-)

Víkend na horách byl fajn, jen Dam má od pátku šílený kašel, rýmu a horečky (cca do 38°C), takže jsme se drželi co nejvíc na chatě. Ale na chvíli jsme venku vždycky byli, protože bylo nádherně. Dnes jsme se jeli podívat do Příchovic na ten sněžný ledový discobar, co tam vykutali do hromady sněhu. Dám sem nějakou fotečku, jestli je stáhnu tedy.
Teď perem a uklízíme.Zítra budu v práci opět KO, opravdu jsem se nevyspala a neodpočala si. Kolegyně ještě ani neví, že jsem těhotná a už mi navrhovala zkrácený úvazek, asi vypadám nějak extra zdrchaně, a to si nestěžuju :lol: Holt to dojíždění je šílený. Dama téměř nevidím a koně jen potmě. Ještě, že aspoň Laru venčí přítel, jinak by mě šlehlo…

Ometačko, je mi to moc líto. Držím palce , ať se brzy zadaří.

S těma pražskýma porodnicema je to šílený. Já už musím s pravdou ven před kamarádkou a optat se na Neratky, taky se tam muselo registrovat. Jinak bych asi zkusila Vrchlabí. Do MB se mi moc nechce, nevím, žádné špatné ohlasy jsem na ni neslyšela,musím trochu pozjišťovat.

Přeji krásný nedělní večer a pohodový příští týden.

A co myshanek se dlouho neukázala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
1.2.10 09:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
1.2.10 10:53

Ahoj holky, přeju krásný nový týden.

Doufám, že je už všech všechno v pořádku.

Ometačko- taky mě to moc mrzí, už jsem ti to psala u nás ve snažilkách. Jseš v pořádku v rámci možností? Přeju hodně síly, abyste to zvládli.

Holky mám takový asi hloupý dotaz, jak to máte se spaním nebo ležením na břiše? Mě na rehábce paní pořád opakuje, že na něm nemám spát a teď už asi ani polehávat, ale zas tady na miminu jsem četla, že to je v pohodě, dokud je to příjemný, tak že to neva, doktorky jsem se samozřejmě zapomněla zeptat, jak to máte vy?
Já teda spaní jsem už vzdala, ale dřív jsem nespala jinak a občas si mam chuť aspoň pohovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
1.2.10 11:23

Tak já stále spím na břiše. Tedy ne celou noc ale pohovět si určitě. Pokud vím tak když ti to ještě nevadí (nedělá se ti z toho špatně nebo ti ještě nepřekáží bříško) tak se nic neděje. Já si to snažím užívat dokud to jde, protože pak už se jen tak nevyspíme. Ke konci mi hodně pomohl kojenecký polštář. S tím to bylo pak bezva jak jsem si podepřela břicho a dala přes něj nohu. Nebo taky na sezení v posteli za záda. A měla jsem ho i v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.2.10 12:55

ahojíček holky,
tak jsem to přečetla.
ten kojenecký polštář chci určo, to bude super.
já taky spím tak všelijak, ale na břiše jsem nespala skoro nikdy, tak tohle řešit asi nebudu. spíš na zádech, to se pak v pokročilém nesmí, tak jsem si jen říkala, že třeba na konci jara se budu chtít válet v lehátku ve stínu a hajat a tak budu muset mít spešl lehátko, kde se dá být i na boku. ach jo.
dnes jdu na screening, tak snad to bude v pořádku. jdu s manželem, ještě se mnou nebyl, tak uvidím, jsem zvědavá na reakci :) a hlavně, zda je vše v pořádku. uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí