SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
28.1.10 13:36
wercuska píše:
Tady je to nase 3D miminko :lol:

Wercusko to je krásná fotečka, 3D je fakt super :wink:

Gratuluju ke kontrole, to je super,že je vše v pořádku,je to fakt krása ty broučku sledovat, že? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.1.10 13:41

LucieL, krásná fotečka, já jdu na utz v pondělí, takže bych měla být 13tt, tak to budu mít už taky pěknýho cvalíka. můj muž se tam snad taky dostaví, chci vidět jeho reakci :)
Martysku, já jsem za poslední rok přibrala asi tři kila, protože jsem se nehlídala, kašlala na to, protože jsme se rozhodli mít mimi, tak abych se netrápila hubnutím. a teď už mám pupík, hlavně večer, ale nepřibrala jsem zatím nic. což je fajn. ale pak to začne :)
akorát se mi nafukuje pupík, tím nemyslím břicho. nemám ten totálně ztracený, ale viditelnější, takže mi asi bude trčet ven dřív než třeba ostatním. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.1.10 13:46

Kachni děkuju
No tak to už se taky připrav na krásnou podívanou. Náš malej vždycky jak mi přitlačil dr. na břicho tak začal mávat ručičkama a kopat, no nádherný. Nejkrásnější zážitek. :srdce:

Jsem ráda, že nejsem sama, komu se bříško vyvalí nejvíc večer, ráno vůbec nic a večer taková vana :mrgreen: , že mě škrtí i domácí tepláky,naštěstí jsem si koupila suprové, s větším rozkrokem, že jdou vytáhnout nad bříško, tak je mi to nejpohodlnější. v práci teda zatím vydržím v riflích, ale jestli bude příští týden lepší počasí, tak o víkendu zajedem aspoň do brna, u nás v Jihlavě těhu kalhoty, nějaký normální asi těžko seženu :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 14:12

Ahojky LucieL, gratuluju ke krásné fotečce z UTZ, Myslím že v Jihlavě byli nějaký obchody přímo pro těhu ne? Nebo už je zase zrušili? To asi ne,ne? Já už jsem si kalhoty objednala přes net tak mi snad budou sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.1.10 15:07
Handy píše:
Ahojky LucieL, gratuluju ke krásné fotečce z UTZ, Myslím že v Jihlavě byli nějaký obchody přímo pro těhu ne? Nebo už je zase zrušili? To asi ne,ne? Já už jsem si kalhoty objednala přes net tak mi snad budou sedět.

Jo máš pravdu jeden tu vlastně je, příští týden se tam zkusím kouknout, co budou mít.
Ale dva tisíce za kalhoty se mi dávat na tu chvilku nechce, když vím, že je můžu mít i pod tisíc :wink: :mrgreen:
To raději koupím něco pro mimi :wink:

Sakra už můžu začít normálně nakupovat pro mimi, nebo je pořád moc brzo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.1.10 16:32

Jestli chceš tak klidně pomalu můžeš začít.
Já akorát dneska přemýšla v kolikátém jsem měsíci. Jestli se bere měsíc=4 týdny protože kalendářně to je ještě pár dní k tomu. Tak nevím. Nějak si to nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.1.10 17:06
LEM píše:
Jestli chceš tak klidně pomalu můžeš začít.
Já akorát dneska přemýšla v kolikátém jsem měsíci. Jestli se bere měsíc=4 týdny protože kalendářně to je ještě pár dní k tomu. Tak nevím. Nějak si to nepamatuju.

Lem já mám tabulku a v ní je to přesně na den, podle ní jsi ve 3. měsíci a 4. budeš začínat ve 13+3tt.
Protože těhotenství trvá 9 kalendářních měsíců, ale je to 10 lunárních, tak proto jsou ty tabulky, ale může se to lišit, já tuhle mám už dlouho schovanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 17:16

Ahoj LuciL, já sehnala nakonec kalhoty přes MMB za čtyři stovky, taky se mi nechce dávat patnáct set za kalhoty který nebudu nosit ani půl roku. V létě až budou vedra tak myslím stejně ani kalhoty nosit nebudu.
Taky si přesně nepamatuju jak mám počítat v kterém jsem měsíci,ale moc to neřeším S nakupováním ještě počkám, za jedno spoustu věcí mám a za druhý je to pro mě pořád brzo, ale to je na každém, ne že bych neměla chuť ale říkám si že za sebou ještě nemám ani třetinu těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.10 17:42

Holky, sleduju, že tady řešíte pupíky :lol: :lol: No musím přizat, že mě teda taky pěkně vykukuje :lol: U prvního mi taky začalo bříško lézt už ve třetím měsíci, ale teď je to teda mnohem víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 17:57

Ahoj Mateo, já měla při prvním těhu obrovský břicho ale takhle brzo ještě ne. Tentokrát mám pupík už pořádnej, museli jsme to říct i těm kterým jsme nechtěli, protože už je to pěkně poznat. V sobotu jdeme na ples, takže když si obleču šaty budou mít jasno i ty ke kterým se to ještě nedostalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.10 18:00

Handy, já mám taky řádné bříško :lol: když jsem seděla u známe v restauraci, tak se mě ptala kdy to čekáme a já že srpen. Sem myslela, že se jí zavaří mozek jak usilovně počítala a dávala si to dohromady s tím mým bříškem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.1.10 18:04

To mě zůstál pupek po prvním :oops: Tak vlasně ani nevím, protože to moc poznat nejde. Ale zapnutý rifle mě škrtí i když stojím tak už asi nějaký malí mít budu. U prvního to bylo poznat taky hned na začátku.
Holky já se bojím koupit kalhoty přes net. Já si to musím vyzkoušet. Jen tak mi něco nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 18:18

Lem já bych se taky bála, ale narazila jsem na fajn paní která mi to všechno pěkně přeměřila, takže si myslím že by to mělo být ok. Jinak mě zůstalo taky břicho ještě po prvním ale teď je to břicho úplně jiný a takový vyšpulený najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
28.1.10 20:45

Holky , jsem na tom podobně…ráno, když ležím tam mám takovej malej kopeček a večer jsem, jak předporodem…strašně se nafukuji…to si u Kačky vůbec nepamnatuji.

Luci,krásnáááá fotečka…a jestli dle UZ bylo vše o.k. budou určitě i výsledky o.k.. A s nakupováním…no já začala až ve 20tt po velkém UZ, ale bylo to kvůli špatným výsledkům;-). Myslím, že když na něco narazíš klíďo zační nakupovat. A vlastně, co pohlaví necháte si to říct???

Někdo se tu ptal na to Podolí…tak já jdu zítra…a docela mě děsí v kolik tam mám jako být???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.1.10 22:13

Ahoj, zítra zas razíme na hory, tentokrát už nelyžuju ani zaboha :lol: Jedeme s kamarádama a jejich dvěma klukama, tak bude legrace.

Andrim, nejsou to pohyby jako jsem cítila minule myslím že v 18tt, ale takové občasné žďuchnutí ;-) Je to fakt tak maličko, že by to mimi mohlo být. A po včerejšku bych se ani nedivila, protože je to rarášek divokej :-)

pupík mám taky ještě po Damovi, ale už to začíná být cítit, přestože jsem zhubla, tak leze ven a nedopnu vyteplené kalhoty (by mě zajímalo, co budu jako teď dělat na horách :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí