SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
27.1.10 21:11

A moc děkuju za reakce k neštovicím, doufám, že to vydrží do příštího týdne, to už budu 12tt, pak by to snad už tolik vadit nemělo a neštovice jsem jako malá měla. No ale člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
28.1.10 07:56

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
28.1.10 08:29

Tutinko, gratuluju ke kontrole.

My byli dneska a byl to fakt zazitek! Hlavne je vsechno v poradku :dance: :dance: :dance: :dance: . Jsme fakt stastny. Vsechno bylo krasne videt a nakonec nam udelali i 3D :lol: :lol: Holky no my na to koukali jak na zjeveni a nechapali z toho. Ono tam to nase mimi uplne tancuje :lol: Pak nam pustili nahlas srdicko no a ja, ktera vzdycky byla kamenny srdce jsem skoro zamackavala slzu :oops: .

Na krev jdu na 15tydnu. Z tech krevnich testu a dnesniho ultrazvuku mi daji cislo udavajici pravdepodobnost, ze ma (nebo spis nema) nase miminko downuv syndrom. Je to v Cechach stejne? Momentalne to mam podle veku 1:600 a podle utz 1:3000, takze to vypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
28.1.10 08:34

Tady je to nase 3D miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 09:53

Ahojky, holky já vám závidím že už máte ty vyšetření za sebou! Už bych taky chtěla mít trošku víc klidu.
tutinko-krásná fotečka gratuluju!
Už se taky moc těším až tu naší bobulku uvidím, ale ještě musím vydržet přes celej víkend, snad to bude stát za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.1.10 10:08

ahojík holky,
krásný fotečky :)
já jdu v pondělí na utz taky, takže jsem taky zvědavá, jak tam bude hopkat a co mi poví za novinky ohledně týdnů, zda to mám stejný, nebo se něco mění.
tutinko, to už cítíš pohyby? to máš asi nějakýho fotbalistu. já jsem prvorodička, tak myslím, že první pohyby poznám až tak ve 20tt. takže mám ještě čas
ach jo, trochu mě bolí zase podbřišek v pravo, snad to ještě patří k tomu těhu a není to nějaký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
28.1.10 10:38

Ahoooj holky!!!

Tutinko,moooc gratuluji ke kontrole…jak je hned člověku lépe. A ty už jako cítíš pohyby? Je to vůbec možné? Já už se na pohyby strašně těším. A fotečka je super!!!

Wercusko,nádherná fotečka ten 3D UZ je fakt zázrak :srdce:. Jinak ty testy to bude to samé…byla jsi te´d i na krvi? A ta krev v 15tt to bude ai na toxoplazmózu, ne? Nebo možná kompletní odběr jestli jsi ještě nebyla. Ono to bude hodně podobné;-).

Andrimko, máš pravdu u každého dr. to je jiné;-). Jinak ohledně vycházek …tak taky záleží na gynekologii. Já měla s Kačkou neomezeně…paráda. Ale většinou dávájí fakt neomezeně…přeci nebudou nutit těhulky sedět doma

V pondělí bude dost kontrol i já jdu;-). Těším se a bojím zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.10 11:38

Holky, krásné fotečky. Úplně vám závidím :lol: Já jsem děsně nervozní, jestli je všechno Ok, najednou ani nevím, že jsem těhotná, je to šííííílenééé :lol:

Dneska jsem se byla domluvit do školky, a malého mi odhlásili, prej ať nemusíme platit pořád školné, tak ho přihlásím až na další rok, že místo bude, tak jsem ráda, že to tak pěkně vyšlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
28.1.10 11:44

Ahoj holky,

teda tutinko, wercusko to jsou krásný fotečky, to už máme tak veliký a krásný mimísky? Já jdu příští pátek, tak pak taky dodám fotečku, snad bude všchno ok a bude tam hezky vidět :-D

Andrimko - já mam teda dopo dvě a odpo dvě hodiny, zapomněla jsem si říct o víc, ale já jsem zatím vedená u obvodní, tak je to asi jiný než na gyndě, já pořád doufám, že se do práce ještě vrátím.

Už mam od obvodní vyplněnou průkazku. Hledala mi i ten ibalgin na hlavu a jsme domluvený, že ho můžu, kor když to bude jednou týdně a třeba jenom ta půlka. Patří do skupiny B, ale v A není skoro nic krom nějakých vitamínů, znamená to, že na těhotných byly dělaný nějaký studie a nebylo nic negativního a něco na zvířatech a tam se sem tam něco vyskytlo, ale v zásadě, že je bezpečný, tak se mi ulevilo, i když ho stejně budu brát co nejmíň a doufám, že časem zas vůbec.

Kachni - mě taky v podbřišku občas pobolívá, není to nic hroznýho, takový lehký tlak, asi si to tam mimčo upravuje, když tak rychle roste, tak to snad nic nebude.

Holky máte už všechny pupíky? Mě se dole jenom malinko vyboulilo a večer se mi nafukuje, ale jinak nic. Dneska jsem se vážila a dokonce jsem kilčo zhubla, ale mě váha dost kolísala, hodně jsem za poslední roky přibrala, 18 kilo, takže u mě je to takvý všelijaký.

Držím všem palce na další kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
28.1.10 11:46

Mateo - neboj, já si taky dvakrát těhu nepřipadám, teda pokud mi zrovna není večer šoufl :mrgreen: Až nám povyrostou bříška a budou se mimča hýbat, tak to bude lepší.
Se školkou to máte dobrý, u nás berou jenom pětiletý, vůbec nechápu, jak to mají maminy dělat, když musí do práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.10 11:49

Martysku, u nás je to fajn, hlavně já na školku vidím z domu. Maloch tam už začal, ale řádně to odnesl nemocema, tak byl pořád doma. Teď tam nechodí a do porodu by ani nechodil, protože já neměla žádné dětské nemoci, tak mi doktorka doporučila ho tam ani nedávat - zrovna jim tam řádí spála a neštovice. Takže nastoupí až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.1.10 12:12

Ahoj holky u nás je to se školkou v pohodě, bydlíme na vesnici a tak sem chodí do školky jenom děti od nás ze vsi. Všichni se známe, jak děti tak i maminky. V něčem je to dicela dobré. Hlavně může chodit do školky bez problémů i ten náš nejmladší, tříletej.
Martysek- nic si nedělej z těch kil co jsi nabrala za poslední roky. Já jsem se sem přistěhovala loni k příteli a jelikož jsem v klidu tak jsem za ten rok nabrala deset kilo, takže bezva. Ale teď teda nehubnu, pořád mám nahoře ty tři kila a břicho jako balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.1.10 13:01

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám dotaz. Mám termín taky v srpnu a chystám se registrovat do Podolí. Nemáte nějaké informace o tom, jak brzo je potřeba tam být, aby mě vzali (berou dvanáct na den)? Když se byla kamarádka registrovat na březen, dvanáctá přišla před šestou, otevírají v sedm… Nemáte nějaké čerstvější informace? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.1.10 13:29

Ahoj holky, jsem z května 2010 a jenom se chci zeptat na wercusku jak se ji daří a jestli se zeptala holek na to cestování? Poku ne přístup k nám máš pořád otevřený takže kdykoliv přid a ptej se :) Jinak vás všechny holky zdravím a přeju přijemné a pohodové těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.1.10 13:33

Ahoj holky, tak se hlásím po dnešním sreeningovém ultrazvuku, výsledky buememe mít až v pondělí,a le pan doktor nám předběžně řekl, že je podle něj vše v pořádku.
Budoucí tatínek byl se mnou a asi to s ním zamávalo, protože cestou z nemocnice nějak zapomněl mluvit :mrgreen:

Vkládám fotku toho našeho pokládku, podle UTZ je o den starší, takže 12+1 :wink: Musím říct, že se mi zase dneska tak strašně moc ulevilo, že je v pořádku a roste, už má 5,5cm. :srdce:

Tak a teď jdu zkusit zareagovat k diskuzi :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital