Poradna duly
Jana Čurdová
tak to jsem ráda,že v tom nejsme samy
.No s tím netem už mu to sice říkám asi měsíc at tam zavolá,ale jelikož je z toho pěkně spruzenej,tak radši už mlčím
.začnu prudit hned ve středu zase
.ale jako chápu ho jde z jedný práce do druhý+dělat na bytě,musí to být fakt hrozný a jsou důležitější věci.dneska už na to kašlu,dala jsem si kávu a za chvilku tak za hodku půjdu spát mám toho fakt dost a hodně ještě před sebou
![]()
ahoj, my jsme prosím, 18.8 a tak na půl jsme z prahy a na půl kousek od prahy ![]()
jak se všichni máte? ![]()
my se máme dobře:-) Dneska jsem museli dát pstýlku/matraci o jednu dírku dolu, páč Honzík začíná dost vyvádět:-)
Tak to je pekne ! My zatim nemusime posunovat dolu. Chodite s nimi na bazen ?
já ne, my máme ekzém..a taky si říkám, že to stačí až od půl roka..
Mně říkala doktorka, že není zastáncem plavání. Co člověk to názor, ale ta chlorovaná voda pro ty naše děti není zrovna vyhovující. Navíc je to pekelně drahé a tak mě tak napadá…co je na tom tak drahého?
Uz jsme byli 2× a male se to moc libilo. Jinak jsme meli slevu 30% jako rodina.
Ahoj holky
tak co vaše ročnátka?
my už chodíme,ale to asi všichni co?
Je to teda někdy záhul,navíc cca.za 3 týdny čekáme další přírůstek
.Tak to jsem teprve zvědavá,jak nám to půjde.čím víc se to blýží,tak mám velké obavy
.No ale zvládnout se to musí.Dneska mi vůbec není dobře,jsem nastydlá,tak se těším až půjde malej za chvilku spát a jdu hned s ním a úplně nejví se těším na večer.už je toho na mě moc,s tím břichem už to jde celkově špatně natož ještě být nemocná
.Ale jinak je malej hodnej,vyhraje si sám,takže fajn.Tak se koukejte pochlubit,co u vás
.Jo akorát se mu nechce nějak mluvit.Umí máma, a mnam
.jinak má svojí řeč a nezájem.