Srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
24.1.11 22:08

tak to jsem ráda,že v tom nejsme samy :lol: :lol: .No s tím netem už mu to sice říkám asi měsíc at tam zavolá,ale jelikož je z toho pěkně spruzenej,tak radši už mlčím :mrgreen: :mrgreen: .začnu prudit hned ve středu zase :mrgreen: .ale jako chápu ho jde z jedný práce do druhý+dělat na bytě,musí to být fakt hrozný a jsou důležitější věci.dneska už na to kašlu,dala jsem si kávu a za chvilku tak za hodku půjdu spát mám toho fakt dost a hodně ještě před sebou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
25.1.11 13:07

ahoj, my jsme prosím, 18.8 a tak na půl jsme z prahy a na půl kousek od prahy :mrgreen:

jak se všichni máte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.2.11 21:37

Ahojte, my jsme se narodili 16. srpna. Jak pak se mate ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.2.11 22:13

my se máme dobře:-) Dneska jsem museli dát pstýlku/matraci o jednu dírku dolu, páč Honzík začíná dost vyvádět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.2.11 22:22

:-D Tak to je pekne ! My zatim nemusime posunovat dolu. Chodite s nimi na bazen ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.2.11 11:57

já ne, my máme ekzém..a taky si říkám, že to stačí až od půl roka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.2.11 19:27

Mně říkala doktorka, že není zastáncem plavání. Co člověk to názor, ale ta chlorovaná voda pro ty naše děti není zrovna vyhovující. Navíc je to pekelně drahé a tak mě tak napadá…co je na tom tak drahého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.2.11 09:12

Uz jsme byli 2× a male se to moc libilo. Jinak jsme meli slevu 30% jako rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.10.11 11:21

Ahoj holky :mavam: tak co vaše ročnátka? :mrgreen: my už chodíme,ale to asi všichni co? :lol: Je to teda někdy záhul,navíc cca.za 3 týdny čekáme další přírůstek :mrgreen: .Tak to jsem teprve zvědavá,jak nám to půjde.čím víc se to blýží,tak mám velké obavy :-? .No ale zvládnout se to musí.Dneska mi vůbec není dobře,jsem nastydlá,tak se těším až půjde malej za chvilku spát a jdu hned s ním a úplně nejví se těším na večer.už je toho na mě moc,s tím břichem už to jde celkově špatně natož ještě být nemocná :roll: :roll: .Ale jinak je malej hodnej,vyhraje si sám,takže fajn.Tak se koukejte pochlubit,co u vás :lol: .Jo akorát se mu nechce nějak mluvit.Umí máma, a mnam :mrgreen: :mrgreen: .jinak má svojí řeč a nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí