Srůsty po slepáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
19.8.22 15:06

Zdravím. Jsem zhruba rok a půl po laparoskopii slepého střeva a asi před dvěma měsíci mi začali bolesti v podbřišku. Mám bolesti pořád, během menstruace, ovulace i mimo cyklus, každý den. Střídají se mi průjmy a zácpy a když jdu na záchod i když jdu čůrat, tak to strašně v tom podbřišku bolí. Byla jsem i u gynekoložky a ta nic nenašla. Ale myslí si, že by to mohly být srůsty. Může mi někdo poradit? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 07:53

Ahoj, mám podobný problém, jsem tři roky po operaci slepého střeva a punkci jater, kdy se mi udělal v játrech abces. Slepé střevo jsem měla prilepene k játrům a tudíž se až pozdě přišlo na to, že mé akutní bolesti jsou zánět slepaku. Naštěstí neprasknul ale po týdnu se mi udělal abces v játrech, který mi punktovali. Teprve touto komplikaci se zjistilo ze mám slepé střevo u jater a prodělala jsem jeho zánět. Po 3 měsících mi slepák vyndali a zjistilo se, že v něm byl chronický i akutní zánět.
Od te doby mám střídavě velké bolesti a obtíže v pravé části břicha. Podstoupila jsem jednou UTZ a bylo mi řečeno ze jsem prodělala opravdu raritní a komplikovaný zánět slepého střeva který vyústil v abces v játrech a srůsty se mi určitě můžou dělat. Zjistit je lze ale pouze revizi břicha a to nechci podstoupit. Tak trpím, zrovna teď mám období kdy je to zrovna hodně horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková