Stačí tento telefon pro dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
20.11.18 13:11

Mobilní telefon iGET BLACKVIEW GA7 bílý (84000419), co si o něm myslíte? stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
20.11.18 19:28

Ani já nedoporučuji, měla jsem lumia 640 a opravdu po čase přestává fungovat, kouše se… Prostě hrůza. Přešla jsem zpátky na android a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
20.11.18 19:56

Vzala bych honor 7s nebo Xiaomi 6a. Ty plečky alá ulefone, doogee nemá smysl brát. Ta kazivost je tam veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
4.1.23 13:00

Stačí tento telefon ?

Oživuji, dostala jsem nový telefon, a tak si říkám, jestli ten svůj, který už mám asi 5 let nepředat dál svému dítěti, které je v přípravné třídě. A od září jde do první. Jedna se o IPhone 8+ je to celkem pádlo a nevejde se mu ani do kapsy. Nebo radši pořídit nějaký menší iPhone. Pokud celá rodina mate jen Apple zařízení, jaké telefony mají vaše děti? Děkuji.
Syn chodí do družiny, kde moc kamaradu zatím nemá, chce mít telefon i kvůli tomu, aby se tam trochu zabavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.1.23 13:09

Pořizovala jsem diteti mobil az kdyz nebyla druzina a jezdilo samo domu.

Nevím jak je to ted, ale u nas v druzine deti mít mobily k dispozici nesměly kvuli společnému programu, mely ho v šatně v aktovce.

Jinak cela rodina mame iPhony a dospele dite si poridilo nově Samsung - pry za mene penez vice muziky…

• Citovat
  • Upravit
45812
4.1.23 13:10

Ne, tento velký IPhone bych dítěti nedávala, to je velký i na mně. A už vůbec ne do družiny kvůli zabavení se. Chceš aby družinu proseděl s telefonem v ruce? Právě když ho nebude mít bude se muset zabavit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
4.1.23 13:12

@Dollorres v družině zabavil na telefonu…
Ve škole děti telefony používat nesmí.
Syn dostal hodinky se simkou až když začal chodit sám domů, ve třetí třídě…
Je to pohodlnější, potřebuje jen volat, neloví mobil nikde v tašce a volný čas si užívá s kamarády a ne na mobilu

• Citovat
  • Upravit
7740
4.1.23 13:13
@Dollorres píše:
Oživuji, dostala jsem nový telefon, a tak si říkám, jestli ten svůj, který už mám asi 5 let nepředat dál svému dítěti, které je v přípravné třídě. A od září jde do první. Jedna se o IPhone 8+ je to celkem pádlo a nevejde se mu ani do kapsy. Nebo radši pořídit nějaký menší iPhone. Pokud celá rodina mate jen Apple zařízení, jaké telefony mají vaše děti? Děkuji.
Syn chodí do družiny, kde moc kamaradu zatím nemá, chce mít telefon i kvůli tomu, aby se tam trochu zabavil.

Osobně bych nedala dítěti mobil aby se zabavil mobilem v družině!!! To mu fakt nepomůže najít si kamarády… Plánujeme dceři mobil v 7mi letech na narozky, ale pokud bude chodit stále do družiny nebude ho do školy vůbec nosit.. nevidím důvod. Až bude chodit sama do školy, ze školy pak vidím ten vyznám aby nosila vůbec mobil do školy.
A nedala bych ani takto veliký mobil… nevím přesné ceny ale mobil bych dítě pořízovala v tomto věku do max. 4tis. I tak mi to příjde až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.1.23 13:19

IPhone 8+ pro dítě je blbost, pořizovat mu jiný do první třídy je blbost a zabavovat dítě telefonem je blbost. Ale jinak je to vaše dítě, vaše výchova a tím pádem i vaše věc.

@Dollorres píše:
  • Citovat
  • Upravit
35348
4.1.23 13:22
@Dollorres píše:

Když už, tak bych mu koupila nějaký levný telefon, u kterého tě nebude tolik bolet, když ho ztratí, nebo mu ho někdo sebere. V družině stejně asi mobil u sebe mít nebude. Kamarády si určitě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
4.1.23 13:33

Moje děti mají Iphone SE (ten původní) a je to pro ně akorát. Syn zrovna tyhle vánoce dostal „nový“ (repasovaný). Jinak teda naše děti mobil ve družině povolený nemají 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
4.1.23 13:44
@veria píše:
Ne, tento velký IPhone bych dítěti nedávala, to je velký i na mně. A už vůbec ne do družiny kvůli zabavení se. Chceš aby družinu proseděl s telefonem v ruce? Právě když ho nebude mít bude se muset zabavit jinak.

Je opravdu velký, asi to nebude úplně prakticky. Ale takhle starej telefon už asi ani neudam. Tak proto mě to napadlo, ze bych mu ho mohla předat. Nechci, aby tam sedel celou dobu s telefonem, ale děti si ho tam dle jeho slov vůbec nevsimaji, neberou k sobě, a je tam takový opuštěny.
Vím, ze to telefon nevyřeší, ale alespoň přechodně. Zatím je to spis k úvaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
4.1.23 13:46
@vedma007 píše:
Moje děti mají Iphone SE (ten původní) a je to pro ně akorát. Syn zrovna tyhle vánoce dostal „nový“ (repasovaný). Jinak teda naše děti mobil ve družině povolený nemají 8o

U nich je ten telefon pouze nedoporucovan, ale zakázány není. Syn říká, ze ho má skoro každý. Nesmí s nimi chodit jen na vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
4.1.23 13:55

Dcera chodí do druhé třídy a opravdu nikdo si v družině nehraje s mobilem. Předpokládám, že většina dětí telefon má, ale doma. Když se dítě v družině s nikým nekamarádí, nehraje si s dětma i tak se může zabavit jinak než mobilem. Kreslit, skládat puzzle, stavět stavebnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
4.1.23 13:58

Syn (druhak) má huawei, taky po mě, ale ve skole ho vůbec nesmí vytahovat, má ho abych se s nim mohla nouzově spojit, kdyby něco, nechodi do družiny. Dítěti v druzine bych mobil ani nedavala a už vůbec ne, aby si tam s nim hrál. Nicméně na ten účel, aby si mohl zavolat je asi fuk jaký telefon zrovna má, jestli nějaký starý tlacitkovy nebo nový iPhone, já mu dala starý, kdyby ho ztratil, aby to tolik nebolelo, synovo kamarádka letos někde vytratila už dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák