Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne, to jede ještě na winech. Pořídila bych neco s androidem pripadne starší iPhone pokud doma používáte apple
Taky bych koupila Android, dceři jsem před 2 měsíci brala Aligator S4080 a celkem OK (stojí kolem 1400) ![]()
Osobně bych se přiklonila k telefonu s androidem, koupila bych jednoduchý, ne příliš nákladný telefon, ale s androidem.
Já bych to nekoupila, pro větší dítě, které na tom bude chtít hrát hry, fotit, bych volila něco s větší RAM a kvalitním fotákem. A menšímu dítěti, které to má kvůli kontrole rodičů, když třeba jde samo ze školy, bych pořídila obyčejný tlačítkový telefon na volání a posílání sms.
Sice si jako člověk řekne jé, levnej dotykáč, ale ono je pak k vzteku, když se dítěti sekají hry, na sociální sítě přidává rozmazané fotky a stejně se do roka kupuje pořádný dotykáč.
@Aliik @Aliik ahoj, děkuji, dívala jsem se na něj, vypadá dobře, taky bych ho vzala, jen čtu recenze,a že je slyšet prý špatně zvuk, když někdo volá, je to tak? nebo je něco co je na něm špatného? děkuji
Pro takhle malé dítě, které má telefon spíš jen pro kontakt s rodiči, bych koupila obyčejný tlačítkový mobil a to z několika důvodů.
Dotykáč bych koupila nejdřív ve třetí čtvrté třídě.
@esmeralda44 Ahoj, no je to levný android, za tu cenu se nedá čekat moc. Ale tím, jak je malý, tak je celkem odolný, dcera ho už dvakrát shodila z postele, a přežil. Hry se na to jednoduché naistalovat dají a jde tak průmerně rychle. Třeba na internetu je občas dost pomalý, ale mám srovnání jen se svým Samsungem, který je 5× dražší, tak mi to nevadí. Zvuk mi přijde docela v pohodě, nezaznamenali jsme problém
Foťák má blbou světělnost, v místnosti člověk fotí skoro naslepo, na obrazovce když fotá není vidět skoro nic, až fotka po vyfocení. Ale ostré jsou cca tu obrazovku, normálně si s kamarádkami fotky posílá. Volila jsem ho jako první telefon pro 8,5mi leté dítě, co mi ho nebude až tak líto, když ho dcera za půl roku rozbije ![]()
Boze jen to ne to je windows phone to je smrt postupem casu vse prestava fungovat je to
mela jsem ho vim co rikam. Kup radeji nejaky s androidem jsou taky levne modely.
co tento ?https://www.datart.cz/mobilni-telefon-iget-blackview-ga7-bily-84000419.html?gclid=EAIaIQobChMIoe-BqPbi3gIVxud3Ch2CcgVsEAQYASABEgJA6_D_BwE
@esmeralda44 ten z odkazu ktery jsi davala v uvodnim dotazu. Opravdu nemam dobre zkusennosti s windows phonem. Volila bych radeji android
Taky se teda přidávám k těm, co by doporučovali raději telefon s Androidem. Nokii s Windows jsem měla (Lumia 500) a je to na ovládání horší a má k dispozici podstatně méně aplikací.
Mobilní telefon iGET BLACKVIEW GA7 bílý (84000419), co si o něm myslíte? stačí?
Ani já nedoporučuji, měla jsem lumia 640 a opravdu po čase přestává fungovat, kouše se… Prostě hrůza. Přešla jsem zpátky na android a super.