Stačí tento telefon pro dítě?

1351
20.11.18 10:57

Určitě stačí. Přikup slídu na displej a ochranný obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
20.11.18 10:58

Ne, to jede ještě na winech. Pořídila bych neco s androidem pripadne starší iPhone pokud doma používáte apple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.11.18 11:01

Taky bych koupila Android, dceři jsem před 2 měsíci brala Aligator S4080 a celkem OK (stojí kolem 1400) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.18 11:04

Osobně bych se přiklonila k telefonu s androidem, koupila bych jednoduchý, ne příliš nákladný telefon, ale s androidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
20.11.18 11:09

Já bych to nekoupila, pro větší dítě, které na tom bude chtít hrát hry, fotit, bych volila něco s větší RAM a kvalitním fotákem. A menšímu dítěti, které to má kvůli kontrole rodičů, když třeba jde samo ze školy, bych pořídila obyčejný tlačítkový telefon na volání a posílání sms.
Sice si jako člověk řekne jé, levnej dotykáč, ale ono je pak k vzteku, když se dítěti sekají hry, na sociální sítě přidává rozmazané fotky a stejně se do roka kupuje pořádný dotykáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.11.18 11:10

@Aliik @Aliik ahoj, děkuji, dívala jsem se na něj, vypadá dobře, taky bych ho vzala, jen čtu recenze,a že je slyšet prý špatně zvuk, když někdo volá, je to tak? nebo je něco co je na něm špatného? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.11.18 11:24

Pro takhle malé dítě, které má telefon spíš jen pro kontakt s rodiči, bych koupila obyčejný tlačítkový mobil a to z několika důvodů.

1. Jsou odolnější, přežijou kdejaký pád, nepraskají jim displeje, nepoškodí se dotyková vrstva…
  2. Nejsou terčem závisti od kamarádů.
  3. Když se ztratí nebo rozbije, je škoda malá.
  4. Nejdou na tom hrát hry, nebude ho to lákat o přestávkách (v horším případě v hodině) pařit hry místo kontaktu s kamarády.
  5. Stačí obyčejný levný tarif nebo dobíjecí kredit, bez internetu, mms atd.

Dotykáč bych koupila nejdřív ve třetí čtvrté třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.11.18 12:10

@esmeralda44 Ahoj, no je to levný android, za tu cenu se nedá čekat moc. Ale tím, jak je malý, tak je celkem odolný, dcera ho už dvakrát shodila z postele, a přežil. Hry se na to jednoduché naistalovat dají a jde tak průmerně rychle. Třeba na internetu je občas dost pomalý, ale mám srovnání jen se svým Samsungem, který je 5× dražší, tak mi to nevadí. Zvuk mi přijde docela v pohodě, nezaznamenali jsme problém ;) Foťák má blbou světělnost, v místnosti člověk fotí skoro naslepo, na obrazovce když fotá není vidět skoro nic, až fotka po vyfocení. Ale ostré jsou cca tu obrazovku, normálně si s kamarádkami fotky posílá. Volila jsem ho jako první telefon pro 8,5mi leté dítě, co mi ho nebude až tak líto, když ho dcera za půl roku rozbije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.11.18 12:49

Boze jen to ne to je windows phone to je smrt postupem casu vse prestava fungovat je to :zed: :zed: mela jsem ho vim co rikam. Kup radeji nejaky s androidem jsou taky levne modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.11.18 13:00

@Elzaaa který myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.11.18 13:03

co tento ?https://www.datart.cz/mobilni-telefon-iget-blackview-ga7-bily-84000419.html?gclid=EAIaIQobChMIoe-BqPbi3gIVxud3Ch2CcgVsEAQYASABEgJA6_D_BwE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.11.18 13:05

@esmeralda44 ten z odkazu ktery jsi davala v uvodnim dotazu. Opravdu nemam dobre zkusennosti s windows phonem. Volila bych radeji android

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4965
20.11.18 13:06

Taky se teda přidávám k těm, co by doporučovali raději telefon s Androidem. Nokii s Windows jsem měla (Lumia 500) a je to na ovládání horší a má k dispozici podstatně méně aplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.11.18 13:11

Mobilní telefon iGET BLACKVIEW GA7 bílý (84000419), co si o něm myslíte? stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
20.11.18 19:28

Ani já nedoporučuji, měla jsem lumia 640 a opravdu po čase přestává fungovat, kouše se… Prostě hrůza. Přešla jsem zpátky na android a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák