Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Conulka píše:
Já ho jako baviče můžu, jako tanečníka neale chudák, snažil se a Eben mu pak řekne, že je hmyz - to teda bylo na Ebena slabý vtip spíš nevtip
jo ten hmyz mi přišel přes čáru…
@Conulka píše:
Takže za mě - dneska prostě Rosťa by měl asi vypadnout
jo, byl nejhorší
Já myslím, že Eben ví, co si ke komu může dovolit, má to připravené, tak třeba to měl od Tydýta schválené
(no jo, Eben je pro mě nedotknutelný
).
@Conulka píše:
Já ho jako baviče můžu, jako tanečníka neale chudák, snažil se a Eben mu pak řekne, že je hmyz - to teda bylo na Ebena slabý vtip spíš nevtip
Taky mi to prislo blby. Hlavne vubec to, jak se furt (a nejen v sd) upozornuje na to, ze ten ci onen neni hezky. Jasne, kdyz ma nekdo hnusne hadry, mastny vlasy, zkratka to, co jde ovlivnit, tak tomu rozumim. Ale zrovna Pavlasek proste nejak vypada od prirody a to zmenit nejde. A neni treba to porad resit ![]()
@Samamama já mám moc ráda Ebena, ale tohle ikdyby to měl schválený, tak mi to stejně vtipný moc nepřišlo, určitě takovej kádr by vymyslel i něco vtipnějšího
@Samamama píše:
Já myslím, že Eben ví, co si ke komu může dovolit, má to připravené, tak třeba to měl od Tydýta schválené(no jo, Eben je pro mě nedotknutelný
![]()
).
Navíc Tydýt pořád zdůrazňuje, jak miluje Beatles, a nosí trička jen s nimi ![]()
@MUFICE Eben řekl Pavláskovi, že mu připomíná takový šťastný hmyz
@zrcadlo píše:
Navíc Tydýt pořád zdůrazňuje, jak miluje Beatles, a nosí trička jen s nimi
Tak to mozna byla narazka na to. Ale bylo to divny..