StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
2.11.15 14:41

Pěkné téma :potlesk:. Z tanečníků někoho nižšího cca kolem 175 cm :mrgreen:, jsem menší. ;)
Z celebrit je to těžký, spousta už jich tam byla. :nevim: Nemám vyhraněno - třeba Klus, Prachař :nevim:, ať někoho písnu. Jsou teda mladší, tak předpokládám, že ohebnější. :lol: Jedu na vítězství, né :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.15 14:56

Já bych z tanečníků brala toho od Schneiderové, Marka Dědíka. A z celebrit :think: :think: :think:, snad ten Mareš, když mu to tak jde. Já tančit neumím a s dalším polenem bychom vypadali jako změť čehosi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.11.15 19:54

@lebi jo to je on :* a taky bych nepohrdla tím hercem z první republiky :srdce: jak hrál Vladimíra - myslím Koleník nebo tak nějak se jmenuje. Hrozně se mi líbí urostlý chlapi, myslím, že ani jeden tam ještě nebyl ve star Dance :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
2.11.15 21:09

@Alčák1 Jooo, Vladimír :srdce: :srdce: My budeme mít asi podobný vkus. :lol: Ale bohužel je teplej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
2.11.15 23:03
@lebi píše:
@Alčák1 Jooo, Vladimír :srdce: :srdce: My budeme mít asi podobný vkus. :lol: Ale bohužel je teplej :,(

Fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
2.11.15 23:05
@Alčák1 píše:
A koho by jste si vybraly vy jako 1,tanečníka herce, a 2, jako profi tanečníka - kdyby jste šly soutěžit ;)

Na tancování bych si vybrala toho od Jitky S., ten je mi nejsympatičtější :pankac: Toho Koleníka bych taky brala a pak i toho druhého, co tam hrál jeho mladšího bratra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.11.15 10:08

@lebi no když si to tak vezmeš, tak většina krásných chlapů je teplých :,( BOHUŽEL :( jak já v pubertě milovala Georga Michaela - šílela jsem při té Vánoční písničce :* a bum taky je na kluky :? ale dneska už mi to nevadí, už se mi trochu změnil vkus :mrgreen: @MUFICE jo ten byl taky hezkej - trochu ucho ale jo ;) akorát bratr Jaroslav se mi nějak nelíbí - není to zrovna můj typ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.11.15 13:57

@MUFICE @Alčák1 Nejhorší byl ten Kryštof :D Ten mě teda nějak nezaujal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
3.11.15 15:54

@lebi nééé horší je ještě ten krejčí co má s Vladimírem salon z První republiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.11.15 09:48

@Conulka ale zase ten krejčí není krasavec ale tam byl elegán a sympaťák 8) @lebi no Kryštof byl hroznej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
5.11.15 21:45

Mně se líbí i Vyorálek, i když v té První republice je trochu neslaný nemastný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.15 22:02
@pazitka píše:
Mně se líbí i Vyorálek, i když v té První republice je trochu neslaný nemastný:)

Ja uz ho navzdy budu videt jako Klemu Gottwalda z Ceskeho stoleti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.11.15 22:04

@KPKristy no to byl hustej díl a tam byl i generál Čepička alias krejčí ze salonu první republiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
7.11.15 20:05

Tak už to zase začíná. Koho tipujete dnes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.11.15 20:06

Tereze to fakt sekne!!!