StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3876
31.10.15 22:00

Holky mne se dneska moc libili vsichni, jen ten Rosta byl slabej. Ale Leos a Jitka dnes valeli ze vsech nejlip. A dokonce se mi libila i Leona, ta mi doted proste nesedels

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

@Meha příjde mi jako ufňukánek a jak tam stála jak u mučení, to se raději podívám na dobře stavěného Osičku veselou milou Romanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
@Conulka píše:
@IvaB aha, já bych chtěla aby vydrželi - Jitka, Leoš, Banga a Maruška co nejdéle

Tak to máš stejně jako já :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
31.10.15 22:01
@Conulka píše:
@IvaB aha, já bych chtěla aby vydrželi - Jitka, Leoš, Banga a Maruška co nejdéle

Vidím to stejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
31.10.15 22:04
@Conulka píše:

To jo, Radek, Maruška a ještě Leona je fajn, ale největší favority na finále mám tyhle dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
31.10.15 22:04

Taclík je taky celkem ok, teta Kateřina dneska překvapila, nevím proč ikdyž proti Leoně nic nemám, tak mě prostě ten její tanec nebaví, no a Pavlásek jako dneska mnohem lepší, ale samozřejmě na nějaký extra postup nemá nárok

jinak jestli ten vtip s tím hmyzem měla být narážka na Beatles, tak měl Eben spíš říct, že mu připomíná šťastného brouka a ne hmyz - to mi to teda docvaklo s hodně velkým zpožděním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
31.10.15 22:09

Já mám Ebena moc ráda, ale zdá se mi, že letos slevil ze své noblesy a některé jeho fórky mi k němu nějak nejdou (viz spoďáry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
31.10.15 22:16

@sloninka mně teda neseděly Ebenovy vtípky už předloni, přišly mi vyloženě trapný a letos se už koukám jen přes internet a když mluví, tak to přeskakuju. Byla bych mu vděčná, kdyby se držel své noblesy a tyhle výstřelky si nechal, je mi za něj trapně, vůbec se to k němu nehodí a ani to prostě neumí.

Mareš mě příjemně překvapil, docela mu fandím, Jitka se mi líbí, ta je čím dál krásnější a Banga je taky fajn:) Boxera a Pavláska rychle pryč a hned to bude celý lepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
31.10.15 22:23

Jé, já si to dnes užila! Nevěděla jsem co dřív-jestli poslouchat nádherné české písničky, obdivovat kostýmy (Tereza Kost. znovu úchvatná, jen mě na těch šatech přebývala=štvala ta mašle), nebo čumákovat na tance. Jitka Sch. výborná, Mareš dobrý (halenka fakt divná-mám něco podobného), Maruška mi přijde, že toho moc nenatancovala, ale pytlík byl vtipný, Leona- já nějak nevím- tanec krásný, ale stále jí nemůžu přijít na chuť.
Rosťa lepší, ale jsem ráda, že vypadl a už se tam netrápí.
A duo LuLu- konečně přestal být Pavlásek přehnaně,,vtipný", takto mi seděl daleko víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.10.15 22:30
@Conulka píše:

Mám stejné favority, první dva jsou pro mě takoví ti poctiví dříči, co tomu dávají punc opravdu taneční soutěže, druzí dva šikovní, ale méně svázaní- zábavnější, mně velmi sympatičtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
31.10.15 23:51

Dnes se mi nejvíce líbila Maruška. Měli úžasnou choreografii. Obdivuji, jak zvládali tancovat i s tím sáčkem jahod ;)

Moc pěkný byl i Radek Banga. A mile překvapil i Pavlásek ;)

Ale třeba partnerka Leoše Mareše měla kostým jako z E55 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
1.11.15 05:42

@Eveelin kostym partnerky Leose mi nevadil, ale partnerka od Taclika mi prisla jak od kolotocu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
1.11.15 07:30

Leona super!!! Pěkná postava, pohyblivost, pružnost. Při prvním tanci vlasy nemožné, minule (to byl tanec a la cikánský) vlasy mooooc pěkné, včera vlasy průměr, ale pořád lepší než při prvním večeru. Tančila famózně!
Ještě lépe tančila Jitka!!! Je radost na tak krásnou holku koukat a tančí jak z partesu.
Líbila se mi i dr. Kateřina. I vlasy dr. kateřiny. Čadka měli v ordinaci ukázat nahoře bez ne po ramena, ale po kalhoty. Hezký štíhlý mužský.
Leoš a Patrik taky dobří!
marek Eben - jeho moderování letos nic moc, kromě trapné nabídky tykání všichni všem v úvodním večeru a rádoby vtipů (spoďáry) se mi leto s zdá, že má problémy s artikulací. Nemluví tak zřetelně jako dříve.
byl to krásný večer, moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.11.15 09:08
@suricata píše:
@Meha příjde mi jako ufňukánek a jak tam stála jak u mučení, to se raději podívám na dobře stavěného Osičku veselou milou Romanu.

Tak to holt prožívá, mně jí bylo spíš líto, když ví, že to tak prožívá, proč ji zase nechali až na konec.

• Citovat
  • Upravit
6638
1.11.15 10:32

@kerrankin no přijde mi, že umí jen ten zkroušený psí litujtemě pohled :nevim: proto jsem ráda, že ji představují i jako blogerku, protože na herečku je to málo :think: taky moc fandím Leošovi a Jitce. A je mi moc sympatická ta od Bangy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová