StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
1.11.15 14:31

Mám rozkoukano ale hned musím napsat Marusčin tanec wow! choreografie naprosto skvěla. Její blok neznám ale znám fejetony otiskuje je Glanc.
A Terezu Kostkovou naprosto zeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.11.15 14:32

Rosťa byl dřevo, ale půvabné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.11.15 16:15

Nejvíc fandím Jitce, a myslím, že tři desítky v hodnocení od poroty jsou naprosto výmluvné. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.11.15 16:17
@kerrankin píše:
To si přeju taky! Vidím, že je nás dost, tak snad to vyjde.A mým favoritem je Mareš (miluju ho) Ačkoli já neposílám hlasy :oops: Poslala jsem jedinkrát, ve finále Martinu Procházkovi (toho taky miluju :mrgreen: ).

Mareš je každým coulem profík, přála bych mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
1.11.15 22:56

@brumik7 mně se jeho taneční partnerka moc líbí. Ale teď mi její oblečení přišlo také trochu zvláštní. Trochu jako Barbie na hodině aerobiku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
2.11.15 05:48

Přála bych to Jitce, Mareše nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.15 10:39

Jo jo, Mareš. Ať je jakkoli kontroverzní, je to profík a jako moderátor snad nemá konkurenci (pominu-li Ebena, to je jednička). A tancování mu jde moc dobře. Zjišťuji, že už mám nějak moc favoritů 8o. Ale zase je šance, že tedy jeden z nich vyhraje :think: :lol: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.11.15 10:46

Tak můj favorit asi Jitka ;) a v příštím kole jsem moc zvědavá kdo půjde ven. Je mi líto Pavláska, jak o něm psala Mufice, že Eben řekl, že je hmyz :,( přitom se snažil i když neumí tančit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.11.15 10:53

A koho by jste si vybraly vy jako 1,tanečníka herce, a 2, jako profi tanečníka - kdyby jste šly soutěžit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
2.11.15 11:59
@Alčák1 píše:
A koho by jste si vybraly vy jako 1,tanečníka herce, a 2, jako profi tanečníka - kdyby jste šly soutěžit ;)
  1. Vetchý, Jiří Dvořák, Vaculík, nebo nějaký jiný sexy chlap :srdce:
  2. Kdybych byla celebrita, chtěla bych tančit s Tománkem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.11.15 13:32

Jo Vetchý se mi taky líbí ;) ještě bych si chtěla zatancovat s oholeným Rodenem :lol: a úplně nejvíc - nevím jak se jmenuje :,( ale hrál v ulici majitele hospody u Henryho a pak odjel s Romanou do ciziny. Ten se mi jako chlap fakt líbí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
2.11.15 13:50

@Alčák1 Stanislav Majer?
Joo, to je taky fešák :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.11.15 13:53

@Alčák1
Já bych si zatancovala s Onderem nebo Čadkem, s osobnosmi asi ne, mám ráda, když to někdo umí a vede mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
2.11.15 14:10
@suricata píše:
@Alčák1
Já bych si zatancovala s Onderem nebo Čadkem, s osobnosmi asi ne, mám ráda, když to někdo umí a vede mě

Vidím to stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.11.15 14:11

Jojo s Čadkem, to je fešák, nebo s tím co tancuje s Machálkovou nebo Schneiderovou

s celebritama - klidně s Marešem :lol:, nebo s Bradley Cooperem nebo je s Novakem Djokovičem, jééé to by se mi líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová