Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám rozkoukano ale hned musím napsat Marusčin tanec wow! choreografie naprosto skvěla. Její blok neznám ale znám fejetony otiskuje je Glanc.
A Terezu Kostkovou naprosto zeru.
Nejvíc fandím Jitce, a myslím, že tři desítky v hodnocení od poroty jsou naprosto výmluvné.
![]()
@kerrankin píše:
To si přeju taky! Vidím, že je nás dost, tak snad to vyjde.A mým favoritem je Mareš (miluju ho) Ačkoli já neposílám hlasyPoslala jsem jedinkrát, ve finále Martinu Procházkovi (toho taky miluju
).
Mareš je každým coulem profík, přála bych mu to.
@brumik7 mně se jeho taneční partnerka moc líbí. Ale teď mi její oblečení přišlo také trochu zvláštní. Trochu jako Barbie na hodině aerobiku ![]()
Jo jo, Mareš. Ať je jakkoli kontroverzní, je to profík a jako moderátor snad nemá konkurenci (pominu-li Ebena, to je jednička). A tancování mu jde moc dobře. Zjišťuji, že už mám nějak moc favoritů
. Ale zase je šance, že tedy jeden z nich vyhraje
![]()
Tak můj favorit asi Jitka
a v příštím kole jsem moc zvědavá kdo půjde ven. Je mi líto Pavláska, jak o něm psala Mufice, že Eben řekl, že je hmyz
přitom se snažil i když neumí tančit ![]()
A koho by jste si vybraly vy jako 1,tanečníka herce, a 2, jako profi tanečníka - kdyby jste šly soutěžit ![]()
@Alčák1 píše:
A koho by jste si vybraly vy jako 1,tanečníka herce, a 2, jako profi tanečníka - kdyby jste šly soutěžit
Jo Vetchý se mi taky líbí
ještě bych si chtěla zatancovat s oholeným Rodenem
a úplně nejvíc - nevím jak se jmenuje
ale hrál v ulici majitele hospody u Henryho a pak odjel s Romanou do ciziny. Ten se mi jako chlap fakt líbí ![]()
@Alčák1
Já bych si zatancovala s Onderem nebo Čadkem, s osobnosmi asi ne, mám ráda, když to někdo umí a vede mě
@suricata píše:
@Alčák1
Já bych si zatancovala s Onderem nebo Čadkem, s osobnosmi asi ne, mám ráda, když to někdo umí a vede mě
Vidím to stejně ![]()
Jojo s Čadkem, to je fešák, nebo s tím co tancuje s Machálkovou nebo Schneiderovou
s celebritama - klidně s Marešem
, nebo s Bradley Cooperem nebo je s Novakem Djokovičem, jééé to by se mi líbilo ![]()