Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tento týden je hrozně málo bodují, jsem zvědavá, kolik dostane Pavlásek. V tom ohozu mi připomíná Dana Nekonečného
![]()
@MUFICE píše:
Tento týden je hrozně málo bodují, jsem zvědavá, kolik dostane Pavlásek. V tom ohozu mi připomíná Dana Nekonečného![]()
jak se tak na něj dívám, připadá mě jakýsi nesvůj ![]()
Přijde mi jako by byli soutěžící unavení a nedělali takové pokroky, tak je chce porota namotivovat ![]()
Lukáš konečně dnes předvedl čaču. Sice takovou odšlapanou, ale čaču. Lepší se díl od dílu. A přestává být trapnej a je i vtipnej.
Mně teda Katerina taky přijde o poznání štíhlejší, fakt jí to dneska sluší:)
Tyjo, mně ty sexy akce a pózy kolem Kateřiny nahánějí husí kůži, nějak se mi to k dámě v letech nehodí. Brrr.
@pazitka píše:
Mně teda Katerina taky přijde o poznání štíhlejší, fakt jí to dneska sluší:)
Jo, bez těch brýlí vypadá mladší a dneska je nejštíhlejší.
@Samamama píše:že by Čadek zapomněl s kým tančí
Tyjo, mně ty sexy akce a pózy kolem Kateřiny nahánějí husí kůži, nějak se mi to k dámě v letech nehodí. Brrr.
Ten Čadek je fakt kus. A paní doktorka v rámci možností dobrý.
Je fakt, že Kateřina mi přišla spíš taková vláčná.
A taky mi přijde, že jí tyto šaty spíš rozšiřují.
@mojmira píše: že by Čadek zapomněl s kým tančí
Nebo měl už udělanou choreografii, ale původně myslel, že bude tancovat s Jitkou
. Já nevím, možná to bude i tím výrazem, který má Kateřina pořád na obličeji
.
@Samamama píše:
Přesně, kdyby do toho dali nějakou nadsázku, ale ono to vypadá, že to mysleli vážně, a dáma v letech mezi čtyřmi naháčky, no nevím nevím.
@zrcadlo Viď, skoro jako incest.
U ní bych frčela spíš na nějakou tu grácii, eleganci, ne na sexy dračici…