Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akorát Marek Eben opět „přestřelil“. Prý Schneider znamená v překladu „sváteční střelec“. To si aspoň dnes mohl odpustit ![]()
@IvaB píše:
Akorát Marek Eben opět „přestřelil“. Prý Schneider znamená v překladu „sváteční střelec“. To si aspoň dnes mohl odpustit
Možná by to chtělo trochu méně útlocitnosti.
Ač mám Daftpunk ráda, tak se mi k té salse vůbec nehodili.
Jitku jsem neviděla, ještě jsem uspávala, ale Banga fakt pěkný, mi přijde že i ve Star Dance je to takový zkříslý… ale Taclíkova fotka pobavila
@IvaB píše:
Akorát Marek Eben opět „přestřelil“. Prý Schneider znamená v překladu „sváteční střelec“. To si aspoň dnes mohl odpustit
Koho tipujete.? Manžel Bangu
, já chci, aby vypad nejslabší tanečník Pavlásek.
@IvaB píše:
myslím, že si to vůbec neuvědomil
@Gozra píše:
Koho tipujete.? Manžel Bangu, já chci, aby vypad nejslabší tanečník Pavlásek.
Pavláska se jen tak nezbavíme
Já dnes tipuju Taclíka ![]()
@IvaB píše:
Ty jo, taky me tonapadlo!
Asi bychom si to nemely tak brat.. ale je fakt, ze jsem se na to zamerila.
Terezka Buf opet uzasna, krasna! Jejich valcik ![]()
Dnes vůbec nemám tip, nevím kdo by mohl vypadnout. Jaksi na toho Pavláska nevěřím ![]()
Já nevím, ale nejste na toho Ebena přísné??
Buď mi na mateřské změkl mozek, ale nepřijde mi že by nějak extremně snížil laťku humoru
![]()
Mně je toho Pavláska líto při těch komentářích, ale měl by už jít ven, fakt trpí. Porota to dává známkami najevo, lidi to ještě nepochopili. Místo toho půjde někdo jiný, asi Taclík, nezbývá než souhlasit.
@Gozra píše:
Mně je toho Pavláska líto při těch komentářích, ale měl by už jít ven, fakt trpí. Porota to dává známkami najevo, lidi to ještě nepochopili. Místo toho půjde někdo jiný, asi Taclík, nezbývá než souhlasit.
Vidim to nemlich stejne ![]()