Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EMicina píše:
Spletla jsem si jméno - Radka Bangu jsem překřtila na Patrika Bangu.
Micina
Zpěvák Radek Banga měl svůj díl v minulé řadě seriálu TAJEMSTVÍ RODU.
O jeho předcích se moc nevědělo. Byl (se štábem CT) za pratetou v Domově důchodců a za vzdálenými příbuznými (také se štábem ČT) na Slovensku.
Jeho prapradědeček hrál na housle, dokonce někde objevili jeho nahrávku. Jestli v rodině na magne'táku nebo v archivu tamního radia si užý nepamatuji. Radek říkal, že tu nahrávku zakomponuje na své nové CD.
Radek je z dvojčat nebo má bratry dvojčata, jestli i ti jsou muzikanti si už nepamatuji. Muzikální tedy je, má to i v genech. Je mladý, pružný a pohyblivý. Účast ve Star Dance a jak ukázněně (a moc pěkně) tančí, tak to bych do něho fakt neřekla. Je dobrý.
@mojmira píše:
Jsem moc zvědavá, jestli už konečně Pavlásek vypadne
No, ted si zrovna o tom píšu s kámoškou ![]()
@mojmira píše:
Jsem moc zvědavá, jestli už konečně Pavlásek vypadne
Taky doufam. Vsak kdo jiny by mel, kdyz ne on. To uz by bylo do nebe volajici ![]()
@KPKristy píše:
Taky doufam. Vsak kdo jiny by mel, kdyz ne on. To uz by bylo do nebe volajici
doufejme ![]()
@Conulka píše:
Myslím si, že lidi klíďo ještě před ním vyhodí Leonu
může to být kdokoli
,třeba Mařenka
Znám bohužel spoustu lidí, kteří Pavláskovi hlas posílají a mají z toho děsnou srandu. Dneska to vidím na Leonu a radost z toho nemám.
Dámy, já to dnes vidím na Machálkovou nebo Bangu. Ten Pavlásek tam bude strašit až do finále
![]()
@sloninka píše:
Znám bohužel spoustu lidí, kteří Pavláskovi hlas posílají a mají z toho děsnou srandu. Dneska to vidím na Leonu a radost z toho nemám.
mám pocit, že někteří lidé to dělají „naschvál“ ![]()
Já mám Pavláskův humor fakt ráda, ale hlas za tanec bych mu prostě neposlala ani jeden a je to blbý, když vypadávají lepší páry, ale myslím si, že i jemu je to trapný a že to moc dobře ví, ale co s tím má dělat, že jo ![]()
Terezka je opět nádherná
Má skvělý účes, hlavně ze strany, škoda, že z tohoto pohledu ho moc neuvidíme ![]()