StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39514
21.11.15 21:46
@IvaB píše:
Ale děvčata, nerozčilujte se, vždyť tohle přece není pořad o tanci, ale je to šou a rozhodují sympatie.Obyčejní lidé se přece chtějí s Pavláskem ztotožnit :nevim: Jak já tenhle argument nesnáším :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Heh, a to je myšleno jak, propána? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
21.11.15 21:46

Holky mne je teda sympatictejsi Pavlase nez Leona… :nevim: jako v tanci je to rozdil ale vubec me nemrzi ze vypadla. Dnes se mi nejvic libil Leos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
21.11.15 21:48

Mě Pavlásek nevadí, on za to nemůže, že jsme národ Cimrmannů. :mrgreen:
Spíš je mi ho líto, myslím, že původně šlo jen o recesi, která se nepěkně zvrhla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
21.11.15 21:48

Dneska nejlepší Jitka a nejkrásnější šaty Tereza Bufková uaaaa :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.15 21:49
@Žirafa 69 píše:
Jak je možný, že tydýt tam pořád zůstává??? No tvl, to musí být snad podplacený či co… :roll:

Protože lidi nejsou normální a posílají mu hlasy. Ten musí dostat asi maximum od lidí, když od porodců je stále poslední :nevim: Dneska vypadal, že už by rád vypadl, ale bohužel to zase nedopadlo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
21.11.15 21:52
@MUFICE píše:
Protože lidi nejsou normální a posílají mu hlasy. Ten musí dostat asi maximum od lidí, když od porodců je stále poslední :nevim: Dneska vypadal, že už by rád vypadl, ale bohužel to zase nedopadlo :zed: :zed:

nedej bože aby tak vyhrál :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
21.11.15 21:53
@Žirafa 69 píše:
Jak je možný, že tydýt tam pořád zůstává??? No tvl, to musí být snad podplacený či co… :roll:

podle mě tohle je klasika čecháček (nebo cimrmanství, ať nejsem tak hnusná). Podle mě tu selhala produkce, která neodhadla, že našinci nebude stačit pobavit se obecním blbem kolo, dvě a pak nazdar, ale že je schopnej ho nechat vyhrát :roll:

já být na jeho místě (nebo lépe řečeno na místě jeho taneční partnerky), tak jsem se s ním domluvila během té Ebenovy řeči a vystoupila s prohlášením, že se vzdáváme postupového místa ve prospěch vypadnuvší Machálkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.15 21:53
@Almondea píše:
Spíš je mi ho líto, myslím, že původně šlo jen o recesi, která se nepěkně zvrhla. :lol:

On za to sice nemuze, ale lidi by teda mohli byt soudni :nevim:. Ostatni drou a nakonec jsou po zasluze potrestani. A jestli muzu mluvit za sebe, tak mne se lepe diva na kohokoli jineho z tech lidi, nez na Pavlaska, co se tance tyka. Kdyz „tanci“ on je mi az stydno.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
21.11.15 21:54
@Žirafa 69 píše:
Heh, a to je myšleno jak, propána? :zed:

O tom jsem tu byla před časem některými diskutujícími vehementně přesvědčována. Protože přece když může tančit Pavlásek a jemu podobní, tak proč by se Lojza z Horní Dolní taky nepřihlásil třeba do tanečních pro dospělé, aby se tam naučil tančit. Argumentovala jsem tím, že se tam těžko hlásí proto, aby se naučili tančit „jako Pavlásek“, že mají určitě vyšší cíle. Nicméně jsem byla převálcována, že prostě dřeváci do SD patří. No tak tam jsou :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@brumik7 píše:
Holky mne je teda sympatictejsi Pavlase nez Leona… :nevim: jako v tanci je to rozdil ale vubec me nemrzi ze vypadla. Dnes se mi nejvic libil Leos

Mně Pavlásek nevadí, příště by mohl jít Banga. Baví mě Leoš, doufám že vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
@Malaga píše:
Ale zase je to výsměch těm, kteří fakt tvrdě trénují…akorát to ten pořad devalvuje…
no a kde máš jistotu že tvrdě nedře i on?? Každý máme hranice nastavené jinde, on ztoho moc šťastný nebyl…
@Moucharda píše:
@sloninka bojuj! Onder v tom ma urcite nejen prsty!!! :P :P :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
21.11.15 21:56
@Moucharda píše:
@sloninka bojuj! Onder v tom ma urcite nejen prsty!!! :P :P :P

Pro mě je Onder tak hnusnej a slizkej, že bych tomu klidně věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.11.15 21:57
@Almondea píše:
Spíš je mi ho líto, myslím, že původně šlo jen o recesi, která se nepěkně zvrhla. :lol:

mám naprosto podobný názor, mě ho dneska bylo líto, dost se při tom vystoupení trápil, to bylo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.11.15 21:57

@medunka23 jistotu nemám žádnou a ani to netvrdím, nicméně jsem přesvědčená, že se to třeba s Jitkou nedá srovnat…ale jistotu nemám, jen subjektivní pocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
21.11.15 22:00
@elanaa píše:
podle mě tohle je klasika čecháček (nebo cimrmanství, ať nejsem tak hnusná). Podle mě tu selhala produkce, která neodhadla, že našinci nebude stačit pobavit se obecním blbem kolo, dvě a pak nazdar, ale že je schopnej ho nechat vyhrát :roll:já být na jeho místě (nebo lépe řečeno na místě jeho taneční partnerky), tak jsem se s ním domluvila během té Ebenovy řeči a vystoupila s prohlášením, že se vzdáváme postupového místa ve prospěch vypadnuvší Machálkové.

Nejsem si jistá, jestli nemají ve smlouvě, že tohle udělat nemůžou. Vůbec bych se tomu nedivila, protože vzhledem ke složení soutěžících není zas tak nepravděpodobné, že během SD dostanou nějakou zajímavou nabídku odjinud s jistější budoucností (SD věnují spoustu času a nevědí, jestli další kolo nebude jejich poslední). To by pak takhle mohl odstoupit „v něčí prospěch“ kdokoli, komu by se už prostě z jakýchkoli důvodů nechtělo/nehodilo pokračovat.

A k tomu zvýrazněnému, je to nutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová