Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lebi píše:
Jo, je fakt příšernej![]()
Mi se libi, je to sladous a takovej nevinnej. Fakt je, ze nesleduju jeho porady, nevim jak mluvi, vim jen jak tanci a to je hoooodne sexy. V realu se mi ale libej jiny typy chlapu.
Holky, já tu nadnesu jiné téma- komu ještě vadí ty přesvícené, mihotavé, blikající- prostě rušivé reflektory a světla při tancích?? Já si celou dobu říkala, že jsem asi divná, že mi to vadí a ruší to tanec, ale včera to zmínil i Radek Banga, tak asi nejsem jediná?? ![]()
Za mne by tohohle mohli dost výrazně ubrat.¨
Jinak včerejší díl- favoriti výborní, že vypadla Leona- já nevím, mě celou dobu nesedí, ale na vypadnutí je tam už dlouho jiný,,favorit". ![]()
@Hanulínek píše:
Holky, já tu nadnesu jiné téma- komu ještě vadí ty přesvícené, mihotavé, blikající- prostě rušivé reflektory a světla při tancích?? Já si celou dobu říkala, že jsem asi divná, že mi to vadí a ruší to tanec, ale včera to zmínil i Radek Banga, tak asi nejsem jediná??
Za mne by tohohle mohli dost výrazně ubrat.¨
Jinak včerejší díl- favoriti výborní, že vypadla Leona- já nevím, mě celou dobu nesedí, ale na vypadnutí je tam už dlouho jiný,,favorit".
Jo jo, specialne vcera miliony svetylek pri Bangove tanci byly silene. Rusilo to i me u tv, natoz jeho pri tanci..
@KPKristy -že?! mě to tak přijde už dlouho, ale zrovna tohle bylo fakt přesvětýlkované hodně přes míru.
@Inam píše:
Holky, přidám se k vám. Mě Pavlásek nevadí. Mám ráda Marušku. Kdo mi opravdu vadí je Jan Revai. Vadí mi jeho slovní hodnocení. Přijde mi strašně namyšlený.
To je pro mě furt Ing. Krátký
![]()
@Hanulínek Já jsem si říkala, že ta světla tím pádem skryjí nedostatky při tanci ![]()
@Jannnča -anebo jak říkal R. Banga, tak Tě natolik rozhodí, že se pak jen točíš a točíš.
Třeba to osvětlovači někomu dělají schválně?
![]()
@Jannnča píše:
@Hanulínek Já jsem si říkala, že ta světla tím pádem skryjí nedostatky při tanci
v tom případě by tam u Pavláska musel být stroboskop ![]()
http://ona.idnes.cz/…lecnost.aspx?…
Latina vyřadila ze StarDance Machálkovou, nejlepší byla Schneiderová
S tou Leonou je problém, že působila ve StarDance zvláštně, často nesympaticky a občas byla trochu „tuhá“ v bocích, když tancovala.
Před lety jsem ji potkala v parku na nějaké akci pro děti. Tam byla naopak milá, křehká a sympatická. Tak nevím, co se stalo ![]()
Co je na Machálkové studené? Celou dobu se usmívala, tancovali nádherně, bylo to milé.
@Eveelin Leona je zvláštní typ, mě se třeba vždycky líbila, podle mě je to krásná baba. No a manžel (ještě kdysi dááávno, na koleji) a všichni jeho kamarádi pro ni neměli jiný označení než „chlapna“
A slyšela jsem to od víc lidí, že je pro ně nehezká a neženská. Já to mám naopak, ale asi jsem zjevně v menšině a od toho ty obecné antipatie pochází… ![]()