StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
22.11.15 19:18

Leona je taková křečovitá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
22.11.15 19:31

@elanaa jo jo, to je jako s Mahulenou Bočanovou, tu taky označují za chlapa a mě se naopak líbí :nevim: každému se holt člověk nezavděčí ale co se týká Leony - nikdy mi nevadila ale teď mi přišla nějaká plastová a odtažitá, viděla jsem ji i při jiných akcích a jak říkáš, úplně jiná. No asi je to možná taky tím, že dneska psaly v Blesku, že už jsou všichni unavení, lepí si na sebe takový ty pásky - bolí je celý člověk - Jitka prý trpěla, má obrovské puchýře na noze - tak jestli to taky není tím - člověk do toho nevidí :think: ten vidí jen to pozlátko okolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.11.15 19:33

@elanaa také nějak nechápu, v čem je s Leonou přesně problém :think: Ale vím, že v tom prvním kole StarDance vypadala strašně mužně a osvaleně. Ale říkám, na živo působila něžně a křehce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.11.15 19:34

@Alčák1 Mahulenu jsem ve StarDance neviděla, ale jinak se mi vždy hodně líbila. Určitě jsou sympatie k lidem trochu individuální, to máš pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39540
22.11.15 19:36
@Meha píše:
@Žirafa 69 :mavam:Mně se nejvíc líbil Mareš.

A to se říkalo, jak asi bude dávat najevo tu svou nafoukanost, nadřazenost apod, ale že prý ne, prý je pokorný. Joo, je dobrej.
Nevím proč, ale někdy mi (asi spíš vzhledem?) připomíná Jima Carreyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.11.15 20:00

@Žirafa 69 mne docela zaujal jejich vztah s Katarínou. Nejprve ji vynášel až do nebes… Ale najednou střih a chová s k ní odměřeně. A čím více se ona snaží, tím je on více odtažitý. Alespoň to tak působí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39540
22.11.15 20:21
@Eveelin píše:
@Žirafa 69 mne docela zaujal jejich vztah s Katarínou. Nejprve ji vynášel až do nebes… Ale najednou střih a chová s k ní odměřeně. A čím více se ona snaží, tím je on více odtažitý. Alespoň to tak působí…

aaah, tak to jsem asi propásla. Tak přece jen manipulace.. (od něj),připadá mi to tak. Ale neposoudím, neviděla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.11.15 20:28
@Eveelin píše:

Taky jsem si vsimla. A teda vubec jsem nepochopila, jak se tvaril behem toho minuleho kola jak meli tu salsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.11.15 20:36

@bronick viď, to bylo strašné :nevim:
Při prvním kole ji pořád strašně vychvaloval. A v těch videích mimo tanec se na něj Katarína moc nedívala. I jinak byla taková rezervovaná. O to více se on snažil.

A v posledních 2 kolech to je úplně jinak :think: Na videu z focení stál Mareš a Katarína mu klečela ze strany na noze. Najednou ji Mareš úplně setřásl a ona se na něj tak nešťastně dívala. Úplně mi jí bylo líto.

Myslím, že se ta změna dost podepisuje i na jejich tanci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.11.15 20:45
@Eveelin píše:
Při prvním kole ji pořád strašně vychvaloval. A v těch videích mimo tanec se na něj Katarína moc nedívala. I jinak byla taková rezervovaná. O to více se on snažil.

A v posledních 2 kolech to je úplně jinak :think: Na videu z focení stál Mareš a Katarína mu klečela ze strany na noze. Najednou ji Mareš úplně setřásl a ona se na něj tak nešťastně dívala. Úplně mi jí bylo líto.

Myslím, že se ta změna dost podepisuje i na jejich tanci :think:

já někde v týdnu četla, že ona bere chlapy jak skalpy a že chce uhnat i Mareše, tak třeba on nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.11.15 21:52
@Eveelin píše:

Myslím, že se ta změna dost podepisuje i na jejich tanci :think:

Preesne. Kdo vi, co se mezi nima udalo, nicmene je jasny, ze ji nechce, kdyz je zabouchlej do jiny. :mrgreen: Ale me by se k sobe s Katarinou hodili:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.11.15 22:52

Na instagramu má Mareš z poslední doby fotky jen s tanečnicí.
Je pravda, že ta jeho Monika je ted v NY, tak se s ní ani fotit nemůže :).
Ale bůhví, co se mezi nimi děje, když jsou teď bez dohledu ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
22.11.15 22:55

Teda tech podivnosti u Marese jsem si vubec nevsimla 8o. Jak jste to, holky, vykoumaly? Ja jsem slepejs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.11.15 23:07

Mě to taky nějak zvlášť nepřišlo, naopak když je poslali do dalšího kola, tak se pěkně objali

mě zase přišlo, že Leona a ten její partner se k sobě nechovali moc hezky - vždycky při rozhovorech od sebe stáli div ne půl metru, ostatní se třeba objímali kolem ramen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.11.15 23:24
@Conulka píše:
Mě to taky nějak zvlášť nepřišlo, naopak když je poslali do dalšího kola, tak se pěkně objalimě zase přišlo, že Leona a ten její partner se k sobě nechovali moc hezky - vždycky při rozhovorech od sebe stáli div ne půl metru, ostatní se třeba objímali kolem ramen

Mám úplně stejný názor. Leona se k němu chovala pěkně, ale on byl takový dost chladný, odtažitý, při závěrečném slovu ji ani nezmínil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová