Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almondea píše:
Holky vy tu splétáte úplné konspirační teorie!Já si myslím, že nikdo s nikým nic nemá. Maximálně sympatie-nesympatie, třeba s Machálkovou bych tančit nechtěla ani za zlatý prasátko.
No nebylo by to poprve, co by spolu tanecnici skoncili. Cadek si vzal Cvancarovou, Polivkova je taky s tim tanecnikem, s kterym vyhrala…
a kdo vi, o jakych romancich se vubec nevi…
@bronick ale Cadek se Cvancarkou netancil, mam dojem ze na ty rade kde ona tancila spolupracoval jako choreograf, nebo poradce paru nebo jak tomu rikaji
@suricata píše:
jinými slovy, ať udělají cokoliv, lze to vyložit jako že zakrývají/mají poměr…a mezitím si užívá Maruna a Zelinář
Možná nejsi daleko od pravdy, ve včerejším rozhovoru na Novinkách mluví Maruška o svém příteli jako o bývalém.
@KPKristy píše:
Zato snad sedel, ne?
Seděl. Ani nevím, jak to vysvětloval.
Ale zase má body k dobru, že o tom mluví na rovinu.
@medunka23 píše:
@bronick ale Cadek se Cvancarkou netancil, mam dojem ze na ty rade kde ona tancila spolupracoval jako choreograf, nebo poradce paru nebo jak tomu rikaji
Tak asi potřebovala doučování řádného vlnění v bocích… ![]()
@medunka23 píše:
@ivik21 píše:
Netančili spoluhttp://www.blesk.cz/…svatbou.html
Kdyz ji radil, jak ma kroutit bokama, tak s ni urcite tancil ![]()
@bronick píše:
Kdyz ji radil, jak ma kroutit bokama, tak s ni urcite tancil
@ivik21 píše:
http://www.blesk.cz/…vancala.html
Hmmm…i na parkete po ni chtel, aby hooodne roztahla nohy
![]()
@Fíková píše:
Možná nejsi daleko od pravdy, ve včerejším rozhovoru na Novinkách mluví Maruška o svém příteli jako o bývalém.
@Fíková píše:
tak a do roka je svatba
@blobfish píše:
Teda, tady je to jak na pavlači
A proto sem tak ráda chodím ![]()
@3HE píše:
Jak se vám líbí Mareš? mě dost překvapil
také mě překvapil, jak v tanci tak i v chování ![]()