Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kerrankin Já jsem ho také měla ráda vždy… překvapil myslím ve stylu, že prostě jsem si nemyslela, že bude v tanci tak dobrý… sluší mu to tam ![]()
@kerrankin píše:
Mě nepřekvapil, měla jsem ho ráda vždy (no, možná ne hned tehdy, jak zpíval v tom kožichu, ale určitě jak začal moderovat), zdá se mi vtipný a obdivuju jeho vůli a pracovitost. Hned jsem věděla, že mu budu fandit. Ale jsem ráda, že se v SD projevuje, jak se projevuje, protože potvrzuje můj pocit z něho (osobně ho totiž samozřejmě neznám), věřím, že si získal sympatie hodně lidí.
Moje určitě. Od začátku mu posílám hlasy.
A ještě Jitce. Však taky to vyúčtování za telefon
![]()
@kerrankin píše:
Mě nepřekvapil, měla jsem ho ráda vždy (no, možná ne hned tehdy, jak zpíval v tom kožichu, ale určitě jak začal moderovat), zdá se mi vtipný a obdivuju jeho vůli a pracovitost. Hned jsem věděla, že mu budu fandit. Ale jsem ráda, že se v SD projevuje, jak se projevuje, protože potvrzuje můj pocit z něho (osobně ho totiž samozřejmě neznám), věřím, že si získal sympatie hodně lidí.
Mne se to taky libi, jak tam vystupuje, ale posledni dobou mi prijde, ze je na nem az dost videt, jak mu na te roli pokorneho zalezi ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tak jdem koukat, ne?
dívám se, ale už to není ono. Vadí mě Pavlásek ![]()
@mojmira píše:
dívám se, ale už to není ono. Vadí mě Pavlásek
Mně už snad Pavlásek ani nevadí, těch 5 nebo kolik minut je mu v celém pořadu věnováno, nějak přetrpím, ale letos už mě celý SD přestává bavit. Choreografie mi přijdou spíš jak muzikálová nebo kabaretní čísla, pořád stejné kecy z poloviny trapné poroty, k tomu ten Pavlásek
Navíc, jak přidali ty dva páry a dnes ještě benefiční večer, tak je to strašně natahované, prostě je toho nějak moc. Dnes je to navíc strááášně ukecané, takže nesedím přilepená u televize, ale normálně u toho žehlím ![]()
Jo, ale tak teď ten Radek Banga, to bylo moc pěkné a opravdu tanec. Tango minulé trojice moc tango nebylo.
@IvaB píše:
Mně už snad Pavlásek ani nevadí, těch 5 nebo kolik minut je mu v celém pořadu věnováno, nějak přetrpím, ale letos už mě celý SD přestává bavit. Choreografie mi přijdou spíš jak muzikálová nebo kabaretní čísla, pořád stejné kecy z poloviny trapné poroty, k tomu ten PavlásekNavíc, jak přidali ty dva páry a dnes ještě benefiční večer, tak je to strašně natahované, prostě je toho nějak moc. Dnes je to navíc strááášně ukecané, takže nesedím přilepená u televize, ale normálně u toho žehlím
to samé, jen nežehlím, ale hledím do noťasu ![]()
@mojmira píše:
to samé, jen nežehlím, ale hledím do noťasu
K němu odbíhám od žehlicího prkna ![]()
@IvaB píše:
K němu odbíhám od žehlicího prkna
tak to já ležím a po ruce mám ještě kafíčko ![]()
Teď byl záběr na Leonu, zase se tvářila jak studenej psí čumák…
@Malaga píše:
Teď byl záběr na Leonu, zase se tvářila jak studenej psí čumák…
Ač proti Leoně nic nemám, tak toho jsem si taky všimla. ![]()