StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
27.11.15 13:41

@mojmira já mu přeji výhru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.11.15 14:05

@kerrankin Já jsem ho také měla ráda vždy… překvapil myslím ve stylu, že prostě jsem si nemyslela, že bude v tanci tak dobrý… sluší mu to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.11.15 15:19
@kerrankin píše:
Mě nepřekvapil, měla jsem ho ráda vždy (no, možná ne hned tehdy, jak zpíval v tom kožichu :mrgreen:, ale určitě jak začal moderovat), zdá se mi vtipný a obdivuju jeho vůli a pracovitost. Hned jsem věděla, že mu budu fandit. Ale jsem ráda, že se v SD projevuje, jak se projevuje, protože potvrzuje můj pocit z něho (osobně ho totiž samozřejmě neznám), věřím, že si získal sympatie hodně lidí.

Moje určitě. Od začátku mu posílám hlasy. :lol: A ještě Jitce. Však taky to vyúčtování za telefon :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.11.15 15:29
@kerrankin píše:
Mě nepřekvapil, měla jsem ho ráda vždy (no, možná ne hned tehdy, jak zpíval v tom kožichu :mrgreen:, ale určitě jak začal moderovat), zdá se mi vtipný a obdivuju jeho vůli a pracovitost. Hned jsem věděla, že mu budu fandit. Ale jsem ráda, že se v SD projevuje, jak se projevuje, protože potvrzuje můj pocit z něho (osobně ho totiž samozřejmě neznám), věřím, že si získal sympatie hodně lidí.

Mne se to taky libi, jak tam vystupuje, ale posledni dobou mi prijde, ze je na nem az dost videt, jak mu na te roli pokorneho zalezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39514
28.11.15 20:10

Tak jdem koukat, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.11.15 20:12
@Žirafa 69 píše:
Tak jdem koukat, ne? :mavam:

dívám se, ale už to není ono. Vadí mě Pavlásek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.11.15 20:28

Tak za mě fakt hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 20:33
@mojmira píše:
dívám se, ale už to není ono. Vadí mě Pavlásek :nevim:

Mně už snad Pavlásek ani nevadí, těch 5 nebo kolik minut je mu v celém pořadu věnováno, nějak přetrpím, ale letos už mě celý SD přestává bavit. Choreografie mi přijdou spíš jak muzikálová nebo kabaretní čísla, pořád stejné kecy z poloviny trapné poroty, k tomu ten Pavlásek :nevim: Navíc, jak přidali ty dva páry a dnes ještě benefiční večer, tak je to strašně natahované, prostě je toho nějak moc. Dnes je to navíc strááášně ukecané, takže nesedím přilepená u televize, ale normálně u toho žehlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 20:34

Jen Terezka Kostková má opravdu nádherné šaty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 20:35

Jo, ale tak teď ten Radek Banga, to bylo moc pěkné a opravdu tanec. Tango minulé trojice moc tango nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.11.15 20:38
@IvaB píše:
Mně už snad Pavlásek ani nevadí, těch 5 nebo kolik minut je mu v celém pořadu věnováno, nějak přetrpím, ale letos už mě celý SD přestává bavit. Choreografie mi přijdou spíš jak muzikálová nebo kabaretní čísla, pořád stejné kecy z poloviny trapné poroty, k tomu ten Pavlásek :nevim: Navíc, jak přidali ty dva páry a dnes ještě benefiční večer, tak je to strašně natahované, prostě je toho nějak moc. Dnes je to navíc strááášně ukecané, takže nesedím přilepená u televize, ale normálně u toho žehlím :think:

to samé, jen nežehlím, ale hledím do noťasu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 20:39
@mojmira píše:
to samé, jen nežehlím, ale hledím do noťasu ;)

K němu odbíhám od žehlicího prkna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.11.15 20:42
@IvaB píše:
K němu odbíhám od žehlicího prkna ;)

tak to já ležím a po ruce mám ještě kafíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.11.15 20:43

Teď byl záběr na Leonu, zase se tvářila jak studenej psí čumák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 20:46
@Malaga píše:
Teď byl záběr na Leonu, zase se tvářila jak studenej psí čumák…

Ač proti Leoně nic nemám, tak toho jsem si taky všimla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová