Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maruška a spol. mě dostali s tím, jak převrátili ten vozík a já zírala a čekala, jakým způsobem - a při tanci, ho zvednou zpět. No úúžasnýýý. ![]()
@Žirafa 69 věřím jí, že měla strach z té manipulace, jak říkala na začátku
Dobrý byl Eben, jak varoval manželku telefonem ![]()
Fakt mě to dnes moc bavilo ![]()
@Žirafa 69 píše:
Maruška a spol. mě dostali s tím, jak převrátili ten vozík a já zírala a čekala, jakým způsobem - a při tanci, ho zvednou zpět. No úúžasnýýý.
a jestli jsis všimla tak i porota z toho byla paf, Taťáně byla úplně v šoku jak na ní zabrala kamera a taky měli nejlepší a největší potlesk
@medunka23 píše:
a jestli jsis všimla tak i porota z toho byla paf, Taťáně byla úplně v šoku jak na ní zabrala kamera a taky měli nejlepší a největší potlesk
jojooo, všimla!
@ivik21 píše:Že? Škoda jeho ženy, byla jako mladá kočka, nejen ve „Školou povinných“.
@Žirafa 69 věřím jí, že měla strach z té manipulace, jak říkala na začátkuDobrý byl Eben, jak varoval manželku telefonem
Fakt mě to dnes moc bavilo
Tak já dnes skoro každý tanec obrečela.
Všichni jsou fakt úžasní.
Navíc jsem blbá a furt jsem čekala, jak ti tanečníci vytáhnou nějakého vozíčkáře na nohy alá americký happy end.
![]()
Pavlaskovy kecy, na to nemam pul slova, snad jen „sevce, drz se sveho kopyta“. Nasmala jsem se, ale ten tanec.. ![]()
@mandarinkapomeranc dnes nikdo, bylo to charitativní tančení s vozíčkářemi ![]()
@mandarinkapomeranc píše:
A kdo dneska vypadl?
dnes se nevyřazuje
@KPKristy píše:
Pavlaskovy kecy, na to nemam pul slova, snad jen „sevce, drz se sveho kopyta“. Nasmala jsem se, ale ten tanec..
jo, spíš mi připadá, aby něco za každou cenu řekl/byl rádoby vtipný ![]()
@Žirafa 69 píše:
jo, spíš mi připadá, aby něco za každou cenu řekl/byl rádoby vtipný
on ještě nevypadl?
![]()
Tak jsem jeste obrecela Gottaka na Slavicich a muzu jit spat ![]()
Mimochodem, vcera jsem slzela u Sedmero krkavcu, jsem desna ![]()