Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Kdo to byl?
Šmajda, sice byl dřevo, ale oproti Pavláskovi tanečník roku.
@radkka píše:
Ale, když se tohle stalo v Lets dance, tak dotyčný odstoupil. A ten si myslím, že měl tolik fanynek, že by vyhrál, jenže mu to prostě přišlo nefér.
Mne by zas prislo nefer odstoupit, kdyz Ti lide posilaji hlasy, spoustu hlasu…a o tom to vlastne je.
@radkka píše: Šmajda, sice byl dřevo, ale oproti Pavláskovi tanečník roku.
To je ten ze Superstar?
A fakt odstoupil jen kvůli tomu, že mu to nešlo?
@Meha píše:
To je ten ze Superstar?
A fakt odstoupil jen kvůli tomu, že mu to nešlo?
Co se mu dělo v hlavě fakt nevim, ale tancoval hrozně.
@bronick píše:
Mne by zas prislo nefer odstoupit, kdyz Ti lide posilaji hlasy, spoustu hlasu…a o tom to vlastne je.
Někdo je raději fér k umění a ostatním, kteří dřou a jde jim to. Myslím, že fanynky to pochopily.
Tak jsem si o tom Šmajdovi něco přečetla, a přiznám se, že kdyby se tohle mělo odehrát ve Stardance, tak s tím seknu na věky.
I když to myslel dobře… to se mu asi upřít nedá.
Zpěvák Miro Šmajda pobouřil komplet celé Slovensko! Přestože ještě v sobotu patřil k nejmilovanějším tvářím národa, od neděle mu většina lidí nemůže přijít na jméno. A důvod? Dovolil si odejít z Let´s Dance! Nejoblíbenější taneční show Slovenska, pořad Let´s Dance, se totiž chýlí ke konci a co se nestalo: Po vzoru Simony Krainové, která před nedávnem odstoupila kvůli svému těhotenství, se rozhodl ukončit své působení na parketě i zpěvák Miro Šmajda. Na rozdíl od modelky to však nebylo ze zdravotních důvodů, ale kvůli naprosté zbytečnosti. Šmajda měl totiž pocit, že není tak dobrým tanečníkem, aby mohl postoupit do finále. Mirovo rozhodnutí však nedokázala pochopit ani jeho taneční partnerka Katka. Rovnou v přímém přenosu neukočírovala své emoce a se Šmajdou se pohádala. Zpěvák totiž i ji připravil nejen o možnost vyhrát titul, ale taky o hodně peněz. Ve vzduchu lítaly tisíce eur…
Atmosféra pořadu byla skutečně vyhrocená. Místo zábavy se Miro hádal s rozzuřeným publikem i porotci. „Je to moje svoboná vůle, že chci odejít. Neptejte se proč. Prostě to tak cítím,“ reagoval na pokřikování naštvaných diváků, kteří pískali a rozhodně nešetřili vulgarismy. A protože naštvaná Katka odmítla s Mirem i poslední tanec, režisér to střihl a narychlo tam pustil reklamu. Po pěti minutách se situace trošičku uklidnila, Katka byla donucena si s Mirem zatančit a zpocená moderátorka Adéla Banášová si konečně mohla oddechnout.
A ono, kdo ví jak to s ním vlastně bylo.
http://www.ahaonline.cz/…onehode.html
(A Katarina tím u mě moc sympatií nezískala.
)
@WaIl píše:
A ono, kdo ví jak to s ním vlastně bylo.http://www.ahaonline.cz/…onehode.html
(A Katarina tím u mě moc sympatií nezískala.)
Čteš Aha, Pavlásek se ti líbí… už chápu.
@WaIl píše:
Tak jsem si o tom Šmajdovi něco přečetla, a přiznám se, že kdyby se tohle mělo odehrát ve Stardance, tak s tím seknu na věky.I když to myslel dobře… to se mu asi upřít nedá.
Atmosféra pořadu byla skutečně vyhrocená. Místo zábavy se Miro hádal s rozzuřeným publikem i porotci. „Je to moje svoboná vůle, že chci odejít. Neptejte se proč. Prostě to tak cítím,“ reagoval na pokřikování naštvaných diváků, kteří pískali a rozhodně nešetřili vulgarismy. A protože naštvaná Katka odmítla s Mirem i poslední tanec, režisér to střihl a narychlo tam pustil reklamu. Po pěti minutách se situace trošičku uklidnila, Katka byla donucena si s Mirem zatančit a zpocená moderátorka Adéla Banášová si konečně mohla oddechnout.
Zpěvák Miro Šmajda pobouřil komplet celé Slovensko! Přestože ještě v sobotu patřil k nejmilovanějším tvářím národa, od neděle mu většina lidí nemůže přijít na jméno. A důvod? Dovolil si odejít z Let´s Dance! Nejoblíbenější taneční show Slovenska, pořad Let´s Dance, se totiž chýlí ke konci a co se nestalo: Po vzoru Simony Krainové, která před nedávnem odstoupila kvůli svému těhotenství, se rozhodl ukončit své působení na parketě i zpěvák Miro Šmajda. Na rozdíl od modelky to však nebylo ze zdravotních důvodů, ale kvůli naprosté zbytečnosti. Šmajda měl totiž pocit, že není tak dobrým tanečníkem, aby mohl postoupit do finále. Mirovo rozhodnutí však nedokázala pochopit ani jeho taneční partnerka Katka. Rovnou v přímém přenosu neukočírovala své emoce a se Šmajdou se pohádala. Zpěvák totiž i ji připravil nejen o možnost vyhrát titul, ale taky o hodně peněz. Ve vzduchu lítaly tisíce eur…
O peníze jde vždy až v první řadě, takže nezbývá, než to vydržet, bohužel. Po přečtení tohoto jsem si jistá, že Pavlásek nikdy sám neodstoupí, veze se v tom spousta lidí. A začínám si být jistá i tím, že to klidně celé vyhraje. Což bude fraška všech frašek a naprostá degradace celého konceptu pořadu.. ![]()
@WaIl Tak to je drsné
.
Já moc nechápu, že zrovna Pavlásek vzbuzuje takové emoce.
Vždyť i v minulosti tam byli dřeváci, kteří postupovali a nikdo se tak nečílil.
Vydra, Schmitzer, Bugár..
@Meha píše:
@WaIl Tak to je drsné.Já moc nechápu, že zrovna Pavlásek vzbuzuje takové emoce.
Já se nečílila do teď, ale jestli v sobotu vypadne někdo jiný, než on, tak to jen dokazuje úroveň našeho národa.
@radkka píše: Čteš Aha, Pavlásek se ti líbí… už chápu.
Nedělej o mně hnedka závěry.
Myslím si, že Šmajda byl po Superstar fanynek už docela přesycen, a mohl se rozhodnout skončit z jakéhokoli důvodu..
Takový Pavlásek si největší popularitu užívá právě teď, tak se mu třeba proto končit nechce. Já jen říkám, že ho za to neodsuzuji. A že tím snad Šmajda nenastavil morální pravidla, co je vlastně správné.
Jinak pořád doufám, že vyjde můj typ, a Pavlásek skončí max. na třetím místě. ![]()
@KPKristy píše:
O peníze jde vždy až v první řadě, takže nezbývá, než to vydržet, bohužel. Po přečtení tohoto jsem si jistá, že Pavlásek nikdy sám neodstoupí, veze se v tom spousta lidí. A začínám si být jistá i tím, že to klidně celé vyhraje. Což bude fraška všech frašek a naprostá degradace celého konceptu pořadu..
Čím více lidí bude dávat najevo své znechucení, tím více lidí mu bude posílat hlasy.
A víte někdo, jak to je s tím hodnocením od poroty a od diváků? Jak se nakonec určuje to celkové pořadí?
@Meha píše:
@WaIl Tak to je drsné.Já moc nechápu, že zrovna Pavlásek vzbuzuje takové emoce.
Ti dřeváci byli schopní se naučit pár kroků, aby ten pohyb aspoň vzdáleně připomínal tanec. To Pavlásek bohužel nezvládá. Navíc ti dřeváci, pokud byli fakt nemožní, vypadli vždycky docela brzo na to, abychom si mysleli, že třeba prolezou až do finále. U Pavláska to už začíná být docela žhavé ![]()
@Meha píše: Čím více lidí bude dávat najevo své znechucení, tím více lidí mu bude posílat hlasy.A víte někdo, jak to je s tím hodnocením od poroty a od diváků? Jak se nakonec určuje to celkové pořadí?
Říkali to v nějakém videu, myslím, že se to sečte ![]()
@radkka píše:
Já se nečílila do teď, ale jestli v sobotu vypadne někdo jiný, než on, tak to jen dokazuje úroveň našeho národa.
A že Bugár byl třetí a Vydra ve finále Ti nevadilo?
Já si spíš myslím, že to dokazuje, že náš národ má rád zábavu a parodii a nic nebere vážně.
To už se ukázalo, když jako největší Čech byl zvolený Jára Cimrman.