StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140230
30.11.15 10:42
@Meha píše:
Pavlásek evidentně unavený není :mrgreen:.
Já myslím, že vám udělá radost a už vypadne, uvidíme.

Někdo tu psal o Šmajdovi, že odstoupil, tak jsem pro zajímavost napsala tohle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:43
@mojmira píše:
Někdo tu psal o Šmajdovi, že odstoupil, tak jsem pro zajímavost napsala tohle. ;)

Jasný, já to pochopila ;).

• Citovat
  • Upravit
750
30.11.15 10:53

Ja nevim, ale me ty pavlacovy recicky o tom, kdo s kym a jak behem Stardance bavily vic, nez poslednich par stranek teto diskuze o Pavlaskovi, kde to zas zacina zavanet osobnimi invektivy. Je to zabavna soutez o tanci, nic vic, nic min a tady to nekteri berou jak profi soutez. V prvni rade to ma bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 11:08

@bronick Jj, máš pravdu, nechala jsem se zbytečně unést.

• Citovat
  • Upravit
46669
30.11.15 18:41
@bronick píše:
Ja nevim, ale me ty pavlacovy recicky o tom, kdo s kym a jak behem Stardance bavily vic, nez poslednich par stranek teto diskuze o Pavlaskovi, kde to zas zacina zavanet osobnimi invektivy. Je to zabavna soutez o tanci, nic vic, nic min a tady to nekteri berou jak profi soutez. V prvni rade to ma bavit.

I prd, velebnosti, to se zase usadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 19:00
@KPKristy píše:
I prd, velebnosti, to se zase usadi..

Jo, až Pavlásek vypadne :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
50127
2.12.15 21:07
@KPKristy píše: Řadu s Vydrou jsem neviděla, tak nemůžu hodnotit. Bugár byl sice prkenný, ale dokázal vypotit tanec. Sice strnulý, ale tanec. Že byl třetí si nepamatuju a teda moc to nechápu, abych řekla pravdu, ale nebyl zase tak úplnej ignorant :nevim:A přesně si myslím, že kdyby Pavlásek trénoval tak jako ostatní, taky by mu proboha muselo něco utkvět, ne? Neříkejte mi, že ani za mnoho týdnů se nedokáže naučit NIC :roll:

Tu řadu s Vydrou jsem viděla a tančil mnohem lépe než Bugár. Pavlásek je totální poleno a doufám, že se nedostane až do finále :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.12.15 07:59

Holky Pavlasek vypadne na tretim miste…:-) driv ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
3.12.15 08:03
@bronick píše:

Taky si to myslím. Ale že by měl víc hlasujících fanoušků než Leoš a Jitka, pevně doufám, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
3.12.15 08:07
@WaIl píše:
Taky si to myslím. Ale že by měl víc hlasujících fanoušků než Leoš a Jitka, pevně doufám, že ne.

těžko říct, někteří lidé mu budou pořád posílat hlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 08:53
@kerrankin píše:
Někdo tu dával odkaz na nějaké hlasování, nevím už, co to bylo za stránku. Ale nejvíc hlasů měla každopádně Jitka, pak Maruška, pak Pavlásek a až po něm Leoš, nejmíň Banga… Docela mě to překvapilo. Hlasů bylo něco přes dva tisíce, takže reprezentativní vzorek :mrgreen:Btw. zajímalo by mě, kolik těch hlasů chodí…

Také by mě zajímalo, kolik těch hlasů je, asi to nebude nemalé číslo.
Jinak Jitce bych to přála ze všech nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 09:48
@kerrankin píše:
Když jsem si přeložila „nebude nemalé“, což mi bohužel chvíli trvalo, tak souhlasím :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
3.12.15 21:16
@bronick píše:

nestraš :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.12.15 07:50

@radkka
Tak holky, jsem si zamotala rano hlavu…nebude nemale, takoejch zaporu po ranu. Znamena to, ze bude velke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.12.15 08:15
@bronick píše:
@radkka
Tak holky, jsem si zamotala rano hlavu…nebude nemale, takoejch zaporu po ranu. Znamena to, ze bude velke :mrgreen:

Ano, snad jsme to pochopily správně, že „nebude nemalé“ znamená „bude velké“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová