Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mojmira píše:
V tomto kole se mě nejvíc líbila Mařenka
Byla uzasna! Hlavne ta hudba byla jedinecna ![]()
@Meha píše:
Byli super. Dnes to má asi tydýt spočítané.
Tak tím si nejsem vůbec jistá
![]()
@Meha píše:
Byli super. Dnes to má asi tydýt spočítané.
Mně ho bylo dneska trochu líto, přijde mi, že se s tím docela trápí
Ale možná se mi to jen zdálo.
No já se obávám, aby Marie nebo Leoš dneska nevypadli… a to už by bylo ale fakt blbý
mě se dneska nejvíc líbil samba Banga
@mojmira píše:
V tomto kole se mě nejvíc líbila Mařenka
Souhlasím, dneska se jí povedly oba tance ![]()
@radkka píše:
Mně ho bylo dneska trochu líto, přijde mi, že se s tím docela trápíAle možná se mi to jen zdálo.
taky se mi zdálo. Přestává mě štvát a začínám ho litovat. Dnes mi přišlo, že už má těch komentářů atd. dost a fakt se rozhodl snažit. Jenže ono mu to nejde. Nejde a prostě nejde. Měli by mu lidi, co ho mají rádi, pomoct a přestat ho zesměšňovat.
@elanaa píše:
taky se mi zdálo. Přestává mě štvát a začínám ho litovat. Dnes mi přišlo, že už má těch komentářů atd. dost a fakt se rozhodl snažit. Jenže ono mu to nejde. Nejde a prostě nejde. Měli by mu lidi, co ho mají rádi, pomoct a přestat ho zesměšňovat.
Přesně tak. I když ho fakt nemám ráda, ani jako komika, tak mi ho bylo líto a to hlavně, když hodnotila Drexler.
@MUFICE píše:
Tak ted to Jitka dotáhla na tu 40![]()
Už ji jednou měli + 1 bod za ten skupinový tanec (za boha nevím, co to bylo), takže celkem dostali 41 bodů za jeden večer.
@radkka @MUFICE @elanaa Tak lidi mu mohou pomoci hlavně tím, že mu nebudou posílat hlasy, protože holt jen snaha se počítat nedá ![]()
@radkka píše:
Mně ho bylo dneska trochu líto, přijde mi, že se s tím docela trápíAle možná se mi to jen zdálo.
@elanaa píše:
Mne to takhle prijde uz vice kol, ne-li od zacatku
. Zastira to temi vtipky, ale je jasny, ze to nejde a nepujde..
Proto myslim, ze uz mel byt pryc…
@IvaB píše:
Už ji jednou měli + 1 bod za ten skupinový tanec (za boha nevím, co to bylo), takže celkem dostali 41 bodů za jeden večer.
Cha cha v kole Jasksona, to byl fakt nádherný tanec.
Ty smajly nahore mi tam vlezly nevim proc. Chytry telefon me prechytracil..
@radkka píše:
Mně se to zdálo taky. Proto bych mu přála, aby vypadl.
@elanaa píše:
Jsem na tom úplně stejně. Na začátku měl dnes pohled plaché raněné laně, pak se trochu hodil do té své suverénní roviny, ale bylo na něm vidět, že už se mu na ten parket nechce.
@Jannnča píše:
@radkka @MUFICE @elanaa Tak lidi mu mohou pomoci hlavně tím, že mu nebudou posílat hlasy, protože holt jen snaha se počítat nedá
Tak s tím souhlasím, aspon by se tam už netrápil.