Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 píše:
Kdo vybíral páry udělal velký přešlap.
No, nemohli vědět, že bude tak dlouho postupovat a tancovat jako dřevo
Pavlásek už to nedává a ti pitomci mu furt posílají hlasy ![]()
@MUFICE píše:
Spíš by porota měla mít hlavní slovo, koho vyhodí. Vsadím se, že bude ve finálové trojce.
Tak to je po dnešku víceméně jasné.
Mě přijde, že Pavlásek na to vždycky nějak narazí - jako něco v tom smyslu, že oni už tam nemají co dělat, ale co má dělat víc, že jo…
@Conulka píše:
@andelka83 taky si myslím, že si příště dramaturgie dá pořádnýho majzla koho tam vyberou
Nemyslím si. V každé řadě je dřevo.
, já doufala, že národ zmoudří, nebo se alespoň smiluje nad Pavláskem. Sic nebyl Leoš můj favorit, ale je ho škoda. ![]()
Podle mě se i Pavlásek cítí dost blbě, když tam na něj tak koukám - ví, že ho tam nikdo z nich nechce, nikdo mu to nepřeje a dřít musí… já teda fakt taky nechápu kdo mu tam ty hlasy posílá to je snad za trest nebo chyba v Matrixu.
@radkka píše:
Myslím, že Pavlásek by měl minimálně poprosit o to, aby pro něj už lidi nehlasovali, trápí se a vypadávají lidé, kteří tančíJestli to takhle dopadne i příště, tak už to bude opravdu vrchol.
přesně tak, v první serii to udělala Jana Švandová
Aby Pavlásek nakonec opravdu ještě nevyhrál!
To by trumfnul i Cimrmanna…
![]()
@MUFICE píše:
No, nemohli vědět, že bude tak dlouho postupovat a tancovat jako dřevoPavlásek už to nedává a ti pitomci mu furt posílají hlasy
obávám se, že s tím počítat měli. Lidi jsou fakt blbí a přesně tohodle jsem se bála od začátku.
Shazují úroveň celého pořadu, Stardance miluji, sledovala jsem i slovenskou verzi a tohle mě strašně mrzí. Už mě Pavlásek ani nes.ere, je mi z toho smutno a mrzí mě, že snad už jediný televizní pořad, na který se dá koukat se takhle zdevastuje.
@Meha píše:Tak teď už věřím tomu, že to Pavlásek vyhraje.šmarjáá, nestraš!
@Meha píše:
Nemyslím si. V každé řadě je dřevo.
tohle je úplně jinej level než jen dřevo. Dřeva obvykle fakt někde v prvních kolech vypadly.