StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
5.12.15 22:01
@andelka83 píše:
Kdo vybíral páry udělal velký přešlap.

No, nemohli vědět, že bude tak dlouho postupovat a tancovat jako dřevo :nevim: Pavlásek už to nedává a ti pitomci mu furt posílají hlasy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@MUFICE píše:
Spíš by porota měla mít hlavní slovo, koho vyhodí. Vsadím se, že bude ve finálové trojce.

Tak to je po dnešku víceméně jasné.

• Citovat
  • Upravit
3753

Mě přijde, že Pavlásek na to vždycky nějak narazí - jako něco v tom smyslu, že oni už tam nemají co dělat, ale co má dělat víc, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750

Holky, ja tipovala Bangu a tohle je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:02
@Conulka píše:
@andelka83 taky si myslím, že si příště dramaturgie dá pořádnýho majzla koho tam vyberou

Nemyslím si. V každé řadě je dřevo.

• Citovat
  • Upravit
2566

8o, já doufala, že národ zmoudří, nebo se alespoň smiluje nad Pavláskem. Sic nebyl Leoš můj favorit, ale je ho škoda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276

Podle mě se i Pavlásek cítí dost blbě, když tam na něj tak koukám - ví, že ho tam nikdo z nich nechce, nikdo mu to nepřeje a dřít musí… já teda fakt taky nechápu kdo mu tam ty hlasy posílá to je snad za trest nebo chyba v Matrixu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750

Pravidla jsou pravidla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
5.12.15 22:03
@radkka píše:
Myslím, že Pavlásek by měl minimálně poprosit o to, aby pro něj už lidi nehlasovali, trápí se a vypadávají lidé, kteří tančí :nevim: Jestli to takhle dopadne i příště, tak už to bude opravdu vrchol.

přesně tak, v první serii to udělala Jana Švandová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421

Aby Pavlásek nakonec opravdu ještě nevyhrál! :zed: To by trumfnul i Cimrmanna… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
@MUFICE píše:
No, nemohli vědět, že bude tak dlouho postupovat a tancovat jako dřevo :nevim: Pavlásek už to nedává a ti pitomci mu furt posílají hlasy :roll:

obávám se, že s tím počítat měli. Lidi jsou fakt blbí a přesně tohodle jsem se bála od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Shazují úroveň celého pořadu, Stardance miluji, sledovala jsem i slovenskou verzi a tohle mě strašně mrzí. Už mě Pavlásek ani nes.ere, je mi z toho smutno a mrzí mě, že snad už jediný televizní pořad, na který se dá koukat se takhle zdevastuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39507
@Meha píše:Tak teď už věřím tomu, že to Pavlásek vyhraje.
šmarjáá, nestraš!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:04

Docela by mě zajímalo, kolik lidí tam hlasuje.

• Citovat
  • Upravit
32871
5.12.15 22:04
@Meha píše:
Nemyslím si. V každé řadě je dřevo.

tohle je úplně jinej level než jen dřevo. Dřeva obvykle fakt někde v prvních kolech vypadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová