Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
To ne, on hlasy neposílá nikdy a nikomu, ale přijde mu vtipnej a je rád, že postoupilMožná to ale říká jen mně na truc
Můj manžel to samé, chlapi to asi berou jinak
.
Jinak Pavláska je mi i líto. Na jednu stranu postupuje a má fandy, na druhou stranu musí snášet opravdu hodně ošklivé kritiky na celou jeho osobnost. ![]()
@Meha víš jak, jedna bába povídala…
snad to měl říct jeden vypadnuvší někomu z diskutujících ![]()
@Meha píše:
To je blbost, lidi už neví, co by si vymyslelic
Taky myslim, tyhle konspirace uz jsou prehnane ![]()
@Žirafa 69 píše:
Asi jo. A jak to teda zdůvodnil???
Neposlal, ani nemůže z firemního mobilu
Prostě mu to přijde vtipné a jako tanečnímu negramotovi je mu fuk, že je to taneční soutěž. Za co jsem se to vdala ![]()
@Conulka píše:
I můj chlap říkal, že Leoš dobrý a Katarína nesympatická - taky to tak cítím, vůbec se to nedá srovnat s Terezou Bufkovou nebo s Luckou Hunčárovou
přesně to si myslim taky, že skončil protože ona byla nesympatická a stejně tak podle mě skončil i Taclík.
@Conulka hlasuje se od nuly, ale celý týden. Vždyť Kostková vždy na závěr po vyřazení zahajuje hlasování. Takže během týdne se těch hlasů nastřádá…
@Meha píše:
Můj manžel to samé, chlapi to asi berou jinak.
Jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@Ha-ni píše:
@Meha víš jak, jedna bába povídala…snad to měl říct jeden vypadnuvší někomu z diskutujících
ale to klidně může být myšleno jako legrace a bohužel to někdo s nižším intelektem blbě pochopí a dál to šíří jako fámu
@WaIl píše:
A jestli bude ve finále Jitka proti Pavláskovi, tak potěš koště… I když kdo ví, jestli tam vůbec bude Jitka. Už netipuji raději NIC.
Ne, budou tam 3 páry, příští neděli je prý předposlední díl.
@KPKristy píše:
Taky myslim, tyhle konspirace uz jsou prehnane
Nějak si holt musí zdůvodnit, že pořád postupuje
.