Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I můj chlap říkal, že Leoš dobrý a Katarína nesympatická - taky to tak cítím, vůbec se to nedá srovnat s Terezou Bufkovou nebo s Luckou Hunčárovou
Ja myslim, ze Mares je pro sve verne natolik silna persona sam o sobe, ze mu Katarina sympatie ubrat nemuze ![]()
@radkka píše:
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.
Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí
bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.
Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak
Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali ![]()
@radkka píše:
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.EDIT: A můj manžel patří mezi ty tupce, jdu to zapít
Příspěvek upraven 05.12.15 v 22:09![]()
Manžel mu poslal hlas?
@andelka83 píše:
obávám se, že s tím počítat měli. Lidi jsou fakt blbí a přesně tohodle jsem se bála od začátku.
Původně jsem si myslela, že tam vydrží 2-3 kola a pak vypadne, tohle je moc
On to taky nedává.
@mojmira píše:
ani bych se nedivila, kdyby se jim na to porota příště vykašlala
Každá sranda má své meze, tohle už je moc
Ale fakt je mi ho líto, už bylo vidět, že ani neměl radost z postupu, možná by mohla produkce odpustit sankce a nechat ho odstoupit, bylo by to pro dobro všech.
Jinak ackoli se snazim, Huncarove nemuzu prijit na chut. Ani nedokazu rict, co mi na ni vadi (asi Onder
), ale uz od minule rady, i v tanecnich hratkach, ted taky, proste me necim stve
![]()
@Conulka píše:
I můj chlap říkal, že Leoš dobrý a Katarína nesympatická - taky to tak cítím, vůbec se to nedá srovnat s Terezou Bufkovou nebo s Luckou Hunčárovou
Přesně, souhlas. ![]()
@Ha-ni píše:
Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí![]()
bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak
Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali
To je blbost, lidi už neví, co by si vymysleli
c
@Meha píše:
Manžel mu poslal hlas?
To ne, on hlasy neposílá nikdy a nikomu, ale přijde mu vtipnej a je rád, že postoupil
Možná to ale říká jen mně na truc ![]()
@Almondea píše:
A Mareš byl úplně naměkko, ještě minutu a už by se snad rozbrečel. Bylo mi ho teda líto, neměl vypadnout.
Mně přišlo, že brečí ![]()
@Ha-ni píše:
Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí![]()
bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak
Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali
no tak to mi připadá jako hooodně velké sci-fi
a pokud, vím, tak snad se hlasuje vždycky od nuly každý večer, ne…
@Meha píše:
Manžel mu poslal hlas?
Asi jo. A jak to teda zdůvodnil???
Ve finále budou tři páry.