StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
5.12.15 22:09
@WaIl píše:
A jestli bude ve finále Jitka proti Pavláskovi, tak potěš koště… I když kdo ví, jestli tam vůbec bude Jitka. Už netipuji raději NIC. :zed:

Ve finále budou tři páry.

• Citovat
  • Upravit
3753
5.12.15 22:10

I můj chlap říkal, že Leoš dobrý a Katarína nesympatická - taky to tak cítím, vůbec se to nedá srovnat s Terezou Bufkovou nebo s Luckou Hunčárovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Ja myslim, ze Mares je pro sve verne natolik silna persona sam o sobe, ze mu Katarina sympatie ubrat nemuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
@radkka píše:
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.

Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí :oops: :) bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.

Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak :think: Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@radkka píše:
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.

EDIT: A můj manžel patří mezi ty tupce, jdu to zapít :zed: :mavam:

Příspěvek upraven 05.12.15 v 22:09

Manžel mu poslal hlas?

• Citovat
  • Upravit
50125
5.12.15 22:11
@andelka83 píše:
obávám se, že s tím počítat měli. Lidi jsou fakt blbí a přesně tohodle jsem se bála od začátku.

Původně jsem si myslela, že tam vydrží 2-3 kola a pak vypadne, tohle je moc :zed: On to taky nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.12.15 22:11
@mojmira píše:
ani bych se nedivila, kdyby se jim na to porota příště vykašlala

Každá sranda má své meze, tohle už je moc :zed: Ale fakt je mi ho líto, už bylo vidět, že ani neměl radost z postupu, možná by mohla produkce odpustit sankce a nechat ho odstoupit, bylo by to pro dobro všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.15 22:12

Jinak ackoli se snazim, Huncarove nemuzu prijit na chut. Ani nedokazu rict, co mi na ni vadi (asi Onder :mrgreen: ), ale uz od minule rady, i v tanecnich hratkach, ted taky, proste me necim stve :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@Conulka píše:
I můj chlap říkal, že Leoš dobrý a Katarína nesympatická - taky to tak cítím, vůbec se to nedá srovnat s Terezou Bufkovou nebo s Luckou Hunčárovou

Přesně, souhlas. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@Ha-ni píše:
Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí :oops: :) bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak :think: Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali :nevim:

To je blbost, lidi už neví, co by si vymysleli 8o c

• Citovat
  • Upravit
20767
@Meha píše:
Manžel mu poslal hlas?

To ne, on hlasy neposílá nikdy a nikomu, ale přijde mu vtipnej a je rád, že postoupil :pocitac: Možná to ale říká jen mně na truc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230

Teď už si opravdu myslím, že Pavlásek bude ve finále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.12.15 22:13
@Almondea píše:
A Mareš byl úplně naměkko, ještě minutu a už by se snad rozbrečel. Bylo mi ho teda líto, neměl vypadnout. :?

Mně přišlo, že brečí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
@Ha-ni píše:
Taky se zapojím do diskuse…přesně tohle říká manžel, který kažou SD se mnou přetrpí :oops: :) bojkot toho stereotypu, že ČT nepřináší nic nového.Jinak to, že jsem v šoku z postupu LP nemusím psát. Mareše je mi líto. Množná kdyby se hlasovalo jen během soutěžního večera, tak jako u Superstar, tak byty výsledky dopadaly třeba jinak :think: Na diskusi stardance jsem četla, že prý Pavlásek objíždí školy a přemlouvá žáky, aby pro něj hlasovali :nevim:

no tak to mi připadá jako hooodně velké sci-fi
a pokud, vím, tak snad se hlasuje vždycky od nuly každý večer, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39507
@Meha píše:
Manžel mu poslal hlas?

Asi jo. A jak to teda zdůvodnil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek