StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39500
5.12.15 23:56
@Meha píše:
Nevím. Není mi ani pořád jasné, jakou roli hrají teď, jak se to počítá s těmi diváckými hlasy dohromady.

Nevím, proč to hlasování nemají jako v super star.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.12.15 00:16

Leoše jsem tipovala na vítěze :,( Pavlásek mi nevadí, já nedávám Bangu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.12.15 00:43
@Meha píše:
Nevím. Není mi ani pořád jasné, jakou roli hrají teď, jak se to počítá s těmi diváckými hlasy dohromady.

Sestaví se pořadí podle hodnocení poroty a podle toho se udělí jedna část bodů do celkového pořadí - takže Jitka dnes dostala 5 bodů jako první podle poroty a Lukáš 1 bod. Stejně se sestaví pořadí podle hlasování diváků, takže jestli Lukáš dostal od diváků nejvíc hlasů, získal v této části 5 bodů, dohromady tedy 1 + 5 = 6 bodů. A kdo má po tomhle součtu nejmíň bodů, vypadává. Takže jestli měl Leoš od poroty například 3 body (jako třetí v pořadí - nevím, jestli to tak doopravdy bylo, nechce se mi dívat) a u diváků skončil čtvrtý (čili za divácké hlasování získal dva body), měl celkem 5 bodů a to mu na Lukáše nestačilo. V případě rovnosti bodů (a to se u takhle malého počtu už asi děje) rozhodují divácké hlasy.
Takže jestli to takhle bude i ve finále a příště opravdu vypadne Radek, mohlo by to být (teoreticky) tak, že Jitka dostane 3 body za porotu, 1 bod za diváky, Lukáš 1 bod za porotu a 3 body za diváky, Maruška 2 a 2. Bude rozhodovat divácké hlasování a vyhrává Lukáš. Realističtější mi ale připadá buď scénář, že Lukáš vypadne už příště, nebo že Jitka dostane ve finále 3 body od poroty a 2 body od diváků (nemyslím si, že by měla méně fanoušků než Maruška, ale kdo ví) a tím vyhraje - Lukáš víc než jeden bod od poroty prostě nedostane a ani 3 body za divácké hlasování mu na Jitku stačit nebudou. Zajímavé by bylo, kdyby líp než Jitka zatančila Maruška a dostala za hodnocení poroty 3 body, tam už by zase mohla ta rovnost 4:4:4 nastat.
Ale třeba má finále jiná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.12.15 07:34
@Meha píše:
Také jsem ráda.
Pořád si říkám, že je to jen televizní pořad, někteří to řeší, jako kdyby šlo o život.

Presne tak. Je to predevsim zabava. Kazdy muze TV prepnout, pokud se ho to teda tak strasne dotyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.12.15 07:36
@KPKristy píše:
Tobe je ten tanec k smichu? Takze cizi nestesti?
Mne je ho lito, je mi trapne a smutno, kdyz tancuje.. na zabavu mam jine parametry :nevim:

Beru ho jako komika. Jako cizi nestesti bych to teda fakt nenazvala :-) Bavi ho to. Precti si ten rozhovor, co jsem sem dala…Neber to tak vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.12.15 07:41

Přidávám se do diskuse, sleduji SD moc ráda.
Jen teda se přidávám k Tatianě, protože já opravdu neznám nikoho, NIKOHO, kdo by byl až takové dřevo a že jich znám hodně… například můj muž, to jsem si myslela, že se opravdu těžko najde horší tanečník a vida, našel se :mrgreen: On je tak moc špatný, že já to prostě neumím nijak zpracovat a pořád se mně v hlavě honí myšlenka, jestli to nedělá schválně. No asi nedělá, ale tohle je prostě jev, kdy použiju to, co skoro nikdy neříkám: „tohle mně hlava nebere“.
A musím se přiznat, že si každý díl moc přeju, aby Pavlásek vypadl, protože ostatní předvádějí skvělé výkony, krásně se mně na to kouká a z jeho „tance“ fakt bolí oči. No uvidíme příště. Bylo mně líto Leoše, jak bylo vidět, že mu to je líto. Od něj bych takové emoce nečekala, zatím na mě působil úplně jinak, než teď ve SD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.12.15 07:42

Mně se poslední večer líbil. Je to jediný pořad, na který se díváme doma pravidelně a těšíme se na něj. Také to bereme jako zábavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 07:52

Taky to beru jako zábavu, nehlasuji a nikterak mě to nerozčiluje. Akorát tohle byl prostě díl, kde mě bavili úplně všichni, a tak mě na závěr mrzelo, že vypadl Leoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.12.15 08:02

@WaIl
Presne, me taky mrzelo, ze vypadl. Zaslouzili by si to urcite jini, ale tak to proste je. Loni taky brzy vypadl Ondra Brzobohaty a tancoval jako jeden z nejlepsich, tak to proste je. Leos asi hodne fanousku, ale asi ne dost takovych, co by mu poslali hlas, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
6.12.15 08:09

@Conulka nevím a je mi to úplně jedno. S nižším intelektem to nemá souvislost. :roll: Každopádně hlasy dostává a postupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
6.12.15 08:10
@blobfish píše:
Sestaví se pořadí podle hodnocení poroty a podle toho se udělí jedna část bodů do celkového pořadí - takže Jitka dnes dostala 5 bodů jako první podle poroty a Lukáš 1 bod. Stejně se sestaví pořadí podle hlasování diváků, takže jestli Lukáš dostal od diváků nejvíc hlasů, získal v této části 5 bodů, dohromady tedy 1 + 5 = 6 bodů. A kdo má po tomhle součtu nejmíň bodů, vypadává. Takže jestli měl Leoš od poroty například 3 body (jako třetí v pořadí - nevím, jestli to tak doopravdy bylo, nechce se mi dívat) a u diváků skončil čtvrtý (čili za divácké hlasování získal dva body), měl celkem 5 bodů a to mu na Lukáše nestačilo. V případě rovnosti bodů (a to se u takhle malého počtu už asi děje) rozhodují divácké hlasy.
Takže jestli to takhle bude i ve finále a příště opravdu vypadne Radek, mohlo by to být (teoreticky) tak, že Jitka dostane 3 body za porotu, 1 bod za diváky, Lukáš 1 bod za porotu a 3 body za diváky, Maruška 2 a 2. Bude rozhodovat divácké hlasování a vyhrává Lukáš. Realističtější mi ale připadá buď scénář, že Lukáš vypadne už příště, nebo že Jitka dostane ve finále 3 body od poroty a 2 body od diváků (nemyslím si, že by měla méně fanoušků než Maruška, ale kdo ví) a tím vyhraje - Lukáš víc než jeden bod od poroty prostě nedostane a ani 3 body za divácké hlasování mu na Jitku stačit nebudou. Zajímavé by bylo, kdyby líp než Jitka zatančila Maruška a dostala za hodnocení poroty 3 body, tam už by zase mohla ta rovnost 4:4:4 nastat.
Ale třeba má finále jiná pravidla.

Přesně tak. Pravidla jsou stejná po celou dobu soutěže. Bude to zajímavé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.12.15 08:38

@blobfish Děkuju moc za objasnění, tak konečně vím, jak to je.

A myslíš, že fakt Pavlásek dostává od diváků nejvíce hlasů?
Ale asi to tak bude muset být, jinak už by vypadl.

• Citovat
  • Upravit
140230
6.12.15 08:43
@Meha píše:
@blobfish Děkuju moc za objasnění, tak konečně vím, jak to je.A myslíš, že fakt Pavlásek dostává od diváků nejvíce hlasů?

asi jo, četla jsem dnes diskuzi na ČT a diváci píšou, že posílají hlasy, snad celé rodiny, kamarádi :nevim: Potom také psali, že dělal reklamu na T-mobil, tak jestli v to není nějaký podfuk. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.12.15 08:58
@mojmira píše:
asi jo, četla jsem dnes diskuzi na ČT a diváci píšou, že posílají hlasy, snad celé rodiny, kamarádi :nevim: Potom také psali, že dělal reklamu na T-mobil, tak jestli v to není nějaký podfuk. :(

Tomu podfuku nevěřím. To jsou takové konspirační teorie.
Tak holt Jitka bude muse zatančit ve finále nejlépe a bude muset být v hlasování diváků druhá, pokud ne, tak to prostě Pavlásek asi vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
39500
6.12.15 08:58
@KatkaX píše:
Přidávám se do diskuse, sleduji SD moc ráda.
Jen teda se přidávám k Tatianě, protože já opravdu neznám nikoho, NIKOHO, kdo by byl až takové dřevo a že jich znám hodně… například můj muž, to jsem si myslela, že se opravdu těžko najde horší tanečník a vida, našel se :mrgreen: On je tak moc špatný, že já to prostě neumím nijak zpracovat a pořád se mně v hlavě honí myšlenka, jestli to nedělá schválně. No asi nedělá, ale tohle je prostě jev, kdy použiju to, co skoro nikdy neříkám: „tohle mně hlava nebere“.
A musím se přiznat, že si každý díl moc přeju, aby Pavlásek vypadl, protože ostatní předvádějí skvělé výkony, krásně se mně na to kouká a z jeho „tance“ fakt bolí oči. No uvidíme příště. Bylo mně líto Leoše, jak bylo vidět, že mu to je líto. Od něj bych takové emoce nečekala, zatím na mě působil úplně jinak, než teď ve SD.

To víš - ta nervozita, tolik týdnů dřiny, dali do toho spoustu času a energie, do toho Pavlásek se svým medvědím přešlapováním vs. Leošův opravdu tanec..a ve chvíli oznamování výsledků to napětí…taky mi ho bylo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová